F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@lina mülakatım ağustos ayındaydı ama pasaport süremin bitmesine 6 aydan az kaldığı için temmuz ayının ortası gibi pasaport değişikliği yaptım. Mülakatta herhangi bir sorun olmadı, hatta mülakata giderken yanımda eskisini de götürmüştüm ama hiç bakmadılar bile. Siz yine de mülakata ve doktor randevusuna vs. giderken yanınızda eski pasaportunuzu da bulundurun.
-
@Bernur eski pasaportu attım ben delmişlerdi inşallah sorun olmaz
-
Anne babasi üzerinden F2B süreci devam eden kimler var acaba merak ediyorum☺️ bizim PD tarihimiz 2019. Suan dosya Nvc’de. Bizden daha eskisi var mı😅
-
Bu ileti silindi! -
Biz çok yeniyiz 1 hafta
-
Merhabalar başvurum 04/04/2022 nerdeyse 3 yıl olacak uscis onayı gelmedi bu normalmi
-
Benim ile birlikte başvuru yapanlar sağlık raporu bile tamamlamış gerçekten çok zor oluyor
-
@Recep-Toraman detaylarinizi bilmiyorum ama USCIS onayi için 3 yil normal degil. Bu surede vatandaslik oldumu?
-
@Recep-Toraman benim mart 2021 hala uscıs onayım gelmedi
-
@Sibel-Demir bizimde Vermont dosyanın bulunduğu yer
-
@patron3535 hayır vatandaşlık olmadı malesef
-
@Recep-Toraman umarım en kısa sürede onayımız gelir
-
19
Arkadaşlar bugün Ankara mülakatına girdim eşimin transkrptleri yüklenmemiş bundan dolayı yükleme yapın pasaportunuzu postayla gönderin dediler böyle bişey yaşayan oldu mu süreç ne kadar sürüyor bilgi verirmisiniz
-
@lina bundan önce eksik belgesi olanlar belgeleri yükleyip ardından pasaportlarını posta yoluyla gönderdiler ve vizelerini aldılar 2-3 haftalık bir gecikme max tabi belgeler de bir sorun yoksa
-
@patron3535 teşekkür ederim
-
Yine bülten yayınlanmış ve F2A’de hiç ilerleme yok maalesef. İnsanlar Amerikan vatandaşları ile fake evlilik yapıp kolay kolay greencardlarını alırken, bizim gerçek evliliklerimizde yıllarca beklediğimize (ve bekleyeceğimize) inanamıyorum gerçekten.
-
@lavita çok haklisiniz. İllegal yolların önünü açıp legal bekleyenlerin yolunu kapattilar son 4 yildir neredeyse. Cok iyi hatirliyorum 2020 önce f2A bekleyenler 1.5 yilda tüm işlerini hallediyorlardi. Kacak gidenler simdiye hayatlarini kurdular sizler gibi bekleyenlere aci cektiriyorlar yillardir. Yeni hukumetle bir seylerin degismesini umut ediyorum. Twitterda da visa bulteni bekleyen cok kisi hukumete yaziyor umarim bir seyler degisir
-
Ankara konsolosluğu biliyorsunuz son yıllarda daha çok Afganlılara göçmenlik vizesi vermekten bizlere zaman bulamıyordu Trump ın ilk işi bu vize tipini durdurmak oldu.
-
Merhabalar,green card 2025 kazananlarındanım.Amerikadayım ve AOS süreci içindeyim.Nişanlım da burada ve yasal bir şekilde burada kalıyor.Green Card’ım onaylandıktan sonra nişanlımla burada evlenmeyi planlıyoruz ve onun da işlemlerini başlatmayı düşünüyoruz.
Bu konuyla alakalı ilk sorum Kartım onaylandıktan ne kadar süre sonra evlilik yapmamız daha risksiz olur?İkinci sorum nişanlımın sürecini başlattığımızda benim türkiyeye gitmemin nişanlımın sürecinde olumsuz bir etkisi olur mu ?
Üçüncü sorum evliliğimizi konsolosluğa bildirmemiz zorunlu mu bu işlemler biraz süreyi uzatabiliyormuş okuduklarımıza göre. Bu yüzden emin olamıyoruz.
Bilgilendirebilirseniz çok mutlu oluruz🙏 -
@ilyadasy14 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın..
aos sürecinizi bir avukatla ile mi yürütüyorsunuz?
eğer öyle ise avukatınız size nasıl bir tavsiye verdi ilgili süreç ile alakalı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum