Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@omer-guzel

İstanbul’daki Levent PTT şubesine gidebilecek bir arkadaşınıza annenizin noterden vekalet vermesi halinde pasaportu arkadaşınız teslim alabilir ve annenize ulaştırabilir. Annenizin PTT’ye kendisinin gitmesi haricinde başka birisine teslim edilebilmesi için tek alternatif bu ne yazık ki. Notere yazdırılacak metni aşağıda bulabilirsiniz.

(55104e95-89d3-4b62-9182-9e8b84510748-image.jpeg

• Merhabalar arkadaşlar ben 7 Kasım 2024te görüşmeye gittim ve bana görüşmeden sonra daha önce gittiğim ülkelerin giriş çıkış belgesi istediler bu maile.gonderin dediler bende sonraki gün gönderdim 1 ay oldu neredeyse dönüş olmadı sizce onaylanır mi ? Cevap be Zaman gelir bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi rica etsem(sarı kağıtta 5 7 gün iş günü arasında kontroller yapılıyor yaziyordu ama hala cevap gelmedi )
    Teşekkürler...

• @graombze hiç bir sorun olmaz 6 ay kalış süresi veriyolar zaten ama yinede kontrol edin sistemden giriş yaptıktan sonra nekadar kalış vermişler pasaporta damga vurmuyolar sanırım artık

• 24 yasındaki Oğlum slovakyadan başvurdu red verdiler. 1 yıldır slovak oturumu mevcuttu.

• @omer-guzel Oncelikle tebrikler. Gonderim normal kargo olarak degilde, pasaport olarak gonderildiginden maalesef baska subeye transfer yapamiyorsunuz. 2 seneceginiz var;

1 - Annenizin gidip sahsen almasi
    2 - istanbul' da bir yakininiza velakat vermeniz

• Yurtdisi çıkış harcini e devletten odeyebiliyoruz değil mi?

• ⭐⭐

@graombze havaalanında ödemek çok daha kolay

• @omer-guzel biz de aynı durumu yaşadık ne yazık ki . Kaç kez aradıysak açmadılar. O yüzden annem İstanbul’a gitmek zorunda kaldı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

2024 Mali Yılı Ret Oranları

USCIS, FY2024 için B1/B2 vize başvurularındaki resmi ret oranlarını paylaştı.
    ilgili rapora göre 2024 yılında türkiye'deki ret oranı %19,78

görüldüğü üzre ret oranları, sanılanın aksine çok ama çok yüksek değil.

3fdc6731-d623-439f-8a6f-484f2ef2513a-image.png

dökümanın tamamı: FY24.pdf

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan "Sıramı beklerken takip ettim %90 üzerinde ret veriliyor" şehir efsanesini de çürütmüş oluyor bu veriler. Öyle oturup gözlemlemekle olacak iş değil bu. İçeride sadece B1/B2 vize görüşmesi yapılmıyor, ret oranları çok daha yüksek olan F1/J1 da yapılıyor. O yüzden diğerlerinden çok kendi mülakatımıza odaklanmak ve resmi verileri dikkate almak daha sağlıklı olacaktır.

• Arkadaslar merhaba, annemin 1 hafta sonra İstanbul'da vize görüşmesi var. Sadece kendisi için başvurduk, babam için başvurmadık. Bu durumda evlilik cüzdanı götürmesi gerekir mi?

• ⭐⭐

@Arne-Saknussemm merhabalar geçtiğimiz hafta içinde vize görüşmem vardı hiç bir evrak istemediler sadece ds160+fotoğraf bu kadar onun dışında evrak kontrol sağlamadılar ama 2 kişiden evrak istediklerine şahit oldum

Evrak hazırlayın yanınızda götürün derim burada istemezler demek doğru olmaz eğer yanınızda yoksa orada temin etmeniz biraz güç olabilir

• ⭐⭐

@tufank rahip Branson olayindan once redler %5 civariydi.
    Hatta visa waiver konusuluyordu.

• ⭐⭐

@tufank geçen hafta için söylüyorum 10 kişi takip ettim hepsi truist vizesi başvurusuydu onuda şuradan biliyorum ilk kapıdan girerken görevli vize türlerine göre barkot almamız için gerekli evrakları hazırlamamızı istedi onlar sööylerken duydum mülakatta 10 kişiden 3 kişi ret yediler.

1.tanesinin konuşmasına şahit oldum tam önümdeydi önümdeki kişinin profilide daha önce yurt dışına gitmemiş kardeşi 2 yıldır amerika da yaşıyormuş onu ziyaret etmek için gittiğini söyledi 4yıllık bir çalışmma hayatının olduğunu söyledi direk ret verdiler diğer 2kişi ise bir tanesi çalışmadığını yeni mezun olduğunu yanlız babasının şirketi olduğunu söyledi bir diğerinin konuşmalarını dinleyemedim ingilizce konuştular oda ret oldu onun dışında bende dahil takip ettiklerim vizelerini aldılar.

• Herkese merhabalar, eşim geçen hafta Ankara 'daki vize mülakatında RED aldı. Hemen tekrar DS160 doldurup başvuru yaptım ama bu sefer İstanbul 'a aldım randevuyu. 2026 Haziran ayına aldım. Randevu tarihini öne çekmek için sürekli uğraşıyoruz ancak neredeyse 1 haftadır tarihlerde hiç hareket olmuyor ve nedense sadece her ayın Salı günleri açık oluyor diğer günler hep kapalı. Ankara 'yı seçtiğinde her seferinde "sistemde yoğunluk var" diyerek tarih seçeneğini bile çıkarmıyor. Bu aralar randevu tarihini güncellemeye çalışan kimse var mı? Randevu tarihini daha erkene almanın başka yolu var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@TemetNosce aşağıdaki konu başlığını okumuş muydunuz? Reklam değildir, ben kullandım ve memnun kaldım aldığım hizmetten.

Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Red sebebinizi bilmemekle birlikte, olası red nedenlerini bir sonraki mülakata kadar gidermeniz dileğiyle, aynı profil ile gidilmesi halinde yine red almak mümkün. Konsolosun görüşme öncesi/esnasında edindiği profil bilgileriniz önemli, aynı profil ile konsolosluk değiştirmeniz başarılı olacağınız anlamına gelmeyecektir. Bol şans 🍀

• ⭐⭐

@TemetNosce Merhaba randevu öne çekme konusu benim de çok araştırdığım bir konu oldu bu yüzden deneyimlerimi size ileteyim

Randevunuzu öne almak istiyorsanız şirketimizin vizecisi ile görüştüğümde kişi başı 1000 ile 2000 usd arasında bir ücretle sosyete vizecisi olduğunu ünlülerin vizelerini öne çektiğini söyledi tutar çok yüksek olduğu için direk eledim.

Randevuların bot aracılığı içile 100 ile 400 usd arası bir ücretle öne çeken bir kaç şirketle konuştum ve çekme garantisi veriyorlardı ama gerek duymadım çünkü bilgisayar başında çalışan biri olduğum için sürekli kontrol etmenin daha mantıklı olduğunu gördüm ağustos sonunda ilk başvurumu yaptım eylül ayı içinde bir çok boş randevu denk geldi ve 5 aralık taşıdım kimseye ödeme yapmadım bulduğum randevuları burada sürekli paylaştım onlarca kez dek geldim

Özetle bilgisayar başında iseniz sürekli de kontrol edebiliyorsanız bot satın almayın para önemli değil derseniz @ATS16 tavsiye ettiği yeri bir kaç kişiden daha duydum güvenilir gibi duruyor

• @ATS16, Değerli bilgiler ve yanıtınız için çok teşekkür ederim. İnceleyip değerlendireceğim.

• @T-C-Kubilay-Dikici , Tecrübelerini ve kıymetli fikirlerinizi paylaştığımız için çok teşekkür ederim. Biz de bilgisayarda eşimle birlikte çok deniyoruz ancak bir hareket göremedik şu ana kadar. Özellikle İstanbul randevularının sadece haftanın Salı günlerinin açık olması çok garip geldi bana. Ayrıca Ankara seçeneği hala sistem yoğun uyarısı veriyor ve tarih seçmeye izin vermiyor. Denemeye devam edeceğiz artık. Tekrar teşekkür ederim.

• @T-C-Kubilay-Dikici Merhabalar, ais visa auto rescheduler chrome uzantısı var. Belli bir süre ücretsiz olarak ototmatik randevu arıyor . Eger paralı isterseniz 7 dolar gibi bir ücreti var. Bir kaç arkadaşım bunu kullanarak randevu aldı. Fazla para vermektense bu denenebilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |