(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
merhaba az once [email protected] adresinden anneme bi mail Geldi ve babam hakkinda detayli bilgi istiyor cok panik oldum lutfen yardimci olur musunuz neden Boyle bir mail Geldi kaynanama da randevu aldim ama ona Boyle bir mail gelmedi nedeni ne olabilir sizce endiselenmeli miyim
-
@Neslihan-Yaşar tam olarak nasıl bir bilgi isteniyor? içeriği göremediğimiz için yorum yapmak zor. bazen DS-160 formunun tekrar doldurulmasını talep edebiliyorlar, öyle bir şey mi?
-
@tufank hayir oyle degil size ozelden yaziyorum zahmet olmazsa bakar misiniz
-
Merhaba arkadaşlar vizemiz onayladı 1 saat önce konsolosluktan çıktık tüm detayları ilgili konu başlığında yazdım
-
@T-C-Kubilay-Dikici Tebriklerrrr hayırlı olsun

-
Arkadaslar merhaba ben amerikada yasiyorum ve annem icin vize aldik, annem bursada yasiyor ancak konsolosluk pasaportu besiktas levent subesine gonderdi, bu pasaportu buradan alip bursaya gondertme durumu nedir? ptt telefonlari acmiyor
-
@omer-guzel Klasik ptt telefonları açmaz, en iyisi müsait bir gün feribota binsin gitsin, sanıyorum ki başkası da onun yerine gidip alamaz kargoyu vermezler
-
@newbie97 sikinti su ki kendisi 70 yasinda ve oraya gitmek bir gunu alan cok yorucu birsey, bunun baska bir yolu varmi diye merak ediyorum
-
İstanbul’daki Levent PTT şubesine gidebilecek bir arkadaşınıza annenizin noterden vekalet vermesi halinde pasaportu arkadaşınız teslim alabilir ve annenize ulaştırabilir. Annenizin PTT’ye kendisinin gitmesi haricinde başka birisine teslim edilebilmesi için tek alternatif bu ne yazık ki. Notere yazdırılacak metni aşağıda bulabilirsiniz.
(

-
Merhabalar arkadaşlar ben 7 Kasım 2024te görüşmeye gittim ve bana görüşmeden sonra daha önce gittiğim ülkelerin giriş çıkış belgesi istediler bu maile.gonderin dediler bende sonraki gün gönderdim 1 ay oldu neredeyse dönüş olmadı sizce onaylanır mi ? Cevap be Zaman gelir bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi rica etsem(sarı kağıtta 5 7 gün iş günü arasında kontroller yapılıyor yaziyordu ama hala cevap gelmedi )
Teşekkürler... -
@graombze hiç bir sorun olmaz 6 ay kalış süresi veriyolar zaten ama yinede kontrol edin sistemden giriş yaptıktan sonra nekadar kalış vermişler pasaporta damga vurmuyolar sanırım artık
-
24 yasındaki Oğlum slovakyadan başvurdu red verdiler. 1 yıldır slovak oturumu mevcuttu.
-
@omer-guzel Oncelikle tebrikler. Gonderim normal kargo olarak degilde, pasaport olarak gonderildiginden maalesef baska subeye transfer yapamiyorsunuz. 2 seneceginiz var;
1 - Annenizin gidip sahsen almasi
2 - istanbul' da bir yakininiza velakat vermeniz -
Yurtdisi çıkış harcini e devletten odeyebiliyoruz değil mi?
-
@graombze havaalanında ödemek çok daha kolay
-
@omer-guzel biz de aynı durumu yaşadık ne yazık ki . Kaç kez aradıysak açmadılar. O yüzden annem İstanbul’a gitmek zorunda kaldı
-
2024 Mali Yılı Ret Oranları
USCIS, FY2024 için B1/B2 vize başvurularındaki resmi ret oranlarını paylaştı.
ilgili rapora göre 2024 yılında türkiye'deki ret oranı %19,78görüldüğü üzre ret oranları, sanılanın aksine çok ama çok yüksek değil.

dökümanın tamamı: FY24.pdf
-
@gucarslan "Sıramı beklerken takip ettim %90 üzerinde ret veriliyor" şehir efsanesini de çürütmüş oluyor bu veriler. Öyle oturup gözlemlemekle olacak iş değil bu. İçeride sadece B1/B2 vize görüşmesi yapılmıyor, ret oranları çok daha yüksek olan F1/J1 da yapılıyor. O yüzden diğerlerinden çok kendi mülakatımıza odaklanmak ve resmi verileri dikkate almak daha sağlıklı olacaktır.
-
Arkadaslar merhaba, annemin 1 hafta sonra İstanbul'da vize görüşmesi var. Sadece kendisi için başvurduk, babam için başvurmadık. Bu durumda evlilik cüzdanı götürmesi gerekir mi?
-
@Arne-Saknussemm merhabalar geçtiğimiz hafta içinde vize görüşmem vardı hiç bir evrak istemediler sadece ds160+fotoğraf bu kadar onun dışında evrak kontrol sağlamadılar ama 2 kişiden evrak istediklerine şahit oldum
Evrak hazırlayın yanınızda götürün derim burada istemezler demek doğru olmaz eğer yanınızda yoksa orada temin etmeniz biraz güç olabilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.