Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba greencardımı aldım Chicago , Naperville'ye bir akrabamın yanına gidiyorum bir süre bana evini açıcak o bölgede delivery gibi işler uygun mudur başlangıç olarak ne yapabilirim 19 yaşındayım önerilerinizi bekliyorum.

• https://www.niche.com/places-to-live/search/best-cities/

2024 te 1. Sırada napervılle var..yasayan var mı? Nytan buraya doğru tasınmayı düşümüyorum. Devlet okullarının çok iyi oldugu 9/10 puanda oldugu ve halkın eğitim seciyesinin ağırlıklı olarak üat seviyede oldugu söyleniyor. Cocuklu aileler için garika oldugu ve genelde herkesin kendi evinin sahibi olduğu soyleniyor.. tenis golf basketbal yuzme basta olarak ağırlıklı spor hayatı nasıl acaba? Çocujlar için çok önemli benim en önem verdiğim kısım. Sağlık imkanları var birde. Teşekkürler

• ⭐⭐

@burakshop Naperville cok guzel bir sehir. Asyali nufusu fazla. Genelde egitimli insanlarin yasadigi, gelir seviyesi yuksek bi sehir. Chicago bolgesinde IT sektorunde calisan bir cok tanidigim Naperville'de yasiyor. Kira ve konut fiyatlari yuksek. Cok guzel ama ufak bir sehir merkezi var. Sehir merkezine biraz uzak. 45 dk civari suruyor. Ama banliyolarda yasayinca sehir merkezi ile pek isiniz olmuyor zaten. Cocuklu bir aile icin guzel bir tercih olur.

• ⭐⭐

@Recai-Cengiz Restaurant, market gibi isler disinda cok bi is imkani olacagini zannetmiyorum. Cunku Naperville etrafinda sekillenmis bir endustri yok. O'Hare Airport'a yaklastikca is imkanlari artiyor.

• @Edelweiss teşekkür ederim kıymetli bilgiler için. Bir arkadasımız aurora ve naperville için harika bilgiler verdi kesinlikle burası aile için yasanacak güzel bir yer dedi. Eğitim seviyesinin yuksek olusu hispanik nufusun az olusu dikkatimi çekti. Nytan tasınak istiyoruz soğuğuda benzer oldugu için fazla zorlamaz diye düşünüyoruz.güneye doğruda baktık. Ancak hem şikagoda üni sayısının çoklugu ve devlet okullarının iyi olusu dikkatımi çektiği için gelmeden önce arastıma yapıyorum bolca. Teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@burakshop

Kişisel görüşümdür, Des Plaines’den Hoffmann Estates’e bir çizgi, Des Plaines’den Carpentersville ve yine Carpentersville’den Libertyville’e bir çizgi çizerseniz aradaki bölgeyi düşünebilirsiniz yaşam için mesleğinizi bilmemekle birlikte, yani Chicago’nun kuzeybatı ve kuzey suburbleri.

NY kış ile çok benzer mi emin değilim, dün sabah mesai başlangıç saatinde hissedilen -16 °C gösteriyordu weather forecast 😉

• ⭐⭐⭐⭐

Chicago Bears 🐻
    Kings of the North 👑

image.jpeg

• Chicago eyaletini görünce aklıma ilk gelen Al Capone ve ondan korkmayan tek rakibi Hymie (Earl) Weiss geliyor. Her ne kadar Capone dan korkmayan tek gangster olsa da sonu bazilikanın önünde otomatik silahlarla taranarak öldürülmek oldu. İkisi de aynı mezarlıkta (Katolik) yatıyor. Paylaşamadıkları bölgelere şimdi başkaları hükmediyor... Nerden aklıma geldi şimdi bunlar? -He pardon Chicago eyaletini görünce...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |