Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Malesef, fare görmedik ama böcek olayı hocam felaketti. herhafta ilaçlanmasına rağmen ve bizimde kendimiz sürekli savaşmamıza rağmen:) özellikle mutfakta durum çok feciydi 🙂

• @Yusuf-Surmeli Bu hesap makinesini kullanarak her türlü günlük, aylık, yıllık, vergili vergisiz hesap yapabilirsiniz. https://www.talent.com/convert

• @Yusuf-Surmeli $18.5 eline $2400 para kalir 40 saat calistiktan sonra. Atlanta'da kendi basina bu ucrete bir apartman tutman imkansiz. Uber vs. islerde de inanilmaz bir yigilma oldugu icin ucretler dusuk simdiden kolay gelsin o yollari gecmek kolay degil.

• @kksl, içinde söyledi: Georgia

@Yusuf-Surmeli $18.5 eline $2400 para kalir 40 saat calistiktan sonra. Atlanta'da kendi basina bu ucrete bir apartman tutman imkansiz. Uber vs. islerde de inanilmaz bir yigilma oldugu icin ucretler dusuk simdiden kolay gelsin o yollari gecmek kolay degil.

Atlanta da çok trafik var ve park sorunu var. Onun yerine cevredekı kucuk sehırler denenebilr. biz Athensda kaldık, inanılmaz bol yoğun ve güzel siparişler vardı, e birde 20 binden fazla öğrenci var. UGA.

• Bu başlık neden bu kadar sessiz 🙂 O kadar türk olmasına ve sürekli birilerinin yerleşmesine rağmen bu başlığa kimse yazı yazmamış. Sanırım başlık Atlanta olsa daha dikkat çekerdi.

Geçen hafta sonu Türk festivali vardı. Ekmek arası et/tavuk döner, tantuni, 15$, Ayran 3$

1. ayın içerisindeyim.

Dün az daha kaza yapıyordum. Kendi şeridimde gidiyordum, yandaki adam bir anda önüme kırdı. Burada yaşayanların büyük çoğunluğu trafik kurallarına uymuyor gibi. Küçük İstanbul diyebiliriz, 35 mil olan yerlerde 50 mil ile giden çok fazla insan var. Artık açıkçası ben de sınırı 5-10 mil geçecek şekilde kullanıyorum. Birçok kez polisin beklediği yerde hatta yanından geçtim. Bir yerde patlarız ama bakalım 🙂

Siyahi nufusu inanılmaz fazla, ilk başta çok fazla ön yargılıydım ama şu an ön yargım geçti. Bu yoğunluk şu an o kadar dikkatimi çekmiyor.

3 aydır Suwanee bölgesindeyiz. İstanbul aklıma bile gelmiyor. Bu kadar kolay değişim yaşayacağımızı düşünmüyordum, hızlı adapte olduk. Bunun yaşadığımız bölge ile alakalı olduğunu da düşünüyorum.

Direkt merkezden bahsetmiyorum ama diğer bölgeler orman içerisine kurulduğu için şehrin genelinde geyikler, sincaplar görmeniz mümkün. Her yerde ufak ufak ormancıklar var 🙂 Tabii kötü yanı böcekler... Evler de eski olunca birçok evde böcek şikayeti oluyor.

İş imkanı için özellikle depo, lojistik vb sektörler çok fazla. Her yerde depo bulunuyor.

• @okokok Georgia'da asla hız sınırının 15 mil fazlasını gitmemeniz gerekiyor. Yani 35 hız sınırı olan yerde 49 ile çevrilmezsiniz muhtemelen, ama 51 ile anında çevrilirsiniz. 45 lik yerde 59 la çevrilmezsiniz ama 61 ile direkt çevrilirsiniz. 5-10 mil fazlasını geçmemek en uygunu. 45 lik yerde 55 civarı gidiyor insanlar alışkanlık olarak. 55 i geçmemek lazım diye düşünüyorum. Tabi kaza durumunda 55 ile gitsenizde hız sınırını aştığınız için suçlu olursunuz o ayrı.

• @Ryback Ben genelde hiz sinirinin 5 mile uzerine cikmamaya calisirim. Yani 40 ise 45'i gecmem. 65 ise 70'i gecmem. 23 yillik tecrubeme gore bu sekilde gitmek en mantiklisi.

• @MySea Sizinki en ideali.

Benzer Başlıklar

• 221
  • 26
  • 34
  • 22
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |