@üçgen, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
@probiyotik En doğru seçimi yapmışsın. TS2023 ile çalışma izni alanlar kanadaya geldiklerine pişmanlar. Çoğu maddi zarar ile terk etti. Netice elde var sıfır. Kalıcı oturuma gidemiyorlar, sosyal yardım alamıyorlar iş bulamıyorlar. Böyle bir durumda bir insan neden niçin kanadada kalsın. Bayağıda sömürüldüler.
Sizin Kanada ile ilgili sorununuz mu var? Şu an Kanada dayım turistik bir gezi ile geldim. Burdaki türk ve diğer milletten bir sürü insan ile konuştum. Hayatları gayet iyi. 3 senenin sonunda çalışma izni almamalari da çok normalmiş bu arada. Deprem olunca Suriye ve Türkiye vatandaşlarına ülkemize gelin çalışın yardımcı olalım tarzında bişey değilmiş. Kanada içinde bulunan Türkiye ve Suriye vatandaşlarına; ülkenizde bir felaket oldu, eğer isterseniz 3 sene benim ülkemde kalıp çalışabilirsiniz. Depremin etkisini hissettirmemek için böyle bir oturum vermişler. Devamında da kalmamak için express entry puanlarını yükseltmişler. Ts2023ile gelenlerin çoğu ing bilmiyo ve vasıfsız. Saati 10 dolar teklif ediyorlar dolayısı ile gecinemeyip geri donuyor. Türkiye şartlarından daha iyi olduğunu ama bir ABD olmadigini söylüyorlar. Dünyada ABD gibi başka bir ülke yok zaten 
Neymiş efendim kiralık yer yokmuş 1150 dolara 2 odalı bir evin 1 odası var mesela bir Türk arkadaşta. Burda Kanada karalamasi yapanlar ya Kanada tarafindan reddedilmiş, yada kanadaya gidip başarısız olmuş kin oluşmuş kişilerdir nokta.