EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@tufank sizin kategori islerini illegalcilerden fazlasiyla karsiliyyorlar amerikaya illegal gelen amele ve kendi ulkesinin en iyi beyinleri lazım. Bakiniz,backlog lar bakiniz ankara buyukelciliginin tutumu .... kimse izgaraciya hemen sen gel o1 eb1 beklesin demez gercekci olalim
-
@Henry-bloor konu o değil. konu kategorileri "zeka" seviyesi üzerinden karşılaştırmak. bu şekilde bir karşılaştırma olmaz..
-
@tufank zeka ile e alakasi var mesela ben abd ye okumak icin gits3m 4 senelik ayni anda bunuda baslatsam okul bitince opt ye basvuracagima gider green kartım gelirdi diplomamla beraber ....bunu yapan sistemini kuran adam a zekasiz mal diyorlarsa strategy bilmeyen adam diyorlarsa hic bu foruma girmesinler direk yasadiklari ortamdan ayrilmasinlar.O zaman o mantikla amerikali ile evlenip kalanlarda o .... Bu mudur seviye ? Ciddiye almayiniz
-
@tufank Merhaba Tufan Bey, sürece başlayacak biri olarak başlıktaki bütün postları okumaya çalışıyorum. Yukarıda ''AOS seçimi yapanlar için CP'ye geçiş mümkünmüş hem de ek ücret ödemeden'' gibi bir ifade kullanmışsınız. Bu postta ise tam tersi :) Doğru durum hangisidir? Teşekkür ederim.
-
Bizim gibi tecrubeli adamlarin yorumlari dislike laniyir ya iki gun sonra employeriniz sizi yari yolda birakip 1. Asamaya dondugunuzde gorurum sizi ....yardim etmege bile degmez size umarim alirsiniz ama bu kafa ile zir
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan @crazycells 👎 oy versek bile ilgili mesaj, halen konuda hem organik aramadan gelen anonim kullaniciya hem de uyeye acik sekilde gorunur duruyor. Mesaj sayisi yuksek konularda, ayni kabul edilemez uslup ve yalan yanlis bilgiler iceren mesajlara izin verilerek forumun amacindan uzaklasmasina, bu konular hakkinda gercekten bilgi almak isteyen insanlarin da kararlarini etkileyecek derecede hatali yonlendirilmesine sebep oluyor. Moderasyon konusunda daha hassas olmanizi rica ediyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@loremipsum forum olarak hakaret, tehdit vb durumlar olmadıkça iletileri silmiyoruz.
bilgiler net bir şekilde hatalı ise, o zaman düzeltilecek şekilde ilerletiyoruz süreçleri.
amacımız özgür ve eşit şartlarda bilgi paylaşımı sağlamak, elbette belirli kurallar dahilinde.
eğer bir iletide bilginin kesinlikle hatalı olduğunu düşünüyorsanız, şikayet et bulununu kullanarak bunu bizlere bildirebilirsiniz.
günde binlerce iletinin yazıldığı bu ortamda, her iletiyi birebir takip etmemiz mümkün değil biliyorsunuz. -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
G gucarslan , bu başlığı kilitledi
-
@Henry-bloor bu başlıktaki tavırlarınız ve forum kurallarına aykırı davranmanızdan dolayı sizi forumdan 15 gün uzaklatırıyorum.
eğer tutumunuza devam eder ve bu başlıkta yazmaya devam ederseniz bu süreyi süresiz olarak güncelleyeceğim.@mesut1905 sizi de her ne olursa olsun forum kullanıcılara kullandığınız kelimelere binaen bir süre forumdan uzaklaştırıyorum.
bir süre forumdan uzak kalmanız faydanıza olacaktır.
bu başlığı, sadece ama sadece ilgili vize türünün süreçleri için kullanılmasını rica ediyorum.
ikili tartışmalarınızı, tehdit ve çekişmelerinizi mahallenizdeki ücra köşelerde, mümkünse forumdan kmlerce uzak diyarlarda yapmanız hepimizin menfaatine olacaktır.eğer bu tutum devam ederse, en ufak ikili tartışmalara tutumumuzun daha net ve kesin olacağımızı bilmenizi isterim.
hiçbir şey, bu başlıktan bilgi almak için çabalayan kullanıcıların süreçlerinden önemli değil. olmadı, olmayacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum