Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota şaka yapıyorum ya tabiki öyle. Evet Austin çok uygun yalnız metro, otobüs vs ulaşım sorununa çözüm oluyor mu yoksa yetersiz mi kalıyor bilginiz var mı yani gidince hemen araç alamayabilirim süreç ne olur bilinmez en azından toplu taşıma gelişmişse idare edebilirim

• @TuttoSPORT 50 eyalet ve binlerce şehir var. Hepsine yeterli yanıtları kimse veremez. Austin i bilmiyorum. Ama Birleşik Devletlerde bir kaç metropol şehir dışında toplu taşıma yok denecek kadar azdır.

• @minnesota Anladım. Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok tesekkür ediyorum. Değerli bilgiler çok sağolun

• @lesnarhomie Minnesota'da kazanilan parayla, Georgia'da kazanilanin arasinda ucurum var yalniz. Ben kendim Georgia'da yasiyorum ve su an yaptigim is Minnesota'da yaklasik %50 daha fazla kazandiriyor. Bu da goz onunde bulunsun.

• Minnesota da yasayan kimse var mı?

• 5 haftadir burada yasiyoruz

• Minnesota ya yerleşmeyi düşünen varsa, merak ettiklerini mesajla sorabilir.

• @minnesota hocam bir sorum vardı. Minneapolis de iş fırsatları nasıl acaba? Şehirin toplu taşıma ağı nasıl? Genel olarak önerir misiniz bu eyaleti?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

118

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.1k

| | | |