Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen Olmayan Vize Türüyle Banka Hesabı Açma/Kredi kartı Almak

• Selamlar forumda bu tür bir başlık görmediğim için bu başlığı açmak istedim aynı zamanda benim gibi sorularına cevap olacak değerli forum kullanıcılarına da fayda sağlamış olur. Sorum şu F1 ve turist vb gibi göçmen olmayan bir vize türüyle gelip nasıl banka hesabı açıp kredi kartı alırız ve hızlıca kredi score oluştururuz. Teşekkürler.

• Banka hesabı açmak için farklı bankaları ve şubelerini denemeniz gerekecektir. Bofa ve TD Bank üzerinden hesap açanları duydum. ilk bu bankaları deneyebilirsiniz. Bu bankaların da şubesinden şubesine yaklaşım farklı olabilir ve adres - telefon numarası soracaklardır. Hazırlıklı gitmenizde fayda var. Kredi skorunu ise SSN olmadan oluşturmanın bildiğim kadarıyla tek bir yöntemi var o da ITIN adı verilen bireysel vergi mükellef numarası almak. Daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.irs.gov/individuals/how-do-i-apply-for-an-itin

• @Ceycey-0 teşekkürler

Benzer Başlıklar

• 20
  • 3
  • 4
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |