Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen Olmayan Vize Türüyle Banka Hesabı Açma/Kredi kartı Almak

Bankacılık
3 2 337 2

• Selamlar forumda bu tür bir başlık görmediğim için bu başlığı açmak istedim aynı zamanda benim gibi sorularına cevap olacak değerli forum kullanıcılarına da fayda sağlamış olur. Sorum şu F1 ve turist vb gibi göçmen olmayan bir vize türüyle gelip nasıl banka hesabı açıp kredi kartı alırız ve hızlıca kredi score oluştururuz. Teşekkürler.

• Banka hesabı açmak için farklı bankaları ve şubelerini denemeniz gerekecektir. Bofa ve TD Bank üzerinden hesap açanları duydum. ilk bu bankaları deneyebilirsiniz. Bu bankaların da şubesinden şubesine yaklaşım farklı olabilir ve adres - telefon numarası soracaklardır. Hazırlıklı gitmenizde fayda var. Kredi skorunu ise SSN olmadan oluşturmanın bildiğim kadarıyla tek bir yöntemi var o da ITIN adı verilen bireysel vergi mükellef numarası almak. Daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.irs.gov/individuals/how-do-i-apply-for-an-itin

• @Ceycey-0 teşekkürler

Benzer Başlıklar

• 8 Oy
    6 İleti
    699 Bakış
    MySeaM
    BoA ile benim birkac tecrubem oldu. Bir keresinde Karaip adalarina tur reservasyonu yapmistik. Onden $750 odeme yapmistik. Sonra bizim planlar degisti ve iptal ettik. Parayi geri gondermediler. Birkac defa telefon ile ugrastim, herkes topu bir baskasina atti ve bir turlu net bir cevap alamadim. BoA kredi kartina dispute yaptim ve 1 hafta sonra parayi gonderdiler. Bir defa da benzin istasyonunda coffee falan almistim, hatali charge yaptilar. Benden onceli musterinin aldiklarini da bana odettiler. Acelem oldugundan receipt de almamistim. Sonra hesap kontrol ederken farkettim. Sadece $25 civarindaydi ama yine de dispute yaptim. Parayi gonderdiler.
  • Eski SSN ile banka hesabı açabilirmiyim

Kilitli Bankacılık
    3
    0 Oy
    3 İleti
    286 Bakış
    crazycellsC
    @runtothehills sorularinizi yeni baslik olusturmadan ilgili konularda sorabilirsiniz.
  • Bankalarda kasa kiralamak

Bankacılık
    2
    8 Oy
    2 İleti
    442 Bakış
    yapay-zekaY
    güzel paylaşım
  • iflas etmek ve kredi kartı borçları yapılandırılması

Bankacılık
    13
    13 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    G
    anladim ama bir sure odersem minimum odemelerini 6 ay kadar mesela yine dikkat ceker miyim acaba tedavi icin baska carem kalmadi korkuyorumda bi sey olur diye. ama duydugum kadariyla boyle yapan o kadar cok kisi var ki nasil yapiyorlar bilmiyorum. hatta 3 kere bunu yapan birini duydum. orada arkadaslarda yap dedi ama dayandim yapmamak icin simdi mecbur kaldim artik. turkiye cok pahali
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k