Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rüzgar ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:

    Arkadaşlar Can bey videoları geri açmış Can bey eğer forumu takip ediyorsanız çok teşekkürler

    Haftasonu kendisiyle bu konuda sohbetimiz olmustu. Yeni video cekmese de eskileri acmasini onermistim. Etkili olmus sanirim 🙂


  • @knnrn Çok çok teşekkür ederim kendini bilmez bir kaç gereksiz insan yüzünden bizi de mahrum etmesin keşke yorumları kapatsa gene birkaç kendini bilmez bir şey diyecek sonra üzülüyor. Size sonsuz teşekkür ederim bu konudaki ilginizden ötürü tekrar Can beyede canı gönülden sevgiler.


  • @rüzgar bizde can beyin videoları sayesinde başvurmaya cesaret etmiştik. hatta çekiliş formunu doldururken yan ekranda da onun talimatları ile birlikte doldurmuştuk.Kazanırsak bize vesile olmuş kişilerden birisi teşekkür ederim bende kendi adıma ...


  • @rüzgar kendisi ile görüştünüzmü? Bide geçici olarak indirin diye açmış olmasın. Bende çok şey öğrendim Can bey ve Eşinden. Bir daha kapatmaz umarım. Bizlere cesaret dağıttı GC konusunda.


  • @knnrn size çok teşekkürler. Müthiş oldu bu.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    AMERİKA DA NERESİNİ MERAK EDİYORSANIZ MUHTEŞEM ÇEKİM GÖRÜNTÜLERİ İLE BUYRUN SEYREDİN. VİDEOLAR KISMINA TIKLAYINCA SAĞDA KÜÇÜK BİR BÜYÜTEÇ VAR ORADAN ŞEHRİN İSMİNİ YAZIN Kİ VİDEOLAR İÇİNDE KAYBOLMAYIN


  • @ayvalik10
    arkadaş güzel gezmiş 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @volkanu hele new york her sokağına girmiş belki de @crazycells evinin önünden de geçmiştir 🙂


  • @rüzgar ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:

    Arkadaşlar Can bey videoları geri açmış Can bey eğer forumu takip ediyorsanız çok teşekkürler

    Can Bey’in videolarına tekrar bir göz gezdirdim ki hepsini izlemişizdir. Ne kadar emek vererek içten videolar çekmişler.
    Zamanında Türkiye’de iken eşimle çok izlerdik ki eşim bu videolar sayesinde bir fikir sahibi ve dolayısı ile ikna olmuştu.

    Kim bilir ne tarz saçmalıklar yaşadı da videolarını bitirdi, bilemiyoruz. Eğer bir gün okursa üstat buraları, büyük selamlar ve saygılar. En azından kendi adıma minnet borçluyum emeklerinin karşılığında. Bir çok şey öğrendik.


  • @freeworld Can beyin yeri bende ayrı benim karar vermem cesaret etmem ve başvurmama sebep olan çok değerli bir dost benim için ama sizlerin emeği de çok büyük eğer Greencard çıkarsa tek tek burada her türlü soruya zaman ayıran emek harcayan bütün dostlarla tanışıp bir kahve ısmarlamak istiyorum. Buradaki bir çok kişiye ayrı bir sevgi saygı ve sonsuz teşekkür borçluyum. İyi ki varsınız değerli dostlar.


  • Sayın @rüzgar Aynen katılıyorum sana ve ayrıca çok dolu videoları var bilgi anlamında herkesin merak ettiği kunularda bire bir görüşmeleri var uzmanlarından emlakçı ,bankacı .eğitimci,oto galeri vs ve birçok bilgilendirme videoları izledik ve birçoğumuz oradan çok bilgiler almış olduk mailde atmıştım kendisine kararını tekrar gözden geçirmesini istemiştim demek o yönde çok ısrarcı oldu insanlar can beyde açmış videoları sağolsun.
    Ve Yeşilkartorum ve forumdaki tüm arkadaşlar buralarda bilgi paylaşırken kimseden menfaat beklemeden iyi niyet ve samimiyet içerisin de birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bunlardan bir taneside sensin rüzgar sende iyiki varsın seninde ABD den youtube Videolarınıda izleriz inşallah Tüm arkadaşaların emeklerine sağlık teşekkürler

    Not : Kahve olayınıda bilare görüşelim değerlendirelim forum olarak 🙂


  • Kenan ustad yazdiginiz mesajlarin ekran goruntulerini gonderince dayanamadim foruma uye olup iki kelime yazmak istedim. Cok tesekkurler guzel yorumlar icin. Evet bizleri uzen seyler yasadik. Ister istemez insaniz ve bizi etkiliyor. Zaman herseyin ilacidir dedik. Simdilerde birkac konu var bakalim vakit bulup ayarlayabilirsek videolara devam etmek istiyoruz tabikide.
    Genel amacimiz iceriklerin birilerinin isine yarayacak seyler olmasi oldugundan dolayi duzgun seyleri bulmak kolay olmuyor. Yoksa herkesin yaptigi gibi elimize kamera alip "Merhaba Arkidislerr Amerika soyle boyle" demek bize gore degil 🙂 Memleket bir Acun yaratti ikinci Acun olmak gibi bir kaygim da derdim de yok cok sukur 🙂
    Tekrar tekrar tesekkurler degerli yorumlar icin.
    Zamanim kisitli oldugu icin her an gelip tek tek birseyler yazmam cevaplamam mumkun degil.
    Anlayisiniza siginiyorum
    Saygilarimla


  • @dustyblue Cok tesekkurler yazdiginiz icin. Ben degistigimi dusunmuyorum. Keske uzun uzun yazma firsatim olsa da icimizdekileri anlatabilsek. Soyle yada boyle demek yerine kisisellestirmeden yazmak istiyorum.

    Amerikaya gelmeden once internette burayla ilgili bilgi almaya calistigim 2 insan vardi. Genel olarak makyaj videolari yapiyorlardi ve arka planda ne gorebilirsem kardir diye izlemeye calisiyordum.
    Buraya geldikten sonra gordum ki insanlarin Kultur Soku diye adlandirdiklari sey ilk 2-3 haftada zorlandiklari temel konulardi ve sirf bu nedenle geri donen birsuru insan vardi.
    Elime kamera alip video cekmis adam degilken basladim insanlara kendi gectigim sureclerden anlatmaya, o nasil olur bu nasil olur diye birseyler cekmeye.
    Bu surec zarfinda arkadas edinmek dost yapmak cevremizi genisletmek gibi bir amacim hic olmadi ki gunun sonunda baktiginiza halen gorustugum gercekten arkadasim sayabilecegim 3-5 aileden fazlasi yoktur. Fazlasina da ihtiyacim yoktur fazlasina ayiracak vaktim de yoktur.
    Sagolsun izleyenler iyi yada kotu binlerce yorum yaptilar elestirdiler hakaret ettiler kufur ettiler vs. Cikis amacimin ne oldugunu hic unutmadan videolar cekmeye devam ettim.
    Konular bitmez. Ancak hem bilgilendirici hemde "Amerikada yasmanin keyfine nasil varabiliriz" cizgisinde gezi icerikli videolar yapmaya calistim.
    Asil bizi uzen yorumlardan ziyade oyle yada boyle birebir yuzyuze yardim ettigimiz insanlardan gordugumuz zarardir. Bir degil iki degil kopruyu gecene kadar dayi diyen insanlarin coklugunu gordukce ister istemez insan inciniyor kiriliyor.
    Hep dedigim gibi beni bilen bilir. Kimseye eyvallahim yoktur. Videolari cekmeye baslarken de bu geldigimiz noktada da hep ayni insanim.
    Beni yolda goren de lokantada rastlayan da ayni mutevaziligi gorecektir. Kamera onunde neysem arkasainda da oyum. Oyunculuk yapmiyoruz.
    Yalaka olarak degerlendirdiginiz insanlara haksizlik etmeyin. Izledikleri insanlara bir nebze olsun saygilarini ve sevgilerini gostermek adina yaziyorlar. Iyi yada kotu niyetleri onlari baglar.
    Hayat empati yapabildiginiz ve karsinizdakinin yerine kendinizi koyabildiginiz kadar guzel.
    Saygilar sunarim


  • @saulgoodman Agziniza saglik 🙂 Bizi gercekten anlayan ve empati yapabilen birilerinin oldugunu bilmek gormek mutlu ediyor. Tesekkurler.


  • @aayhann ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:

    @semavi bir de bişey ekliym size..insanlar sorularına karşılık alamayınca veya karşı taraftan soruyla alakalı dalga konusu ilan edilincede çamur atmaya kalkıyorlar..benimde başıma gelmedi değil açıkçası 🙂 örneğin can çolpan ın bir instagram canlı yayınında eş durumuyla alakalı bir sorum olmuştu adam resmen bana patladı 🙂 yok izlemiyormusunuz videoları yok aynı soruları sorup durmayın falan filan..biraz empati yaptım ve kızmamalısın bu adama dedim kendi kendime..kimbilir nelerle ve kimlerle karşılaşıyor..ama şöylede bişey var ben bütün videoları izleyemem ve video başlıklarında direk benim sorumun cevabı yok, kimbilir videonun hangi arasında deresinde.. sadece ilk ağızdan cevap almak istemiştim 🙂 konunun özü herşey saygı çerçevesinde olduğu sürece kimse birbirini üzmediği sürece problem yok demektir..çünkü bizim sizin gibi kendilerini ve yaşadıkları hayatı iyi ifade eden ve bizi bilgilendiren öncülere ihtiyacımız var...(uzun oldu kusurabakmayın )

    Demisimdir vallaha 🙂 Ben ne dedigimi biliyormuyum 🙂 Kusura bakmayin gec de olsa bir ozur borclumusum size. Saygilar


  • @rüzgar ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:

    @freeworld Can beyin yeri bende ayrı benim karar vermem cesaret etmem ve başvurmama sebep olan çok değerli bir dost benim için ama sizlerin emeği de çok büyük eğer Greencard çıkarsa tek tek burada her türlü soruya zaman ayıran emek harcayan bütün dostlarla tanışıp bir kahve ısmarlamak istiyorum. Buradaki bir çok kişiye ayrı bir sevgi saygı ve sonsuz teşekkür borçluyum. İyi ki varsınız değerli dostlar.

    Cok tesekkurler 🙂 Eksik olmayin.


  • @freeworld ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:

    @rüzgar ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:

    Arkadaşlar Can bey videoları geri açmış Can bey eğer forumu takip ediyorsanız çok teşekkürler

    Can Bey’in videolarına tekrar bir göz gezdirdim ki hepsini izlemişizdir. Ne kadar emek vererek içten videolar çekmişler.
    Zamanında Türkiye’de iken eşimle çok izlerdik ki eşim bu videolar sayesinde bir fikir sahibi ve dolayısı ile ikna olmuştu.

    Kim bilir ne tarz saçmalıklar yaşadı da videolarını bitirdi, bilemiyoruz. Eğer bir gün okursa üstat buraları, büyük selamlar ve saygılar. En azından kendi adıma minnet borçluyum emeklerinin karşılığında. Bir çok şey öğrendik.

    Gec de olsa mesaj yazma firsati buldum. Tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin. Ne mutlu bize az da olsa hayatlariniza guzel birseyler katabildiysek.


  • @cancolpan bey sizi forumda görmek beni çok sevindirdi. Sizinle birlikte forum daha bir anlamlı, daha bir kuvvetli oldu.


  • @uslanmaz ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri içinde söyledi:

    @cancolpan bey sizi forumda görmek beni çok sevindirdi. Sizinle birlikte forum daha bir anlamlı, daha bir kuvvetli oldu.

    Estagfrullah (yazmasi ne zor). Sizlerin guzel yazilarina kayitsiz kalmak istemedim. Isin gucun arasinda iki kelime birseyler yazmak istedim.


  • @cancolpan sizi burada görmek ne büyük mutluluk. Birbirinden değerli bilgiler içeren videolarınızı izleyip green card başvurusu yapan ve bunu bi şekilde farklı platformlarda söyleyen onlarca insan var bildiğimiz. Her ne kadar karşılaştığınız olumsuz durumlardan dolayı birilerine kızıp kanalınızı kapatmanız bizi çok üzsede neyseki arayı fazla uzatmadınız. İleryeyen günlerde güncel ve faydalı konularla alakalı video çekmenizi diğer arkadaşlar gibi canı gönülden diliyorum, olurda yeni videolar gelmezse bile amerika yolunda olan veyahut yerleşme planları yapan arkadaşlara yeşilkart forum ailesi aracılığıyla yardımcı olmanızı temenni eder, size ve ailenize sevgi ve saygılarımı sunarım. Sizi burada daha fazla görmek dileğiyle...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum