@Ryker_0
Sizin benim bir şey dememiz bir şey ifade etmiyor. Yasalar bunun önünü açıyor. Aşağıda ilgili maddeleri okuyabilirsiniz. Biz burada gerçekleri araştırıp paylaşıyor ki kendimiz dahil herkese sürecinde faydası olsun.
Burada mülakat tarihi almış veya yaklaşan arkadaşlar var. Gidip belki 10 bin dolarda yeter nasılsa deyip turist vizesi gibi onu belge gösterip sonra red yiyebilecekken şu maddeyi ve paylaşımları görünce sallıyorum bitcoindeki parasını banka hesabına çekip, 50 bin gösterip direkt onayını alabilir belki sorunsuz şekilde. Gösterebileceği kaynak yoksa yoktur o ayrı mesele ama, 20-30 bin dolar önden ve havaya para harcayıp, risk alıp, yıllarca süreç bekleyip sonra sırf kaynak ayırmadı diye red yemeyi veya gidip oraya gittiğine pişman olup sürünmeyi kimse istemez.
Sizin fikrinize saygı duyuyorum. İsterseniz 500 dolarla da gidebilirsiniz. Bu şekilde gidip, çöplerde yatıp kalkıp yine de başarıya ulaşmış insanlar da var tek tük. Ancak genel anlamda yaptığım araştırmalar kapsamında bir ailenin her şeyini garanti altına alacak tutarları paylaştım ben de. Bunda motivasyon, cesaret kırıcı, ya da yapılmasi imkansız bir şey yok.
INA 212(a)(4) Public Charge
(A) In general
Any alien who, in the opinion of the consular officer at the time of application for a visa, or in the opinion of the Attorney General at the time of application for admission or adjustment of status, is likely at any time to become a public charge is inadmissible.
(B) Factors to be taken into account
**In determining whether an alien is inadmissible under this paragraph, the consular officer or the Attorney General shall at a minimum consider the alien's—**
**(i) age;**
**(ii) health;**
**(iii) family status;**
(iv) assets, resources, and financial status; and
**(v) education and skills.**