DV2026 Sohbet Odası
-
@forgondor evde çektiysen Photoshop yerine bol ışıklı bir saatte gölgesiz şekilde arkaya beyaz çarşaf ger tamamdır.
-
@Harpy-Eagle Ben aksine insanları izlerken heyecanlanıyorum kendime çıkmayacağını biliyorum. Örneğin açıklanma saatinde youtube da canlı yayın açanlar oluyor onlar teker teker insanlara bakıyorlar çıkmış mı diye onları izlemek beni daha çok heyecanlandırıyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hasnotben fotoğrafçıya çektirdim greencard diyip ama bu olmaz diyenler oldu. hem arkaplan hafif lila hem de sol ve sağ omuz hizalı değil.
-
@forgondor hocam başvurun gitsin çıkacağı varsa arka planında ağaç olan fotoya da çıkıyor fotoyu o kadar dert etmeyin. Burada 50 tane adam bulursunuz her sene fotoğrafçıya gidip foto çektirip yıllardır gc çıkmayan. Ayrıca bir o kadar da insan bulursunuz kimlikteki resmini telefon kamerasıyla çekip onu kırpıp gc çıkan
Belki skolyozsun düz duramıyorsun ondan böyle çekindin varsay. Fotoda yüz hatların netse gerisini düşünme
-
selamlar, bu sene ilk defa bebeğimizle başvuracağız, belki uğurlu gelir :) 2 sorum var siz değerli forumdaşlara.
1-) Geçen seneki fotolarla başvurabilir miyiz? Bebeğimiz çok küçük fırsat bulamıyoruz pek çıkmaya
2-) Bebeğimizin foto işini nasıl halledebiliriz?Şimdiden teşekkürler, isteyen herkese nasip olmasını dilerim :)
-
biz de bugün başvurumuzu yaptık. herkesin gönlüne göre olsun arkadaşlar. mayıs'ta görüşmek üzere...
-
@varbihayalimiz Geçen seneki fotoğrafınızı kullanmanız doğru olmaz.
Ben de başvuru yaptığım zaman oğlum 3 aylıktı, onu da fotoğrafçıya götürdük ve her birimiz için uygun ölçülerde fotoğraf çektirdik.
Bol şans diliyorum 🍀 -
- evde kendiniz çekin dışarı çıkıp fotoğrafçıya para vermenize gerek yok zaten
- beyaz bir çarşafın üstüne bebeğinizi yatırın ve seri pozlar çekmeye başlayın, biz yeğenim için öyle yapmıştık zamanında sonra içinden en uygun olanı seçersiniz. Bebeklerin fotoğraf kuralları biraz daha esnekti diye hatırlıyorum onada bakın seçerken
-
-
yılların verdiği alışmışlıktan olsa gerek bu güne kadar başvuru sayfasına hiç girmedim :/ az önce duvarın önünde zbam zbam misali fotolar çekilip hızlıca başvurdum her yıl biraz daha heyecanını yitiriyor insan.
-
@varbihayalimiz Başvurun gitsin hocam bu arada forumda çok var 2 sene üst üste aynı fotoyla başvurup kazanan... Adamlar sadece kimlik fotosu gibi uygun foto yapın istiyor o yüzden kuralları koymuşlar mümkün mertebe insanlar dikkat etsin istiyorlar. Yüz tanıma sistemi senin kaşını gözünü tarasın yeter gerisi mühim değil
-
Benim gozlemledigim kadariyla cok isteyenlere cikmiyor. :D
Pek takip etmeyenlere veya 3 den az basvurmus olanlar genelde daha sansli.
-
@Atlantis00 54 yasındayım ülke ülke geziyorum. Abd vizesini de aldım. Ama greenkart cikarsa ailecek gider yerlesirim. Bu yaştamı falan demem.
-
@ugurksknbck o sene bu sene inşallah
-
Bir sorum olacaktı. Fotoğrafın arka planını uygulamadan beyaz yapıp öyle kayıt yaptığımızda başvuru boşa gitmiş olur mu ? Sürekli öyle yaptıysan başvurun olumsuz oldu otomatikman fala diye söylüyorlar.
-
@newbie97 annem de bana aynısını diyor. anne burada mutlu değilim diyorum. mutlu olmamı istemiyormusun diyorum. evet diyor. o zaman benim amerikaya gitmem lazım diyorum. olmaz yanımda mutlu ol gitme ediyor. çıksın gözünün yaşına bakmam basar giderim.
-
Duvara textursuz genis beyaz kagidi serip birine onden flashli cep telefonuyla cekim yaptirsak olur dimi. Arka golgeyi onlemek icin de fotograf cekilenin eline isik kaynagi verip duvara tutturtsak?
-
Günaydın hayırlı sabahlar güzel bir güne başlayalım :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Günaydınlar, artık rutin oldu bende kalkar kalkmaz randevu bakıyorum nvi den. Birde en yakın nüfus müdürlüğü var orası da şansıma %100 dolu hep. Tek çare sabah 9.30 da randevular açılıyor istediğim güne randevu denk getirebilmek :)
-
@newbie97 Pasaport için mi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum