Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Yıldıray81 dv24'de gc ilk başvurumu yaptığımda iş yerimden bir arkadaşımda yapacaktı dv23'de pasaport zorunluluğu olduğu için pasaport başvurusu yapmıştı pasaport çip sorunu yüzünden çok geç geldi daha sonra bir sağlık sorunu oldu hastanede yatıyordu son gün aradım geçmiş olsun demek için ne yaptın başvurdun mu dedim hayır yapamadım hastanedeyim nasıl yapayım dediğinde ben onun adına başvuruları yaptım sonuçlar açıklandığında kazandığını öğrendim bu sebepten dolayı dv25 son 1 gün önce yaptım başvurumu hnbs totem tutmadı 🙂 bu sene de zemzem anne duası acve hurması ile başvurumu yaptım 🙂

• Anne duası aldıysan ne mutlu sana. Benim annem gitmeyeyim diye dua bile ediyordur belki. 🙂 inşallah senin için bu yıl o yıldır ve duaların gerçekleşir. Benim için de tabi..

• ⭐⭐⭐

@Semihmete, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@T-C-Kubilay-Dikici Hayal kurmak güzeldir de gerçeklerde acıtır insanı 🙂

Gerçeklerin can yaktığını sanırım bir çoğumuz biliyor. Hayal tadında gerçekler umuyoruz. Özellikle bu forumda. Daha ne hayallerimiz var.

• ⭐⭐⭐

@Yıldıray81 Ben geçen teyzeme dedim ben greencarda başvuruyorum çıkarsa gideceğim diye, otur oturduğun yerde dedi 🙂 gitmemi istemiyor neden çünkü onlara yakınım yakın yaşayayım istiyorlar 🙂 oysaki onlara benden bir fayda gelmeyeceğini de biliyorlar ama yine de gitmeyeyim istiyorlar 🙂 bu sadece 1 akraba 🙂

• @newbie97 çıkarsa sizin gitmek istediğiniz eyalet neresi ?

• ⭐⭐⭐

@Harpy-Eagle Çıkarsa düşünürüm orasını hiç düşünmedim

• ⭐⭐⭐

@Harpy-Eagle Şu an şuraya gideceğim demek doğru olmaz çıkınca zaten düşünmek için ayların olacak, şimdi şurayı düşünüp gitmek istiyorum demek(bana göre) boşa heveslenip hayal kurmak oluyor, ben bunları düşünmediğim için çıkmayınca da üzülmüyorum. Sıfır hayal sıfır heves yani anlayacağın, bi çıksın gerisini düşünürüz 🙂

• Merhaba arkadaşlar,

Ben DV2026 başvurusu yaptım. Yaşım 21 üzeri olduğundan anne-baba için ayrı başvuru yapmam gerekiyor. Misal bana ve ebeveynlerede çıktı diyelim. Bu durumda sıra numarası farklı olsada konsolosluğa aynı anda çağırılma ihtimali olur mu?

• Helloooo, o sene bu sene diyerek başvuru sayfasını açtım, son 7 senedir bıkmadan usanmadan 🙂 herkese bol şanslaaaar

• ⭐⭐⭐⭐

@okcash bence çekilişi kazanında aynı anda gitmesenizde konsolosluğa çok dert etmeyin. Yani zaten düşük olan bir kazanma ihtimali var ortada, ondan sonra düşük olan bir mülakat alma ihtimali var siz iyice şansınızı zorlayıp aynı anda konsolosluğa gidebilir miyiz acaba diye şansınızı %0.01 seviyelerindeki olanağı düşünüyorsunuz

• Bu ileti silindi!

• @newbie97 hayal kurmak, heves etmekde güzel bence ya. Evet çıkmayınca üzülüyor insan ama en azından süreç boyunca bir heyecan oluyor

• @forgondor evde çektiysen Photoshop yerine bol ışıklı bir saatte gölgesiz şekilde arkaya beyaz çarşaf ger tamamdır.

• ⭐⭐⭐

@Harpy-Eagle Ben aksine insanları izlerken heyecanlanıyorum kendime çıkmayacağını biliyorum. Örneğin açıklanma saatinde youtube da canlı yayın açanlar oluyor onlar teker teker insanlara bakıyorlar çıkmış mı diye onları izlemek beni daha çok heyecanlandırıyor 😁

• @hasnotben fotoğrafçıya çektirdim greencard diyip ama bu olmaz diyenler oldu. hem arkaplan hafif lila hem de sol ve sağ omuz hizalı değil.

• ⭐⭐⭐

@forgondor hocam başvurun gitsin çıkacağı varsa arka planında ağaç olan fotoya da çıkıyor fotoyu o kadar dert etmeyin. Burada 50 tane adam bulursunuz her sene fotoğrafçıya gidip foto çektirip yıllardır gc çıkmayan. Ayrıca bir o kadar da insan bulursunuz kimlikteki resmini telefon kamerasıyla çekip onu kırpıp gc çıkan

Belki skolyozsun düz duramıyorsun ondan böyle çekindin varsay. Fotoda yüz hatların netse gerisini düşünme

• selamlar, bu sene ilk defa bebeğimizle başvuracağız, belki uğurlu gelir 🙂 2 sorum var siz değerli forumdaşlara.

1-) Geçen seneki fotolarla başvurabilir miyiz? Bebeğimiz çok küçük fırsat bulamıyoruz pek çıkmaya
    2-) Bebeğimizin foto işini nasıl halledebiliriz?

Şimdiden teşekkürler, isteyen herkese nasip olmasını dilerim 🙂

• biz de bugün başvurumuzu yaptık. herkesin gönlüne göre olsun arkadaşlar. mayıs'ta görüşmek üzere...

• @varbihayalimiz Geçen seneki fotoğrafınızı kullanmanız doğru olmaz.
    Ben de başvuru yaptığım zaman oğlum 3 aylıktı, onu da fotoğrafçıya götürdük ve her birimiz için uygun ölçülerde fotoğraf çektirdik.
    Bol şans diliyorum 🍀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |