DV2025 Sohbet Odası
-
@cdzdcd capslock acık olsun buyuk harfle ıngılızce karakter denermısın, ornek
AYŞE CENGİZ YILMAZ ise
CENGIZ YILMAZ formatında yazın bi deneyin -
@cdzdcd şu şekilde sorun yok,

-
@Ben-Batur Batur navigator linkini paylaşırmısın bulamadım.
-
@metinbeci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ben-Batur Batur navigator linkini paylaşırmısın bulamadım.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdinB0UlS9PuVjfw5NW1jmKY9JwKy8q6tescHnUPfeohW0tlw/viewform
Şöyle bi online form gibi hocam
-
@Ben-Batur farklı konsoloslukların var ama muscat yok nasıl ulaştığımıda hatırlayamadım senin attığındada linki alamıyorum linki açık haliyle yazabilirmisin
-
@Flight101 😂 oo çok ince bir espri nereden geldi aklınıza hocam düştüm not hem espiriyi hem yönlendirmeyi teşekkürler 😉
-
@rezanclz Rahat bir nefes alıp Amerikayı garantilemişken halen sorulara döndüğünüz için özellikle teşekkür ediyorum :)
-
@Ben-Batur teşekkürler 🙏🏻
-
@Ben-Batur farklı konsoloslukların var ama muscat yok nasıl ulaştığımıda hatırlayamadım senin attığındada linki alamıyorum linki açık haliyle yazabilirmisin
Valla direkt linki yapıştırıyorum bu şekilde oluyor, şöyle deneyelim;
forms/d/e/1FAIpQLSdinB0UlS9PuVjfw5NW1jmKY9JwKy8q6tescHnUPfeohW0tlw/viewform
Şöyle ayırarak attım, ''forms'' ile ''/'' arasındaki boşlukları silerek ulaşabilirsin bence bi dene bakalım :D
-
arkadaşlar ankaradan başka mulakat alan olmadımı acaba excel tablosunda hiçbir hareketlilik yok
-
https://om.usembassy.gov/visas/
Bu sayfada
Need assistance with a U.S. visa? Contact us through our Visa Navigator
yazıyor Visa Navigator'a tıklayın. -
@metinbeci teşekkür ederim bilgi vereceğim denedikten sonra
-
@Ben-Batur eyvallah sağolasın
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
bu başlıkta DV2025 süreci ile ilgili soru sorup, soru soru cevaplayan arkadaşlara bir anket yapmak istiyorum;
1- forum kuralları umurumda değil, ben kafama göre takılırım.
2- okuma yazma bildiğim halde bilmemezlikten geliyorum.
3- sohbet başlığında vizemi almaya çalışıyorum ve bu bana garip gelmiyor.
4- dv çekilişini kazandım ama; nerede soru soracağımı / cevaplayacağımı bilemiyorum.
5- forum ne, başlık ne, kural ne inanın hiçbir bilgim yok, mayalık yoğurt almaya geldim.lütfen kendinize uygun olan şıkkı bu mesaja alıntılayıp cevaplar mısınız?
ona göre aksiyon alacağız çünkü.teşekkürler
yeşil kart forum bakım onarım birimiburadaki ankette doğru şıkkı işaretleyen bazı kullanıcıları bir süre forumdan uzaklaştırdık.
bu başlığın asıl amacının ne olduğunu, nasıl kullanılması gerektiğini ısrarla bilmemezlikten geldikleri sürece bu süre gittikçe uzamak zorunda kalacak.bu hizmetimizden yararlanmak ve forumdan bir süre uzak kalmak isteyen arkadaşların özelden bana ulaşmasını rica ediyorum.
forumun tatil hizmeti tamamen ücretsiz olup, hiçbir ücret talep edilmemektedir.
dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz :)saygılarımızla
yeşil kart forum bakım onarım ekibikampanyamız hız kesmeden devam ediyor arkadaşlar.
bu başlıkta DV2025 sorusu soranları ve elbette cevaplayanları forumdan bir süre uzaklaştırıp, bu stresli ortamdan onları kurtarmayı bir borç biliyoruz kendimizi.
bakalım haftanın talihlileri kimlermiş, birazdan öğreneceğiz.. -
@Ben-Batur Merhaba
Bir sorum olacaktı, Umman ABD konsuluğu oturum kartı istiyorlar mı ya da viza yeterli mi.
Dosya Numarasi: 2025AS6XXX
DS-260 Gonderimi: 09/05/2024
Saglik Muayenesi: Bekleniyor
Vize Mulakati: Bekleniyor (Ankara)
Vize Onayi: Bekleniyor
Pasaport Teslimi: Bekleniyor
ABD Ilk Giris: Bekleniyor -
Selam herkese, Ankara'yı bekleyen arkadaşlar dosya numaranız çok yakınlarda değilse mutlaka dosyanızı taşıyın veya Amerika vizeniz ve maddi imkanınız varsa AOS tercihini en kısa sürede başlatın. Aksi durumda çok sıkışır ve bu anlamada çok ter dökebilirsiniz. Forumda bulunan tecrübeli arkadaşlar hep söylüyorlar lütfen bu uyarıları dikkate alın...Sevgiler,
-
@TommyGun sizce 4400 ler büyük risk altında mı ANK için?
-
@TommyGun, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Selam herkese, Ankara'yı bekleyen arkadaşlar dosya numaranız çok yakınlarda değilse mutlaka dosyanızı taşıyın veya Amerika vizeniz ve maddi imkanınız varsa AOS tercihini en kısa sürede başlatın. Aksi durumda çok sıkışır ve bu anlamada çok ter dökebilirsiniz. Forumda bulunan tecrübeli arkadaşlar hep söylüyorlar lütfen bu uyarıları dikkate alın...Sevgiler,
Bu konuyu sohbet odasında değil, aşamalar başlığında yazmanız yerinde olur.
-
@Mustafa-Khesrow-Qureshi, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ben-Batur Merhaba
Bir sorum olacaktı, Umman ABD konsuluğu oturum kartı istiyorlar mı ya da viza yeterli mi.
Dosya Numarasi: 2025AS6XXX
DS-260 Gonderimi: 09/05/2024
Saglik Muayenesi: Bekleniyor
Vize Mulakati: Bekleniyor (Ankara)
Vize Onayi: Bekleniyor
Pasaport Teslimi: Bekleniyor
ABD Ilk Giris: BekleniyorMerhaba, öncelikle bu paylaştığınız bilgileri imzanıza taşıyın lütfen, ayrıca süreç ile ilgili sorularınızı DV2025 Aşamaları başlığından sormanız gerekiyor.
Ben dosyamı KCC aracılığı ile taşıdım, herhangi bi belge sormadılar, soracaklarını da düşünmüyorum ama kesin bilgiyi 5 Kasım günü paylaşacağım 🙏🏼😊
-
@minnesota merhaba, bence değil ama sizi biraz terletebilir... Hazırlıklı olmanızda fayda var...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum