Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @cdzdcd capslock acık olsun buyuk harfle ıngılızce karakter denermısın, ornek

AYŞE CENGİZ YILMAZ ise
    CENGIZ YILMAZ formatında yazın bi deneyin

• @cdzdcd şu şekilde sorun yok,

890dce7b-ef3c-4976-b474-af26901fe85d-image.png

• @Ben-Batur Batur navigator linkini paylaşırmısın bulamadım.

• @metinbeci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ben-Batur Batur navigator linkini paylaşırmısın bulamadım.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdinB0UlS9PuVjfw5NW1jmKY9JwKy8q6tescHnUPfeohW0tlw/viewform

Şöyle bi online form gibi hocam

• @Ben-Batur farklı konsoloslukların var ama muscat yok nasıl ulaştığımıda hatırlayamadım senin attığındada linki alamıyorum linki açık haliyle yazabilirmisin

• @Flight101 😂 oo çok ince bir espri nereden geldi aklınıza hocam düştüm not hem espiriyi hem yönlendirmeyi teşekkürler 😉

• @rezanclz Rahat bir nefes alıp Amerikayı garantilemişken halen sorulara döndüğünüz için özellikle teşekkür ediyorum :)

• @Ben-Batur teşekkürler 🙏🏻

• @metinbeci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ben-Batur farklı konsoloslukların var ama muscat yok nasıl ulaştığımıda hatırlayamadım senin attığındada linki alamıyorum linki açık haliyle yazabilirmisin

Valla direkt linki yapıştırıyorum bu şekilde oluyor, şöyle deneyelim;

https://docs.google.com/

forms/d/e/1FAIpQLSdinB0UlS9PuVjfw5NW1jmKY9JwKy8q6tescHnUPfeohW0tlw/viewform

Şöyle ayırarak attım, ''forms'' ile ''/'' arasındaki boşlukları silerek ulaşabilirsin bence bi dene bakalım :D

• arkadaşlar ankaradan başka mulakat alan olmadımı acaba excel tablosunda hiçbir hareketlilik yok

• ⭐⭐⭐⭐

@metinbeci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ben-Batur farklı konsoloslukların var ama muscat yok nasıl ulaştığımıda hatırlayamadım senin attığındada linki alamıyorum linki açık haliyle yazabilirmisin

https://om.usembassy.gov/visas/
    Bu sayfada
    Need assistance with a U.S. visa? Contact us through our Visa Navigator
    yazıyor Visa Navigator'a tıklayın.

• @metinbeci teşekkür ederim bilgi vereceğim denedikten sonra

• @Ben-Batur eyvallah sağolasın

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

bu başlıkta DV2025 süreci ile ilgili soru sorup, soru soru cevaplayan arkadaşlara bir anket yapmak istiyorum;

1- forum kuralları umurumda değil, ben kafama göre takılırım.
    2- okuma yazma bildiğim halde bilmemezlikten geliyorum.
    3- sohbet başlığında vizemi almaya çalışıyorum ve bu bana garip gelmiyor.
    4- dv çekilişini kazandım ama; nerede soru soracağımı / cevaplayacağımı bilemiyorum.
    5- forum ne, başlık ne, kural ne inanın hiçbir bilgim yok, mayalık yoğurt almaya geldim.

lütfen kendinize uygun olan şıkkı bu mesaja alıntılayıp cevaplar mısınız?
    ona göre aksiyon alacağız çünkü.

teşekkürler
    yeşil kart forum bakım onarım birimi

buradaki ankette doğru şıkkı işaretleyen bazı kullanıcıları bir süre forumdan uzaklaştırdık.
    bu başlığın asıl amacının ne olduğunu, nasıl kullanılması gerektiğini ısrarla bilmemezlikten geldikleri sürece bu süre gittikçe uzamak zorunda kalacak.

bu hizmetimizden yararlanmak ve forumdan bir süre uzak kalmak isteyen arkadaşların özelden bana ulaşmasını rica ediyorum.
    forumun tatil hizmeti tamamen ücretsiz olup, hiçbir ücret talep edilmemektedir.
    dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz :)

saygılarımızla
    yeşil kart forum bakım onarım ekibi

kampanyamız hız kesmeden devam ediyor arkadaşlar.
    bu başlıkta DV2025 sorusu soranları ve elbette cevaplayanları forumdan bir süre uzaklaştırıp, bu stresli ortamdan onları kurtarmayı bir borç biliyoruz kendimizi.
    bakalım haftanın talihlileri kimlermiş, birazdan öğreneceğiz..

• @Ben-Batur Merhaba
    Bir sorum olacaktı, Umman ABD konsuluğu oturum kartı istiyorlar mı ya da viza yeterli mi.
    Dosya Numarasi: 2025AS6XXX
    DS-260 Gonderimi: 09/05/2024
    Saglik Muayenesi: Bekleniyor
    Vize Mulakati: Bekleniyor (Ankara)
    Vize Onayi: Bekleniyor
    Pasaport Teslimi: Bekleniyor
    ABD Ilk Giris: Bekleniyor

• Selam herkese, Ankara'yı bekleyen arkadaşlar dosya numaranız çok yakınlarda değilse mutlaka dosyanızı taşıyın veya Amerika vizeniz ve maddi imkanınız varsa AOS tercihini en kısa sürede başlatın. Aksi durumda çok sıkışır ve bu anlamada çok ter dökebilirsiniz. Forumda bulunan tecrübeli arkadaşlar hep söylüyorlar lütfen bu uyarıları dikkate alın...Sevgiler,

• @TommyGun sizce 4400 ler büyük risk altında mı ANK için?

• ⭐⭐⭐⭐

@TommyGun, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Selam herkese, Ankara'yı bekleyen arkadaşlar dosya numaranız çok yakınlarda değilse mutlaka dosyanızı taşıyın veya Amerika vizeniz ve maddi imkanınız varsa AOS tercihini en kısa sürede başlatın. Aksi durumda çok sıkışır ve bu anlamada çok ter dökebilirsiniz. Forumda bulunan tecrübeli arkadaşlar hep söylüyorlar lütfen bu uyarıları dikkate alın...Sevgiler,

Bu konuyu sohbet odasında değil, aşamalar başlığında yazmanız yerinde olur.

• @Mustafa-Khesrow-Qureshi, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ben-Batur Merhaba
    Bir sorum olacaktı, Umman ABD konsuluğu oturum kartı istiyorlar mı ya da viza yeterli mi.
    Dosya Numarasi: 2025AS6XXX
    DS-260 Gonderimi: 09/05/2024
    Saglik Muayenesi: Bekleniyor
    Vize Mulakati: Bekleniyor (Ankara)
    Vize Onayi: Bekleniyor
    Pasaport Teslimi: Bekleniyor
    ABD Ilk Giris: Bekleniyor

Merhaba, öncelikle bu paylaştığınız bilgileri imzanıza taşıyın lütfen, ayrıca süreç ile ilgili sorularınızı DV2025 Aşamaları başlığından sormanız gerekiyor.

Ben dosyamı KCC aracılığı ile taşıdım, herhangi bi belge sormadılar, soracaklarını da düşünmüyorum ama kesin bilgiyi 5 Kasım günü paylaşacağım 🙏🏼😊

• @minnesota merhaba, bence değil ama sizi biraz terletebilir... Hazırlıklı olmanızda fayda var...

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k