DV2025 Sohbet Odası
-
İlk aşamada kişisel verilerinizin güvenliği için CN numaranızın tamamını açık şekilde yazmazdım, kötü niyetle kullanılabilir.
İkinci aşamada DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığını okuyarak dosya taşıyanların hangi kriterleri göz önüne alarak dosyaları taşıdıklarını inceler ve bir sonraki bülten yayınlamadan önce KCC ile dosyamı taşırım. Maliyeti ve olası Schengen vize ile ilgili durumu en iyi diğer yorumları okuyarak siz karar vereceksiniz
-
Uyarılarınız için teşekkür ediyorum. Taşımayı Aralık bitmeden yapmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
-
@Emircan-Akın bir sonraki bültende current olursanız KCC aracılığıyla taşıma şansınızı kaybedeceksiniz, bülten iki aydır 6000 ile sabit kalmış durumdayken ve dosyanızı taşımak için neden Aralık bitmeden gibi bir tarihi bekliyorsunuz Ankara’dan randevu alamayacağınızı bilmenize rağmen? Bahsettiğim konu başlığındaki 28.05.24 tarihi ve sonrası FAM değişikliği konusunu içeren mesajları okumanız sürecinize çok faydası olacaktır. Doğru konu başlığı olan diğer başlıktan sorularınız olursa yardımcı olacaktır forum kullanıcıları. Bol şans
-
@Emircan-Akın Geçmiş senelerin verilerine bakıp hareket etmeniz daha iyi olur.
-
arkadaşlar bir sorum olacak kendi ve eşinin soy ismini kullanan birisi Last/Family Name kısmına kendi ve eşinin soy ismini mi yazacak? mantıken öyle olması gerekiyor.
-
@cdzdcd Pasaportta yazdığı gibi yazmalısınız. Örnek : Ayşe Yılmaz Cengiz
Ayşe : ilk adı
Yılmaz: kızlık soyadı
Cengiz: Kocasının soyadıpasaportta şu şekilde yazar : YILMAZ CENGIZ, AYSE
yani siz YILMAZ CENGIZ bu formatta yazacaksınız.
-
DS260 'ın açık kalıp kalmadığını nasıl teyit edebiliyorduk? İnsanın içine bir şüphe düşüyor
-
Açık kalsa cereyan yapar anlarsın...😂😂😂
Formda değişiklik yapamıyorsan açık değildir..😉 -
@eciskoec merhaba, https://ceac.state.gov/iv/ bu adreste IV Applicationun altinda completed yaziyorsa formunuz kapalidir iciniz rahat olsun
-
@eciskoec, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
DS260 'ın açık kalıp kalmadığını nasıl teyit edebiliyorduk? İnsanın içine bir şüphe düşüyor
@Flight101 :D :D :D
ceac sayfasından girdiğinde formların yanında ''Completed'' yazıyorsa form kapalıdır :)
-
Bu arada Umman konsolosluğundan bir türlü maillerime cevap alamıyordum belki Umman konusunu takip eden arkadaşlar hatırlar. DS260 formumu açtırmam gerekiyordu, meğer yanlış başlık ile mail atıyormuşum, konsolosluğa ulaşmak isteyen arkadaşlar mutlaka navigatör kullanarak doğru mail başlığını bulsun, yanlış konu başlığına cevap vermiyorlar sanırım :)
Ben doğru başlığı bulup mail attım geçen hafta, dün (7 gün sonra) mailime cevap verip DS260'ı açtılar, bugün de düzenleyip tekrar kapattım :)
-
@metinbeci ama last family kısmına 2 soy ismini de pasaporta da olduğu gibi yazdığımda bir hata verdi ben de anlamadım tek soy ismi girdiğimde aynı hatayı vermedi
-
@cdzdcd capslock acık olsun buyuk harfle ıngılızce karakter denermısın, ornek
AYŞE CENGİZ YILMAZ ise
CENGIZ YILMAZ formatında yazın bi deneyin -
@cdzdcd şu şekilde sorun yok,

-
@Ben-Batur Batur navigator linkini paylaşırmısın bulamadım.
-
@metinbeci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ben-Batur Batur navigator linkini paylaşırmısın bulamadım.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdinB0UlS9PuVjfw5NW1jmKY9JwKy8q6tescHnUPfeohW0tlw/viewform
Şöyle bi online form gibi hocam
-
@Ben-Batur farklı konsoloslukların var ama muscat yok nasıl ulaştığımıda hatırlayamadım senin attığındada linki alamıyorum linki açık haliyle yazabilirmisin
-
@Flight101 😂 oo çok ince bir espri nereden geldi aklınıza hocam düştüm not hem espiriyi hem yönlendirmeyi teşekkürler 😉
-
@rezanclz Rahat bir nefes alıp Amerikayı garantilemişken halen sorulara döndüğünüz için özellikle teşekkür ediyorum :)
-
@Ben-Batur teşekkürler 🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum