Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• arkadaşlar bir sorum olacak kendi ve eşinin soy ismini kullanan birisi Last/Family Name kısmına kendi ve eşinin soy ismini mi yazacak? mantıken öyle olması gerekiyor.

• @cdzdcd Pasaportta yazdığı gibi yazmalısınız. Örnek : Ayşe Yılmaz Cengiz

Ayşe : ilk adı
    Yılmaz: kızlık soyadı
    Cengiz: Kocasının soyadı

pasaportta şu şekilde yazar : YILMAZ CENGIZ, AYSE

yani siz YILMAZ CENGIZ bu formatta yazacaksınız.

• DS260 'ın açık kalıp kalmadığını nasıl teyit edebiliyorduk? İnsanın içine bir şüphe düşüyor

• ⭐⭐⭐

Açık kalsa cereyan yapar anlarsın...😂😂😂
    Formda değişiklik yapamıyorsan açık değildir..😉

• @eciskoec merhaba, https://ceac.state.gov/iv/ bu adreste IV Applicationun altinda completed yaziyorsa formunuz kapalidir iciniz rahat olsun

• @eciskoec, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

DS260 'ın açık kalıp kalmadığını nasıl teyit edebiliyorduk? İnsanın içine bir şüphe düşüyor

@Flight101 😃 😃 😃

ceac sayfasından girdiğinde formların yanında ''Completed'' yazıyorsa form kapalıdır 🙂

• Bu arada Umman konsolosluğundan bir türlü maillerime cevap alamıyordum belki Umman konusunu takip eden arkadaşlar hatırlar. DS260 formumu açtırmam gerekiyordu, meğer yanlış başlık ile mail atıyormuşum, konsolosluğa ulaşmak isteyen arkadaşlar mutlaka navigatör kullanarak doğru mail başlığını bulsun, yanlış konu başlığına cevap vermiyorlar sanırım 🙂

Ben doğru başlığı bulup mail attım geçen hafta, dün (7 gün sonra) mailime cevap verip DS260'ı açtılar, bugün de düzenleyip tekrar kapattım 🙂

• @metinbeci ama last family kısmına 2 soy ismini de pasaporta da olduğu gibi yazdığımda bir hata verdi ben de anlamadım tek soy ismi girdiğimde aynı hatayı vermedi

• @cdzdcd capslock acık olsun buyuk harfle ıngılızce karakter denermısın, ornek

AYŞE CENGİZ YILMAZ ise
    CENGIZ YILMAZ formatında yazın bi deneyin

• @cdzdcd şu şekilde sorun yok,

890dce7b-ef3c-4976-b474-af26901fe85d-image.png

• @Ben-Batur Batur navigator linkini paylaşırmısın bulamadım.

• @metinbeci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ben-Batur Batur navigator linkini paylaşırmısın bulamadım.

Şöyle bi online form gibi hocam

• @Ben-Batur farklı konsoloslukların var ama muscat yok nasıl ulaştığımıda hatırlayamadım senin attığındada linki alamıyorum linki açık haliyle yazabilirmisin

• @Flight101 😂 oo çok ince bir espri nereden geldi aklınıza hocam düştüm not hem espiriyi hem yönlendirmeyi teşekkürler 😉

• @rezanclz Rahat bir nefes alıp Amerikayı garantilemişken halen sorulara döndüğünüz için özellikle teşekkür ediyorum 🙂

• @Ben-Batur teşekkürler 🙏🏻

• @metinbeci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ben-Batur farklı konsoloslukların var ama muscat yok nasıl ulaştığımıda hatırlayamadım senin attığındada linki alamıyorum linki açık haliyle yazabilirmisin

Valla direkt linki yapıştırıyorum bu şekilde oluyor, şöyle deneyelim;

https://docs.google.com/

forms/d/e/1FAIpQLSdinB0UlS9PuVjfw5NW1jmKY9JwKy8q6tescHnUPfeohW0tlw/viewform

Şöyle ayırarak attım, ''forms'' ile ''/'' arasındaki boşlukları silerek ulaşabilirsin bence bi dene bakalım 😃

• arkadaşlar ankaradan başka mulakat alan olmadımı acaba excel tablosunda hiçbir hareketlilik yok

• ⭐⭐⭐⭐

@metinbeci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ben-Batur farklı konsoloslukların var ama muscat yok nasıl ulaştığımıda hatırlayamadım senin attığındada linki alamıyorum linki açık haliyle yazabilirmisin

https://om.usembassy.gov/visas/
    Bu sayfada
    Need assistance with a U.S. visa? Contact us through our Visa Navigator
    yazıyor Visa Navigator'a tıklayın.

• @metinbeci teşekkür ederim bilgi vereceğim denedikten sonra

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |