F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
NVC onayından sonra artık olay vize bülteni ne kalıyor. Bülten de aktif seniz birkaç ay içinde konsolosluktan randevu alabilirsiniz. Bizim süreçler de NVC onayından sonra kişilerin bekleme süresi 1.5-2 yıl oldu.
-
@patron3535 şuan baktım final action b kısmı var orda 15 jul 24 bizimde ekim olması gerekiyor yani 3 ay süremiz var sanırım ama o süreçte ne zaman gelir bilmiyorum o kısımı bekleyeceğiz herhalde.
-
@canwdb yanlış yere bakıyorsunuz . Tüm evraklarınız onaylandıktan sonra şu anda tarih visa bulletine göre 01 JAN 2022
Yani bu tarihten öncekiler için görüşme gelebilir. O da bir ihtimal. Bir ay sonra mesela bu süre 4 seneye çıkabilir. Şu anda bugüne göre 2 yıl gecikme var.
Systeme bakın oradaki priority date sizin için önemli.
Biz kızım için başvuru vs 2.5 sene oldu bekliyoruz. -
arkadaslar son zamanlarda vatandas olup dosyasini upgrade ettiren var mi? 5 aydir bekliyorum hala upgrade etmediler, mail, email attim arayarak da belirttim defalarca ama hala upgrade olmadi.
-
@recepu NVC ye vatandaşlık belgenizi gönderdiniz mi acaba?
-
@canwdb imzanıza göre tüm onaylariniz gelmiş PD tarihinizde mevcut bültene göre aktif bundan sonra konsolosluktan mail gelecek önümüzdeki aylar için her an randevu gelebilir tek risk bultenin geri çekilmesi oda bizde denk geldi pek sık olmuyor
-
@patron3535 I130 hala approve olmadi dosya hala USCIS de, belgeyi de USCIS e gonderdim hesaba da yukledim
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@patron3535 iletiniz için teşekkürler mülakat bekliyoruz hala sms sanırım uzun sürecek gibi.
-
@canwdb sms hatırlamıyorum ama vizeyi alacak kişiye randevu tarihi ve istenilen belgeleri içeren detaylı bir mail geliyor. Hayırlısı olsun umarım en kısa sürede alırsınız
-
@recepu yurtdışı forumlardan gördüğüm kadarıyla sizin durumunuzda olanlar congressman e ulaşıp sorunlarını çözüyorlar bize cevap vermeyen uscis anlaşılan onlara gerekli bilgiyi veriyor.
-
Şuan visa bultain de böyle bir şey gördüm anlamadım 15 nisan öncesinemi veriyorlar randevuyu şuan ?
Kasım ayı için, ülke başına sınırlamadan MUAF F2A numaraları, öncelik tarihleri 15APR21'den önce olan tüm ülkelerden gelen başvuru sahiplerine verilmek üzere yetkilendirilmiştir. Ülke başına sınırlamaya TABİ olan F2A numaraları, öncelik tarihleri 15APR21 ile 01JAN22 arasında başlayan, MEKSİKA HARİÇ tüm ülkelere ücretlendirilebilen başvuru sahiplerine verilmek üzere yetkilendirilmiştir. MEKSİKA için sağlanan tüm F2A numaraları, ülke başına sınırlamadan muaftır. Kasım ayı için, ülke başına sınırlamadan MUAF F2A numaraları, öncelik tarihleri 15APR21'den önce olan tüm ülkelerden gelen başvuru sahiplerine verilmek üzere yetkilendirilmiştir. Ülke başına sınırlamaya TABİ olan F2A numaraları, öncelik tarihleri 15APR21 ile 01JAN22 arasında başlayan, MEKSİKA HARİÇ tüm ülkelere ücretlendirilebilen başvuru sahiplerine verilmek üzere yetkilendirilmiştir. MEKSİKA için sağlanan tüm F2A numaraları, ülke başına sınırlamadan muaftı
-
Merhabalar umarim dogru platformdayim. Amerikada evliyim. Green kartim var. Onceki esimden oglumu getirmek istiyorum. Turist ya da baska bir sekilde ne yapabilirim. Bu konuda yardimci olabilirmisiniz.
-
@canwdb Nisan yazan yer Meksika için olan tarih. Siz Türk vatandaşları için “All Chargeability Areas Except Those Listed” kısmına bakacaksınız. Oradaki tarih de “01JAN22”. Yani priority date’i 1 Ocak 2022 tarihinden önce olanlara sıra gelmiş durumda.
-
Ben hala mülakat alamadım benim kadar bekleyen çıkmadı çıkmaz sanmıyorum
-
@lina siz IR1 denmi bekliyorsunuz yoksa F2A danmi daha önce yazanlar olmuştu son aşamada kategori değişiklimi süreci olumsuz etkili yor diye ama tam bir tecrubemiz yok bu konuda
-
@canwdb evet bizim zamanimizda da boyle oldu. 1.5 sene mulakat bekledik. Tabloda tarihi ilerlettiler ancak her ay icin asagida farkli bir tarih gosterdiler. Kasim bulteninde de ayni sey olmus, tabloda 1 Jan 2022 gozukuyor ancak alttaki aciklamada Kasim ayi icin 15 Apr 2021 oncesine randevu verilecegi belirtiliyor.
-
@itsmebb şuan visa bultainde baktığıma göre anladığım kadarıyla 15apr21 01jan22 arasına yetkilendirildi diyor ama inşallah bir an önce vize randevusu gelir öylede tahmin ediyorum süreç hızlı ilerlemeye başladı çünkü.
-
@patron3535 ben şuan vatandaş eşiyim ama nerden beklediğim belli değil kesinlikle bu süreçte statü değişikliği çok saçma ve süre uzatmaktan başka bişeye yaramıyor
-
@lina umarım en kısa sürede işiniz halledilir. Eşiniz vatandaş olmuş ne güzel seçimlerde var bunu fırsata çevirenleri okuyoruz siyasilerden yardım talep etmenin tam zamanı bu kadar beklemeniz kabul edilebilir bir durum değil
-
@patron3535 inanın hiç bir tanıdık veya gidip görüşecek kimse yok yada eşim öyle söylüyor bu kadar beklemek aile birleşimi değil aile ayırmaya yönelik bence 😔teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum