Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @Mcngz I-140 onayiniz hayirli olsun. Bundan sonra NVC'den welcome letter'in gelmesini bekleyeceksiniz. Daha sonra DS-260 formu doldurup istenilen dokumalari posta yoluyla gondereceksiniz. Welcome letter sureci de bildigim kadariyla PD'nin visa bulteninde current veya yakin tarih olmasi gerekiyor. Benim onayimde 28 Haziran ama hala welcome letter gelmedi. Ne zaman gelecegi de belirsiz.

• @Mcngz Hayırlı olsun.

• @Mcngz hayırlı olsun. Biraz geç gördüm. Sonraki aşamalar da su gibi geçer inş.

• Herkese teşekkür ederiz. 26 Şubat 2024Pd için interview öngörünüz nedir arkadaşlar. Okula giden kızımız olduğu için planlamayı nasıl düşünmeliyiz?

• @Mcngz
    iyimser bir senaryoda; 2025 Ekim,
    kötü senaryo ise; 2026 yaz aylarını bulabilir.

Tahmin etmek cidden zor, 18 ay civarında vizesini alanlar oldu ama şuan daha olumsuz görünüyor gidişat.

• @chemistontheroad umarım iyi senaryo olur. Kötü çok uzak
    İyi düşünelim😊

• EB1 için yakın zamanda süreci tamamlamış olan var mı? PD ve DQ sonrası interview ne kadar bekleniyor?

• Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim. Eşim lisans yüksek lisans doktora eğitimini burada yaptı. Amerikada post doc yaptı. Kendisi eski akademisyen. 2016 da işine ara verdi. Dolayısıyla makale sayısı 14 civarında kaldı. Benim sorum bizim bu vize türünde şansımız olur mu? Sizlerin Cv si çok mu parlak yani bizim kabul edilme şansımız var mı?

• @Neslihan-0

Selamlar eşiniz cvsini https://www.wegreened.com/ adresinde belirtilen free evaluation adresine göndersin. Avukatlar süreci değerlendirip size geri döner. Güncel yayınlar önemli oluyor EB1A için, EB2 NIW kategorisi için şansınız olabilir diye düşünüyorum.

• @Mcngz Şu anki süreler PD sonrası 20 aymış..

• @ozenrame çok teşekkür ederim

• @pelinoaydin 20 ay ciddi bir süre. Umarım daha kötü olmaz.

• @Mcngz ben de öyle umuyorum..

• @pelinoaydin sizin PD biz nedir DQ oldunuz mu. Süreciniz nasıl ilerledi

• @Mcngz Merhaba PD 8 Agustos 2023 - DQ 22 Mart 2024 (EB2 NIW)

• @Neslihan-0 Merhaba, benim bildiğim kadarıyla, güncel olarak akademiye devam etmek gerekiyor. bir arkadaşımız belirtmiş, www.wegreened.com dan free evaluation deneyin. Wegreened standartları biraz yüksek oluyor. Yani garanti olan cv ler üzerinden hareket ediyorlar. Demek istediğim, olumsuz yaklaşırlarsa ve maddi durumunuz güçlü ise bir başka avukatla da deneyebilirsiniz. Diğer avukatların ücreti daha yüksek olabiliyor ve garanti vermiyorlar. Wegreened düşük ücretli ve garanti veriyor. Kolay gelsin.

• güncel olarak akademiye bir kurumda devam etmesi şartt değil .. yayınları güncel ise independent scholar olarak da eşiniz başvurabilir. @mrkc @Neslihan-0 zaten Chen ücretsiz evaluation yapıyor CV gönderirseniz.

• @ozenrame 2016 dan beri yayın yok. Cezaevi süreci oldu. Para iadesi veren danışmanlık başka bir danışmanlığa yönlendirdi. Açıkçası binlerce dolar verip red yemek istemiyoruz. Garanti ise danışmanlık alalım diyoruz. Bir danışmanlık şirketi başvuralim dedi ama diğeri istemeyince kararsız kaldık.

• @begumm www.wegreened.com olmaz dedi başka bir danışmanlığa yönlendirdi maalesef. Öyle olunca umutsuzluğa kapıldık

• @Neslihan-0 ümidinizi kaybetmeyin. Bize de EB1-A için olmaz diyenler çıktı ancak olur diyen avukatla ilerliyoruz. Umarım başarılı oluruz.

Benzer Başlıklar

• 1
  • 4
  • 3164
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |