ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@okokok inşallah sizinde onayınız hızlı bir şekilde gelir.
-
@smtzn Merhaba hocam, 11 Ekim itibariyle vizelerimiz basıldı ve pasaportlarımız kargoya verildi. Daha önce de yazdığım gibi 16 Eylül'de immigrant vize onayları almamıza rağmen vize sayıları bittiği için 1 Ekim'de tekrar pasaportları konsolosluğa yollamamız istenmişti. 1 Ekim'de ellerinde olacak şekilde PTT'den APS ile pasaportlarımızı kargoya verdim ve yine bir bekleme süreci başladı. CEAC sisteminden kontrol ettiğimizde ilk bir hafta case statusümüzde pek bir değişiklik olmadı arada bir 'case last updated' kısmında tarih değişikliği oluyordu. Geçtiğimiz hafta ise case status önce 'Refused''den 'Ready' durumuna geçti. Sonrasında önce 'Administrative Processing' ve ardından 'Issued' oldu. Issued olduğu günde PTT'den gelen SMS mesajlarıyla pasaportların kargoya verildiği bilgisi bizlere ulaştırıldı.
-
@Tracy @Highhopes Çok sevindim adınıza! Hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum şimdiden... Böylece vize basımına geri dönüldüğünü de öğrenmiş olduk. Bu bekleyen herkes için iyi bir haber!
-
@Highhopes tekrar tebrikler. Bir süreç tamamlanmış oldu. Nasıl bir duygu?
Hangi eyalet ya da şehir düşünüyorsunuz?
Yeni yaşamınızda başarılar dilerim.
-
@finalhope Çok teşekkür ederim, umarım tüm forum kullanıcılarının GC aşamaları en kısa zamanda, kolaylıkla tamamlanır. Bazı görüşmelerin sonucuna göre yaşanacak eyalet konusunda nihai kararı alacağız. GC süreci bir çok açıdan zorlayıcı, tamamlanması çok memnuniyet veriyor. Başvuru onay süreci, dökümanların tamamlanması, sağlık muayenesi, konsolosluk görüşmesi, vize basım aşamaları bir şekilde gelip geçiyor.
-
@Mcngz I-140 onayiniz hayirli olsun. Bundan sonra NVC'den welcome letter'in gelmesini bekleyeceksiniz. Daha sonra DS-260 formu doldurup istenilen dokumalari posta yoluyla gondereceksiniz. Welcome letter sureci de bildigim kadariyla PD'nin visa bulteninde current veya yakin tarih olmasi gerekiyor. Benim onayimde 28 Haziran ama hala welcome letter gelmedi. Ne zaman gelecegi de belirsiz.
-
@Mcngz Hayırlı olsun.
-
@Mcngz hayırlı olsun. Biraz geç gördüm. Sonraki aşamalar da su gibi geçer inş.
-
Herkese teşekkür ederiz. 26 Şubat 2024Pd için interview öngörünüz nedir arkadaşlar. Okula giden kızımız olduğu için planlamayı nasıl düşünmeliyiz?
-
@Mcngz
iyimser bir senaryoda; 2025 Ekim,
kötü senaryo ise; 2026 yaz aylarını bulabilir.Tahmin etmek cidden zor, 18 ay civarında vizesini alanlar oldu ama şuan daha olumsuz görünüyor gidişat.
-
@chemistontheroad umarım iyi senaryo olur. Kötü çok uzak
İyi düşünelim😊 -
EB1 için yakın zamanda süreci tamamlamış olan var mı? PD ve DQ sonrası interview ne kadar bekleniyor?
-
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim. Eşim lisans yüksek lisans doktora eğitimini burada yaptı. Amerikada post doc yaptı. Kendisi eski akademisyen. 2016 da işine ara verdi. Dolayısıyla makale sayısı 14 civarında kaldı. Benim sorum bizim bu vize türünde şansımız olur mu? Sizlerin Cv si çok mu parlak yani bizim kabul edilme şansımız var mı?
-
Selamlar eşiniz cvsini https://www.wegreened.com/ adresinde belirtilen free evaluation adresine göndersin. Avukatlar süreci değerlendirip size geri döner. Güncel yayınlar önemli oluyor EB1A için, EB2 NIW kategorisi için şansınız olabilir diye düşünüyorum.
-
@Mcngz Şu anki süreler PD sonrası 20 aymış..
-
@ozenrame çok teşekkür ederim
-
@pelinoaydin 20 ay ciddi bir süre. Umarım daha kötü olmaz.
-
@Mcngz ben de öyle umuyorum..
-
@pelinoaydin sizin PD biz nedir DQ oldunuz mu. Süreciniz nasıl ilerledi
-
@Mcngz Merhaba PD 8 Agustos 2023 - DQ 22 Mart 2024 (EB2 NIW)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum