DV2026 Sohbet Odası
-
@kalimero Merhabalar hayır ilk randevu tarihim ocak 2026 vermişti sonra sıkı bir takiple her boş anımda kontrol ettim aralık 2024 boşluk buldum değiştirdim
-
@salihcak0 onlar sistemlerinden daha önce yurtdışına çıktınız mı çıkmadınız mı görüyorlar, sizin dediğiniz kısmen doğru. Boş pasaporta vize alan çok insan gördüm yeşile de red alan çok insan gördüm. Genel olarak red profilleri 18-40 yaş arası bekar erkekler oluyormuş diye duydum
Ah benim zamanımda yeşil pasaport hakkım da vardı almadım zaten bordoya ücret ödemedim diye. Sonra alayım dedim baktım 25 yaş şartı varmış ben çoktan geçirdim. Bana bi bordo verdiler 5 senelik pasaport onun da süresi doldu işte. En başta 10 yıllık verselerdi şimdi pasaport derdine düşmeyecektim
-
@Emrah-Borazan hayallerimizden gidiyoruz her sene abi 😅
-
Günaydın 🌞
-
@salihcak0 Bu her zaman genel geçer bir kural değil tamamen şans meselesi , boş pasaporta vize alan da var dolu pasaporta vize alamayan da var
-
Elazığ'daki 5.9'luk depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Allah yaşatmasın tekrarlarını..
-
@Yıldıray81 Ben ankara dan hissetmedim o sıra oturmuyordum ayaktaydım, ordu dan hissettim diyeni gördüm
-
Herkese merhaba. Lise sürecimde 1 nakil işlemim oldu babamın tayini sebebiyle bunu eklemeli miyim? Üniversiteye geçtiğimde de 1 yıl bilgisayar mühendisliği okudum ardından başka bir üniversitede tıp fakültesine geçiş yaptım, bunu eklemeli miyim? Bilgisayar mühendisliği okurken okulun yurdunda ikamet ettim covid öncesi 4-5 ay kadar ancak ikametgahımı aldırmamıştım, bunu yaşadığım yerlere eklemeli miyim? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
-
Bugün başvurumu yaptım herkese bol şans dilerim 🍀
-
@cyd 4-5 ay ise eklemenize gerek yok.
Bol şans 🍀 -
Herkese selam.
Bayadır foruma giremiyordum. Bir başvuru dönemine daha geldik bakalım. Hepimize hayırlısı olsun
-
@cttl Önceki başvurularda fotoğrafımı hep evde çekmiştim. Bu sefer değişiklik olsun diye bugün fotoğrafçıya gittim. Bir de böyle deneyeyim şansımı :)
-
herkese hayırlı günler diliyorum. dv lotosunu kazandığımızda dosya taşıma işlemlerinde sağlık kontrolünü türkiyede tamamlayıp ardından dosyamızı taşıdığımız ülkede kabul oluyor mu yoksa ordaki amerikanın anlaşmalı olduğu klinikten mi, sağlık kontrolleri yapılmalı?
not: çekilişi kazanmadım daha, sadece önbilgi ediniyorum
-
@salihcak0 merhaba dediğiniz şekilde kabul görmez. Mülakata gireceğiniz ülkedeki ABD büyükelçiliğinin belirlediği sağlık kuruluşunda muayene olabilirsiniz.
-
@salihcak0 Merhabalar dosyanı taşıdığın ülkede anlaşmalı olduğu hastanede sağlık kontrollerini yaptıracaksınız
-
@moon Haydi hayırlısı. Benim de foto arşivim var, senelerdir green kart için çekindiğim vesikalıklardan oluşan.
Bazen yan yana koyup bakıyorum, ilk ve son foto arasında dünyalar kadar fark var:) -
@cttl bende arşiv yapıyorum ilerde kazanırsam hepsini tablo yapacağım :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici
O zaman o arşivin bu sene son bulmasını diliyorum hocam:) -
@MomisCan
Okul değişimleri konusunda ne yapmalıyım? -
@cttl
Amin inşallah bir kaç hafta önce hafta sonu uyandım elimi yüzümü yıkadım youtube müzik açıp güne enerjik başlamak istedim sonra karşıma greencard başvuruları başlıyor dikkat etmeniz gereken isminde bir video çıktı sonra içimden bir ses bu sene senin senen dedi orda dejavu yaşadım bu ses 2 dir senin senen diyordu bakalım bu sese güvenmelimiyim göreceğiz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum