Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 31 Ocak 2025 İstanbul randevu açık, ilgilenen için

• ⭐⭐

@deepbluesk hayırlı olsun taşıdınız sanırım sizde

• @T-C-Kubilay-Dikici Evet yaa, sağolun valla biraz da sizin sayenizde 🙏bakarken denk geldi. Bu tarih benim için yeterli . Sıra vizeyi almakta. 2026 Mayıs Ankara randevusunu 31 Ocak 2025 İstanbul olarak güncelledim, benim gibi randevu arayanlara motivasyon olur umarım.

• Arkadaslar abd vizeyi 10 yillikmi veriyor yoksa pasaportun kalan suresi kadarmi
    Cocugun pasaportu 2 yillik sure kalmis

• ⭐⭐

@deepbluesk sizin adınıza çok çok sevindim hayırlı olsun vizeniz de olumlu döner inşallah 🙂

• ⭐⭐

@new_life 10 yıllık verirler pasaport biterse süresi yeni pasaport vizenizi işletiliyor diye biliyorum

• Bu ds160 formunu doldurdum kaydettim 30 gun saklanir sonra silinir diye uyari verdi. Her girdigimde mi 30 gun resetliyor yoksa ilk kaydedildigi tarinten itibarenmi 30 gun

• Bir sorum daha olacak ds160 doldurduk. Diger siteye gittik. Turkce olan site. Ds160 doldurdum tikini koyup devam edince benim adim ve tek ds160 numarasi icin yer var. Ailemi randevuya ne zaman nasil ekleyecegim

• Arkadaslar mevcut acik randevularin paylasildigi bir platform var mi acaba

• @T-C-Kubilay-Dikici hayir kalan pasaport suresi kadar diye duydum. Oyleyse pasaportu yenileyecegim net cevap bulabilirsem

• ⭐⭐

@new_life araştırmaya devam edin o zaman bir kaç deneyimde okudum süresi biten pasaport ve yeni pasaport ile yolculuk yaptığını okumuştum

• ⭐⭐

@new_life her aile üyesi için ds160 formu doldurmalısınız. Sonrasında ais üzerinden grup randevusu oluşturmalısınız. Bu şekilde toplu randevu alabilrisiniz.

• Ustadlar bunlar beyan esaslimi vize veriyor. Cogu yerde randevuya evrak goturmeye gerek yok bakmiyorlar denmis. Tuhaf degil mi? O zaman tum bilgilerimize ulasabiliyor bunlar

• ⭐⭐⭐⭐

@new_life bu konu başlığının 1.iletisini okursanız sorularınızın bir çoğunun cevabı mevcut. Göçmen olmayan vize başvurularında konsolos planladığınız seyahat sonrası ülkenize geri döneceğinize dair kendisini ikna etmenizi bekliyor sunacağınız seyahat planı ve kanıtlayacağınız sosyo demografik profiliniz doğrultusunda. Konsolos sizin mal varlığınızı sorgulamıyor veya belge talep etmiyor. Bol şans

• @itsmebb Merhaba,
    Annem ve kız Kardesim birlikte Mart 2023'te red aldi. O zaman green cardliydim ve hamileydim. Ülkelerine yeterli bağları bulunmaması bazında red aldılar. Kız Kardesim genc, bekar ve iki is arasındaydi (mülakatta issizdi), annem 3-4 sene once bosanmisti. Sanırım durumun toplami göç edecekleri şüphesini uyandırdı. Finansal olarak esim ve ben sponsor olmustuk ve bordro, vergi donutleri, davet mektubu saglamistik ama hiçbirine bakmamışlar ve soru bile sormadan red vermişler. Annemin ve kardesimin benim disinda Amerika'da hiç kimsesi yok, her sey ve herkes Turkiye'de o sebeple biraz sasirtici bir red oldu bizim icin.
    Vatandas olduktan sonra-torun da dogdu- annem icin Ekim 2023'te tekrar başvuru yaptık. 2 Sene sonraya mülakat tarihi bulup sistemi kontrol ederek one cektik. İki hafta sonra tekrar mülakatı var. Endiseli bir bekleyişteyiz, bakalım. Sonucu yine bildiririm.

• Herkese selamlar, sizlere birkaç sorum olacak.

Mayıs ayının sonunda bitecek olan bir yeşil pasaportum var. Yanılmıyorsam vizenin basılacağı pasaportun en az 6 ay daha geçerli olması gerekiyor. Yeşil pasaportumun az süresi kaldığı için bordo pasaporta başvurdum. DS-160 formunda bildiğiniz üzere pasaport numarası girmemiz isteniyor. Yeşil pasaportumun numarasını buraya girsem ve randevu tarihinde yeşil pasaportumun geçerlilik süresi 6 aydan kısa bir süre olursa, hatta tamamen geçerliliği bitmiş olursa sıkıntı olur mu? Mülakata hem yeşil hem de bordo pasaportumu götürsem ve vizenin bordo pasaportuma basılmasını istesem anlayış gösterirler mi? Yoksa hiç uğraşmayıp direkt forma bordo pasaportun numarasını mı gireyim? Açıkçası yeşil pasaportum dolu olduğu için onun numarasını girmek istiyorum.

Randevu alındıktan sonra DS-160'ı veya form numarasını bir kere güncelleyebilir miyim? Eğer böyle bir seçenek varsa üsttekilerin bir önemi kalmaz.

Bildiğiniz üzere formda Ankara ya da İstanbul şehirlerinden birini seçmemiz gerekiyor ama randevuyu yakın tarihe çekerken hangisi boştaysa onu kapıyoruz. Bu durum sıkıntı yaratır mı?

Başvuracağım fotoğraf yeni olmasa ama eski olduğu da anlaşılmasa, yani kalitede ve kişinin ben olduğumu anlamakta sorun olmasa sıkıntı olur mu?

Şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@new_life bu konu başlığının 1.iletisini okursanız sorularınızın bir çoğunun cevabı mevcut. Göçmen olmayan vize başvurularında konsolos planladığınız seyahat sonrası ülkenize geri döneceğinize dair kendisini ikna etmenizi bekliyor sunacağınız seyahat planı ve kanıtlayacağınız sosyo demografik profiliniz doğrultusunda. Konsolos sizin mal varlığınızı sorgulamıyor veya belge talep etmiyor. Bol şans

@new_life tuhaf değil mi demiş te. Asıl diğerleri tuhaf bence. SGK dökümleri, nüfus kayıtları, hesap dökümleri, uçak bileti, otel rezervasyonu vs bunları toparlamak bile işkence 😩 Ben eşime dostuma bir kaç kere Schengen vizesi başvurusunda yardımcı oldum da aman yarabbim felaket bir şey. Bir de başvurup pasaportu oraya bırakıyorlar. Sonucu belli değil haftalarca bekle...
    ABD en güzelini yapıyor, hiç evrak istemiyor, dediğiniz gibi sadece mantıklı tutarlı bir seyahat planı ve ülkene döneceğine ikna olmak istiyor ve de pasaportu önceden bırakmak yok. Mülakatta pasaportu alırsa zaten vizeyi aldın demek, sevinçle bırakıyorsun 1 hafta sonra PTT'den alıyorsun mis🙂👌

• Turist vize alinirken once odeme sonra randevu olarak mi ilerleniyor ? Ben gocmen vizede randevu acilmadan odeme yapamamistim da.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gurman-A evet, randevu almadan önce ödeme yapmanız gerekiyor.

• https://ais.usvisa-info.com/en-tr/niv

Randevu icin bu site dogrudur degil mi arkadaslar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

179

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |