(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Turist vizesinde hangi turu secmeliyiz bir suru secenek var cultirel exchange olmaz sanirim ama en uyani o
-
@new_life, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Hocam ds160 doldururken native alfabeli kisma ÜLKÜ yazdim. Given name soruyor bos gecemiyorum oraya ne yazmaliyim
Türkçe karakter kullanmadan ULKU yazacaksınız
Şu dosyadan yararlanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1621235730986-ds160-formu-doldurma.pdf
-
Cok tesekkurler.
Boyle sacma vize basvurusu gormedim. Okudugun okulun adresini giris cikis tarihlerini bile soruyor -
@new_life turist olarak gidiyorsaniz B1 b2 vizesi evet vize için bütün bilgileri eksiksiz girmeniz gerekir.
-
@new_life ben ds160 doldururken forumdan destek aldım linkini aşağıya bırakıyorum
-
@deepbluesk 20 defa randevu değiştirme hakkınız var. Siteyi takip edin mutlaka sonuca ulaşırsınız.
-
@ReLoad çok teşekkür ederim. 3 aydır randevumu öne çekmeye çalışıyorum ,dün hırs yaptım neredeyse tüm gün baktım ama yok, Ankara’da bulmak daha mümkün gibi, şans artık denk gelirse
-
@deepbluesk Pes etmemenizi tavsiye ederim kesinlikle denk geleceğini düşünüyorum sürekli bakarsanız ben ağustos ayında başvurumu yaptım eylül ayı içinde dosyamı aralık 2024 taşıdım bu süre zarfı boyunca istisnasız her gün sabah öğlen akşam hafta sonları gece internette veya forumda dolaşmak yerine tarih kovaladım sonunda boşluk yakaladım 1 kez de değil toplamda 4 taşıma yaptım ilk randevumdan şuan ki randevum arasında hatta bu konu altına da sürekli boşluk gördükçe yazdım şuan boşluk var taşımak isteyen olursa diye
-
@T-C-Kubilay-Dikici Evet gördüm geçen paylaştığınız tarihi ama geç kaldım, saniyeler içinde gidiyor, bir de randevu almak için yapay zeka vs sistemler kurdukları için insan üstü çaba gerekiyor gerçekten :) Teşekkürler motivasyon için
-
@T-C-Kubilay-Dikici
hocam merhaba nerden iletişime geçebilirim sizinle bi kaç sorum var mümkünse
-
@deepbluesk ben yapay zeka olayını para tuzağı olarak görüyorum siz pes etmeyin inanın mevcut durumunuzu iyileştireceğinize eminim boşuna 400 500 usd taşıma için vermeyin
-
@Umut-5 yazdım size
-
31 Ocak 2025 İstanbul randevu açık, ilgilenen için
-
@deepbluesk hayırlı olsun taşıdınız sanırım sizde
-
@T-C-Kubilay-Dikici Evet yaa, sağolun valla biraz da sizin sayenizde 🙏bakarken denk geldi. Bu tarih benim için yeterli . Sıra vizeyi almakta. 2026 Mayıs Ankara randevusunu 31 Ocak 2025 İstanbul olarak güncelledim, benim gibi randevu arayanlara motivasyon olur umarım.
-
Arkadaslar abd vizeyi 10 yillikmi veriyor yoksa pasaportun kalan suresi kadarmi
Cocugun pasaportu 2 yillik sure kalmis -
@deepbluesk sizin adınıza çok çok sevindim hayırlı olsun vizeniz de olumlu döner inşallah :)
-
@new_life 10 yıllık verirler pasaport biterse süresi yeni pasaport vizenizi işletiliyor diye biliyorum
-
Bu ds160 formunu doldurdum kaydettim 30 gun saklanir sonra silinir diye uyari verdi. Her girdigimde mi 30 gun resetliyor yoksa ilk kaydedildigi tarinten itibarenmi 30 gun
-
Bir sorum daha olacak ds160 doldurduk. Diger siteye gittik. Turkce olan site. Ds160 doldurdum tikini koyup devam edince benim adim ve tek ds160 numarasi icin yer var. Ailemi randevuya ne zaman nasil ekleyecegim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum