Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@ATS16 kıymetli kardeşim bostonda eşimin yaşam maliyeti olmayacak kalacak yer ve sosyal haklarını veriyorlar orada bir ailenin 5 yaşında çocuğuna bakacak ben iowada en geç ağustos gibi olacağım 1 kasımda 6 ay süre için bostona gidip döneceğim ben bir sezon bir cpa firmasında iowada çalışacağım sonrası için karar veririz şimdilik plan bu eşimin bostonda özel harcaması hariç yaşam maliyeti olmayacak olması bizi böyle bir karara itti hep derim nasip eden allah oradada nasibimizi ayarlamıştır gidip arayacağız olmadı dönerim vatanıma ben dünyanın en güzel ülkesinin vatandaşıyım

• Yasaklı

@zekiye-kahveci sana tavsiyem evlilik yoluyla green cardını almak olur 3 yıl süreyle kesin sonuca varılabiliyor ama çekilişin ne zaman çıkacağı belli olmaz çıktı diyelim minimum 2 yıl onun süreci var.

• ⭐⭐⭐⭐

@serel

Bende 2011 yılında görmüştüm ilk olarak Boston'u ve benimde Avrupa'ya yakın yaşam stili ile aklımda yer etmişti. Forumdan bildiğim yaşam ile ilgili en güncel durumu @Kramer ve annesi @Serapp bizimle paylaşabilecektir eğer ki yanlış hatırlamıyorsam. Size de sürecinizde kolaylıklar ve bol şans diliyorum...

• @ATS16 Boston'un pahalı olduğunu çok kez okudum, duydum vs fakat ilk 5'e girecek kadar da iddialı olduğunu bilmiyordum. Çocuklarıma iyi bir eğitim ve gelecek için ve mesleğim için Boston'a yerleşmeyi planlıyordum fakat bu beni ciddi anlamda düşündürür.. Ama planımı bozar mı? sanmam. Zorluğa katlanmaya değer diye düşünüyorum çocuklarım için.

• ⭐⭐⭐⭐

@serel, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@ATS16 biz yakın zaman da gittik gördük ve aşık olduk :)) 3 eyaleti gezme fırsatımız oldu 10 gün boyunca. Boston tüketim anlamında diğer yerlerden çok yormayacak kadar pahalıydı. emlak için aynı şeyi söylemiyorum ne yazık ki...ilgisini çeken araştırıp görmüştür zaten. Kimle konuşsak sağlık, güvenlik, eğitim, insan kalitesi açısından başka bir yere bakmayın direk buraya gelin dedi herkes. uberci, market çalışanı, parkta muhabbet ettiğimiz teyze buraya gelmeye değer dediler 🙂 Daha önceden Las Vegas, San Francisco, Los Angeles ı görmüştüm. son gezimizde de Washington DC, New York ve yol üstünde uğradığımız başka şehirleri de sayarsak bayağı bir yer görmüşüm 🙂 ama Boston cidden çok farklı, huzurlu ve güzel geldi bize.... özellikle çocuklu aileler mutlaka araştırsın isterim... boğulacaksak büyük denizde boğulalım... bütün hayatımızı bırakıp gidiyoruz Boston buna değer diye düşünüyorum... forumda aktif hali hazırda yaşayan insanlar da umarım yazar bir şeyler ben sonuçta turistik bir deneyim yaşadım...

Gitmiş ve beğenmişsiniz 🙂 ne güzel yazmışsınız, tespitleriniz çok doğru. Bir an önce oradaki hayata başlamanız dileğiyle🌸

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@serel

Bende 2011 yılında görmüştüm ilk olarak Boston'u ve benimde Avrupa'ya yakın yaşam stili ile aklımda yer etmişti. Forumdan bildiğim yaşam ile ilgili en güncel durumu @Kramer ve annesi @Serapp bizimle paylaşabilecektir eğer ki yanlış hatırlamıyorsam. Size de sürecinizde kolaylıklar ve bol şans diliyorum...

@serel ile mesajlaşmıştık. Gideceğini biliyordum, gitmişler ve çok beğenmişler. Siz de 2011 de gitmişsiniz. O zamandan bu güne çok bir şey değişmemiştir. Avrupa stili bir yaşam ve çok güzel. Doğu yakasında Türkiye'ye mesafesi en yakın yer 🙂 Çünkü ben çok sık gidip geliyorum o nedenle benim için önemli. Siz de sanırım Chicago ya gideceksiniz yanlış okumadıysam, çok mutlu olursunuz inşallah. Ben de Chicago'ya önümüzdeki yıl gezi amaçlı gidip göreceğim, merak ediyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp kısmetse ve hayırlısıyla planlamamız bu yönde. Fırsatınız olursa bekleriz mutlaka 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 Çok naziksiniz çok teşekkürler🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Serapp kısmetse ve hayırlısıyla planlamamız bu yönde. Fırsatınız olursa bekleriz mutlaka 🙏🏻

Ben de sizi Boston'a bekliyorum👍🙏

• @Serapp @ATS16 çok teşekkür ederim umarım hepimiz için güzel şeyler olur 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp

Umarım Serap Hanım, eksik olmayın

• Merhabalar,

Evinizin videocusu geldi. İzlemeyenler izlesin izlettirsin çok güzel bir video. Sosyal medyadaki gibi toz pembe değil her şey. İnsanlar neler yaşıyorlar kimseye bu yolu tavsiye etmiyorum.

• @Serapp enteresan bir milletiz. Hiçbir şeye şaşırmaz olduk.

• @Serapp o günleri unuturmuyuz Serap hanım tiyatrolar filmler çeviriyorlardı😂 arkadaşlar ve yöneticiler gerekli şekilde cevap verdi 👍🏻😄🙏

• Arkadaşlar merhaba, 10 Kasım gibi ülkeye giriş yapmayı planlıyorum. Seçimler, yönetim vs ülkeye girişte ya da greencard’ın basılma sürecini olumsuz etkileyebilir mi? Bu tarihi erkene çekmemi önerir misiniz? Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler..

• @kkaya ben de sizin gibi düşünüyordum. Sonra orası ABD, hukuk işler, en fazla yasal olmayanlara yaptırımı olur diye hesap yaptım kendimce. Aralıkta gideceğim.

• ⭐⭐

@cemal1153 seni tanıdığım kadarıyla pişman olmazsın işin çok iyi ve üstelik kardeşin yanında devam cemal kardeş

• Selamlar herkese. 10 gundur Washington dc deyiz. Esim ve 9 yasindaki kizimla ev tutmaya calisiyoruz. Ama basarili olamadik. Ev bulup okula kayit yaptirmak icing cok az zamanimiz kaldi sanirim. Ev tutabilme konusunda yardimci olabilecek arkadaslar varsa sevinirim.

• @salih-atilla teşekkür ederim Salih abi, çok istiyoruz gitmeyi.

• @MuratA-0 Ev bulamamış olmanızdaki sebep nedir daha detaylı yazın isterseniz, ev mi yok , bütçenize göre mi yok , kredi skorundan dolayı mı tutmakda zorlanıyorsunuz ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |