@serel, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ATS16 biz yakın zaman da gittik gördük ve aşık olduk :)) 3 eyaleti gezme fırsatımız oldu 10 gün boyunca. Boston tüketim anlamında diğer yerlerden çok yormayacak kadar pahalıydı. emlak için aynı şeyi söylemiyorum ne yazık ki...ilgisini çeken araştırıp görmüştür zaten. Kimle konuşsak sağlık, güvenlik, eğitim, insan kalitesi açısından başka bir yere bakmayın direk buraya gelin dedi herkes. uberci, market çalışanı, parkta muhabbet ettiğimiz teyze buraya gelmeye değer dediler
Daha önceden Las Vegas, San Francisco, Los Angeles ı görmüştüm. son gezimizde de Washington DC, New York ve yol üstünde uğradığımız başka şehirleri de sayarsak bayağı bir yer görmüşüm
ama Boston cidden çok farklı, huzurlu ve güzel geldi bize.... özellikle çocuklu aileler mutlaka araştırsın isterim... boğulacaksak büyük denizde boğulalım... bütün hayatımızı bırakıp gidiyoruz Boston buna değer diye düşünüyorum... forumda aktif hali hazırda yaşayan insanlar da umarım yazar bir şeyler ben sonuçta turistik bir deneyim yaşadım...
Gitmiş ve beğenmişsiniz
ne güzel yazmışsınız, tespitleriniz çok doğru. Bir an önce oradaki hayata başlamanız dileğiyle