@gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@serkanist Evet mesajımı düzelttim şimdi
1 girinhımmm ama çoçuk sayısını hatalı girmiş oluyorum o zaman tamam bir deneyelim bakalım. sanırım orada 21 yaş üstü kaç çoçuk var diyor die düşünüyorum deniyorum bakalım ne olacak.
bu arada 21 yaş üstündeki yiğenime ayrı bir başvuru yaptım evet.
-
@serkanist Hayır hatalı olmuyor. Bakın benim bir oğlum var 21 üstü. Ben başvuru yaparken 0 giriyorum. Kural böyle.
-
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@serkanist Hayır hatalı olmuyor. Bakın benim bir oğlum var 21 üstü. Ben başvuru yaparken 0 giriyorum. Kural böyle.
Şuan yaptım tamam oldu teşekkürler.
bu çoçuklar ne olacak o zaman soru bu size çıktı bu çoçuk nasıl gelecek.

sanırım 7 yıl sürüyormuş gc alması ...
bakalım .
-
@serkanist geçen gün aile üzerinden 2010da gc başvurusu yapan bir arkadaşın gc onayı yeni gelmiş. Yani 7 yıl doğru değil.
-
Bu ileti silindi! -
Bu senede başvurumuzu yaptık hayırlısıyla
-
@ahmettax olur da çıksa dahi mülakatta yalan beyandan dolayı eleneceksiniz insanların hakkına girmeyin
-
Çocuğum 21 yaşına geldiğinde ayrı başvuru yapamam sanırım. Ne onu tek göndermeye cesaret edebilirim ne de burada bırakmaya.. Çok farklı bir ikilem.. Çok istememe rağmen ayakları yere sağlam bastığından emin olana kadar ara veririm sanırım. Ya da gider gelirim ama uzun soluklu bırakamam. Hele ki bu devirde asla.. Mesleğini ele alana kadar en azından..
-
@Yıldıray81 Valla hocam öyle düşünmeyin, 21 yaşına gelmiş ise ve iyi bir aile eğitiminden geçmiş ise gönül rahatlığıyla gönderebiliyor olmanız lazım
Çocuğunuz kötü eğitildiyse zaten markete bile gönderseniz kötü şeyler yapar veya aklından kötü şeyler geçer
-
@newbie97 Başına kötü şeyler gelmek üzerinden yürümeyelim. Sorumluluk bilinci de olabilir bu. İş aramada sıkıntı yaşayabilir, kalacak yer ayarlamada sıkıntı yaşayabilir veya benzeri zorluklarla mücadelede yetersiz kalıp bunalıma girebilir vb. O yaşlarda üniversite eğitimi için şehir değiştirirken bile türlü zorluklar yaşayan arkadaşlarımız oluyordu mesela.. Hepsi de temiz çocuklardı ama arkasında aileleri olmadan yapamazlardı, yapamazdık bizler de..
-
@rezanclz Yalan beyan olan nedir? Yazdigim seyler dogru. Ve onemli olan diploma degil mi? Tamam bende diploma olucak zaten cekilisten 1 ay sonra. Forumdan okudugum kadariyla diploma varsa vize zamani sikinti yok. Ayni zamanda 18 yasinin altinda olan vize alamaz yazilmis ben vize zamani 17 yasinda olacagim, gc sartlarinda 18 yas siniri yazmamakta. 17 yasinda gc kazanan birisi diploma varsa alabilmekte yazmakta yabanci kaynaklardada
-
@Yıldıray81, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Çocuğum 21 yaşına geldiğinde ayrı başvuru yapamam sanırım. Ne onu tek göndermeye cesaret edebilirim ne de burada bırakmaya.. Çok farklı bir ikilem.. Çok istememe rağmen ayakları yere sağlam bastığından emin olana kadar ara veririm sanırım. Ya da gider gelirim ama uzun soluklu bırakamam. Hele ki bu devirde asla.. Mesleğini ele alana kadar en azından..
Klasik Türk ebeveyni

Çocuğum gider de ben bırakıp gitmem tabi
Onların iyiliğini ve geleceğini düşünüyorsak gitmelerine izin vereceğiz, ömür boyu bizim yamacımızda kalamazlar, kanatlarını açıp uçmalı, yolunu bulmalı... olmazsa dönüp geleceği bir yuva olduğunu bilerek. -
@Serapp Aslında hem öyle hem de tam olarak değil. Şu an 15 yaşında ve 21 gibiymiş düşünüp yorum yapıyorum. Belki 21'e geldiğinde düşüncem değişebilir.
-
selamlar herkese bugun basvuru yapıcam bende fakat kullanacagım fotografın ne kadar sure oncesı cekılmıs olması lazım mınımum ornegın 1 sene oncekı fotografımı yukleyebılırmıyım
-
good bye!
-
good bye!
-
@yasinyasa, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@serkanist Bende 21 yaşını geçtim. Ailemin başvurusuna kendimi ekleyemiyorum. Onlara çıkması durumunda aile birleşimi vizesi "F2B" ye başvuru yaparım. Evet 7 sene civarı sürüyor. Önüne arkasına bir kaç yıl koyun. Yine de uzun bir zaman ama hiç yoktan iyidir. Tabi bana da çıkmaması durumunda green card çekilişine başvurmaya devam ederim. F2B başvurusu yapmışken çekilişten green card çıkması durumunda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü ikisi de göçmen vizesi.
HADİ HAYIRLISI BAKALIM ..
teşekkürler
-
@yasinyasa Benim F3 (Amerikan Vatandaşının 21 yaş üstü evli çocuğu) başvurum onaylandıktan 2 hafta sonra Greencard talihlisi olduğumu öğrendim. Hiç bir sorun yaşamadım. Mülakatta konusu dahi açılmadı.
-
An itibarı ile çekilişe fiilen katıldım. herkesin bol şansı olsun
-
@ahmettax doğru söylüyorsun. Yas sınırı yok başarılar.
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
111
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k