Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Riethian benimde pasaportum yoktu başvuru yapamadım bir yıl sonra pasaport aldım bu seferde pasaport şartını kaldırdılar bu da benim şansım
    düzeltildi 🙂

• ⭐⭐

@Yasin-Yasa-0 Pasaport şartı sadece bir yıl vardı diye hatırlıyorum. Bundan sonra da artık gelmez.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @sadikcagan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhabalar.uzun süredir forumda pek yoktum.şartlar yüzünden 2 senedir başvuru yapamıyorum.2 sene daha yapamam.çünkü çıksada gidemem.2 sene sonra gene başvuru yapmaya başlayacağım.aslında en büyük hayalim ve tek hayalim diyebilirim.eninde sonuda gitmeyi istiyorum.40 yaşında iki çocuklu bir aileyiz.ilk başvurumu 1999 da yapmıştım.tabi ozaman mektupla başbuvuluyordu.daha sonrada 2007 den gene başvurmaya başladım.toplam 10 sefer başvurmuşumdur ama ne yazıkki bir türlü çıkmadı.bukadar mı şans olur insanda.

Arkadaşların da belirttiği gibi çıksa da gidemeyecek olmanız çok ince bi davranış fakat bu başvuru da kazansanız bile Amerikaya girişiniz en erken 1 buçuk yıl gibi bi süre alacaktır bunu da değerlendirin bence 🙂

• ⭐⭐

@newbie97 at hırsızı gibi çıkmaz mıyım? Işık mışık yok 🙂

• ⭐⭐

@Riethian bende, derdini kediye anlat dediler onların spiritüel güçleri çok yüksek olduğu için gerçek olur dilekler dedi biri ama mama vercekmişim o yerken anlatacakmışım işte “ en kısa sürede amerikaya yerleşmek istiyorum şöyle harika sahilde bir evim olsun bahçeli havuzlu oğlum yanımda olsun güzelde bir işim iyi kazancım sağlık sıhhat ne ister ki daha insan… tabi ben bunları böyle bankta kediye anlatırken yanımdan geçenleri süz düşünün 😂

• Çarşamba gününden itibaren greencard' a başvuracaklar için şans diliyorum. Hayallerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum.

• @Riethian, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@sadikcagan 2002-2024 arası aralıksız, son 10 yıl da eşli bir şekilde başvurdum ama bana mısın demedi :)) Öyle bir senaryo 🙂

En tecrübeli sizsiniz 🙂 Ne zaman başvuruyordunuz? İlk gün, ilk hafta, son hafta, ikinci hafta...

• ⭐⭐

@debbieLA77 Heh işte benimki de aynısının kedi yerine kuş versiyonu 😂 Gidirik olmuşuz sanki biraz 😂

• ⭐⭐

@oatasoy Valla hocam tüm kombinasyonları denedim :)) Bakalım başka yollara girdik umarım buradan bir gedik açarız 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Riethian forumun kendi başvuru videosu varken bu forumun çalıntısı olan diğer forumun isminin geçtiği bir videoyu paylaşmışsınız fark etmeden. Videoyu kaldırmanız bence iyi olacaktır

• ⭐⭐⭐⭐

@debbieLA77 öyle çıksanızda elenme nedeniniz bu olmayacağı için takılmanıza gerek yok 😂

• @oatasoy ben açılır açılmaz ilk fırsatta başvuruyordum

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Ya hocam ne dikkat ettim ne de önemi var. Takılmayın böyle şeylere. Yanlış bir şey varsa şikayet ederseniz yetkililer gereğini yapar. Öyle bir forum olduğunu siz yazınca farkettim. Bu forumun artık kimseyle yarışmak gibi bir kompleksi olduğuna inanmıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Riethian dikkat etmediğinizi biliyorum onun için zaten reklamını yapıyorsunuz vs gibi bir suçlamada bulunmadım sadece gözünüzden kaçmış olduğunu düşündüğüm için yazmak istedim.Önemi var yok herkes için farklı tabii ki bence önemli bir durum bu forum herkese karşılıksız bir şekilde yardımda bulunmaya çalışırken buraya üye olup ilk önce kendine destek alıp sonra buradaki bilgileri çalarak öbür tarafta satmaya çalışan biri var ortada onun için önemli bence

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Geçmişte yaşanmış böyle bir mevzu olduğunu bilmiyordum. Kaldırmaya çalıştım ama kaldırılmış sanırım zaten. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@debbieLA77 Fotoğrafçıya bağlı

Bugün dünya kahve günüymüş, güne yine hazır kahve ile başladım, ne olacak benim bu hazır kahve merakım 😁

Birde köpüklü olsun diye değişik bir katkı maddesi ekliyorlar tadını acılaştırıyor. İyice vasat bir şeye dönüştürdüler

• Şimdiden başvura yapacak arkadaşlara bol şans dilerim. Ben ve eşim de müracaat edeceğimiz için en çok şans da bize gelsin :))

sorum şu kızım DV2025 talihlisi ve mulakat bekliyoruz. Ben ve eşim için DV2026 formu doldururken 21 yaş altı kızımızı yazmak mı yoksa yazmamak mı gerekli ?

deneyimli arkadaşlardan yorumlarını rica ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@cihantr

Öncelikle kızınızı tebrik ederim, mülakat tarihini en kısa zamanda alır ve permanent resident kartına en kısa sürede kavuşur umarım. Siz ve eşiniz formlarınızı doldururken dikkat etmeniz gereken hususlar ise;

Sizinle birlikte ikamet etmiyor veya DV programı ile göçmenlik hakkı almak istemiyor olsalar bile 21 yaşından küçük ve evli olmayan tüm çocuklarınızın isimlerini, doğum tarihlerini, cinsiyetlerini ve doğdukları şehir ve ülke bilgilerini başvuru formunuza eklemeniz gerekmektedir. Her çocuğunuz için sizinkiyle aynı teknik özelliklere sahip fotoğrafları da yüklemeniz gerekmektedir.

Aşağıda listelendiği şekilde çocuklarınızı başvurunuza eklediğinizden emin olmanız bekleniyor.

• Hayatta olan tüm öz çocuklar;
    • Sizin tarafınızdan yasal olarak evlat edinilmiş hayatta olan tüm çocuklar ve;
    • Hayatta olan, evli olmayan ve elektronik başvurunuzu yaptığınız tarih itibariyle 21 yaşını doldurmamış tüm üvey çocuklar. Çocuğun ebeveyniyle yasal olarak ayrılmış olsanız ya da çocuk sizinle yaşamıyor veya ABD’ye göç etmeyecek olsa dahi bu çocuğunuz elektronik başvurunuza eklenmelidir.

DV başvurunuz sırasında 21 yaşının altında, evli olmayan tüm çocuklarınızı başvurunuza eklemeniz gereklidir. Sizin kendi öz çocuklarınız, şimdi boşanmış olsanız bile önceki eşinizin çocukları, şimdiki eşinizin çocukları ve daha önceden ülkenizin yasalarına uygun olarak evlat edindiğiniz çocuklar buna dahildir. Başvuru sırasında 21 yaşından küçük olan çocuklarınızı; sizinle ikamet etmiyorlarsa veya sizinle birlikte DV programı dahilinde göçmenlik vizesinden yararlanmak istemiyorlarsa dahi başvurunuza eklemeniz gereklidir.

Sorunuza dönecek olursak 21 yaş altı kızınızı eklemeniz gerekiyor başvurunuza eğer ki kazanmanız halinde süreçten diskalifiye olmamanız için.

• @ATS16 verdiğiniz değerli bilgiler için ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Gerçekten ben dahil çoğu kişiye doğru bilgi vererek yol gösteriyorsunuz. Tabii ki forum yönetici ve diğer paylaşımları da tebrik etmek ve teşekkürlerimizi sunmak lazım. İyi ki varsınız. 🙏🏻 💕

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |