DV2026 Sohbet Odası
-
Bugün itibariyle dişçi serüvenime yine start verdim, iyi haber 2 değil 1 dişim kanal olacakmış
-
Merhabalar,
Eşimin adında ve soyadımızda Türkçe karakterler bulunmakta. Başvuru yaparken Türkçe karakterler ile mi yapmalıyız ? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı ? -
@sadikcagan evet. o zamanlarda mektupla başvuru vardı. yanlış başvurudan bir kaç milyon insan diskalifiye oluyordu.
-
@sadikcagan 2002-2024 arası aralıksız, son 10 yıl da eşli bir şekilde başvurdum ama bana mısın demedi :)) Öyle bir senaryo :)
-
Bu ileti silindi! -
@Riethian benimde pasaportum yoktu başvuru yapamadım bir yıl sonra pasaport aldım bu seferde pasaport şartını kaldırdılar bu da benim şansım
düzeltildi :) -
@Yasin-Yasa-0 Pasaport şartı sadece bir yıl vardı diye hatırlıyorum. Bundan sonra da artık gelmez.
-
-
@sadikcagan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Merhabalar.uzun süredir forumda pek yoktum.şartlar yüzünden 2 senedir başvuru yapamıyorum.2 sene daha yapamam.çünkü çıksada gidemem.2 sene sonra gene başvuru yapmaya başlayacağım.aslında en büyük hayalim ve tek hayalim diyebilirim.eninde sonuda gitmeyi istiyorum.40 yaşında iki çocuklu bir aileyiz.ilk başvurumu 1999 da yapmıştım.tabi ozaman mektupla başbuvuluyordu.daha sonrada 2007 den gene başvurmaya başladım.toplam 10 sefer başvurmuşumdur ama ne yazıkki bir türlü çıkmadı.bukadar mı şans olur insanda.
Arkadaşların da belirttiği gibi çıksa da gidemeyecek olmanız çok ince bi davranış fakat bu başvuru da kazansanız bile Amerikaya girişiniz en erken 1 buçuk yıl gibi bi süre alacaktır bunu da değerlendirin bence :)
-
@newbie97 at hırsızı gibi çıkmaz mıyım? Işık mışık yok :)
-
@Riethian bende, derdini kediye anlat dediler onların spiritüel güçleri çok yüksek olduğu için gerçek olur dilekler dedi biri ama mama vercekmişim o yerken anlatacakmışım işte “ en kısa sürede amerikaya yerleşmek istiyorum şöyle harika sahilde bir evim olsun bahçeli havuzlu oğlum yanımda olsun güzelde bir işim iyi kazancım sağlık sıhhat ne ister ki daha insan… tabi ben bunları böyle bankta kediye anlatırken yanımdan geçenleri süz düşünün 😂
-
Çarşamba gününden itibaren greencard' a başvuracaklar için şans diliyorum. Hayallerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum.
-
@Riethian, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@sadikcagan 2002-2024 arası aralıksız, son 10 yıl da eşli bir şekilde başvurdum ama bana mısın demedi :)) Öyle bir senaryo :)
En tecrübeli sizsiniz :) Ne zaman başvuruyordunuz? İlk gün, ilk hafta, son hafta, ikinci hafta...
-
@debbieLA77 Heh işte benimki de aynısının kedi yerine kuş versiyonu :face_with_tears_of_joy: Gidirik olmuşuz sanki biraz :face_with_tears_of_joy:
-
@oatasoy Valla hocam tüm kombinasyonları denedim :)) Bakalım başka yollara girdik umarım buradan bir gedik açarız :)
-
@Riethian forumun kendi başvuru videosu varken bu forumun çalıntısı olan diğer forumun isminin geçtiği bir videoyu paylaşmışsınız fark etmeden. Videoyu kaldırmanız bence iyi olacaktır
-
@debbieLA77 öyle çıksanızda elenme nedeniniz bu olmayacağı için takılmanıza gerek yok 😂
-
@oatasoy ben açılır açılmaz ilk fırsatta başvuruyordum
-
@Emre-Kurtulmuş Ya hocam ne dikkat ettim ne de önemi var. Takılmayın böyle şeylere. Yanlış bir şey varsa şikayet ederseniz yetkililer gereğini yapar. Öyle bir forum olduğunu siz yazınca farkettim. Bu forumun artık kimseyle yarışmak gibi bir kompleksi olduğuna inanmıyorum.
-
@Riethian dikkat etmediğinizi biliyorum onun için zaten reklamını yapıyorsunuz vs gibi bir suçlamada bulunmadım sadece gözünüzden kaçmış olduğunu düşündüğüm için yazmak istedim.Önemi var yok herkes için farklı tabii ki bence önemli bir durum bu forum herkese karşılıksız bir şekilde yardımda bulunmaya çalışırken buraya üye olup ilk önce kendine destek alıp sonra buradaki bilgileri çalarak öbür tarafta satmaya çalışan biri var ortada onun için önemli bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum