Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Cagla-Var I-130 başvurusu yaptıysanız mantıklı değil ne yazık ki. Özellikle de eşiniz ABD'de yaşıyorsa sizin de orada yaşayacağınızı düşüneceklerdir. Başvuru yapabilirsiniz ret de alabilirsiniz ama bu sizin göçmenlik başvurunuzu asla etkilemez.

• @denizci10 hocam merhaba, benimde Annem 2 ders red aldı malesef, 1 kere İngiltere’ye gidip geri Türkiye’ye döndü sonrasında- şimdi tekrardan İngiltere başvurusu yapacak acaba oradayken turist vizesine mi basvursak diyoruz ( hali hazırda 2026 için Türkiye’den randevusu var)

• ⭐⭐⭐⭐

@Elif-Deniz Merhaba. Bence doğru bir başvuru ile Türkiye'den onay alabilir kendisi. visapeer.com ile görüşürseniz hem randevunuzu erkene alır hem de mülakat için hazırlık yapmasına yardımcı oluruz. İngiltere'den vize başvurusu yapabilmesi için annenizin sular seller gibi İngilizce konuşması gerekiyor. Bunu genelde insanlar göz ardı ediyor. Bilginize.

• @denizci10 çok teşekkür ederim.acikcasi İngiltere için konsolosluğa ulaştım ve tercüman getirebileceği söylenmişti o yüzden acaba mi demiştim. Hemen bakıyorum vize için.

• ⭐⭐⭐⭐

@Elif-Deniz tercüman götürebiliyorsanız o zaman sorun olmaz ama bu sefer de İngiltere'de statüsü ne diye sorabilirler. Bazı ülkelerde özellikle Almanya gibi eğer oturum izni yoksa veya oturum izni yeni almışsa kişiye ret verilmektedir. Bu ülkeler içinde İngiltere olmayabilir belki ama dikkat etmekte fayda var.

• ⭐⭐

@Elif-Deniz Bence Ingiltere'den vize randevuzu almalisiniz. Turkiye'de bekleme suresi var, yoksa Turkiye'den de Ingiltere'ye gidip gelmis birisi icin kolaylikla onay alinabilir.

• @celica dediğiniz gibi bekleme süreleri çok korkunc, tekrar İngiltere’ye yıl başından sonra gidecek sanırım. O zaman dayimlar ile beraber başvuru yapacağız, sayımlar İngiliz vatandaşı ve mülakatta İngilizce icin yardımcı olacaklar. Neden Türkiye’den randevu almadiniz sorusuna da aldık fakat 2026 Eylül gözüküyor bakın Buda belgemiz, buraya ziyarete gelmişken başvuru da bulunalım dedik diye belgeyi göstermelerini soyleyecegim

• Merhabalar, şu an Slovakyadayım şahıs şirketi üstünden mayıs ayına kadar oturumum var ve amerikan vizesine başvurmak istiyorum. Tam olarak hangi belgelere ihtiyacım var ve bankada ne kadar param olması gerekiyor bilmiyorum desteğinizi rica ediyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

• Yasaklı

@charon pahali bir yer diyorlar

• @denizci10 slm sizinle nasıl irtibata geçebilirim?

• ⭐⭐⭐⭐

@melisa2020 +17138744452 şirket WhatsApp numaram buradan iletişime geçebilirsiniz.

• Merhaba, benim kızım şu anda Kanada Toronto da öğrenci. Daha önce 10 ay ABD de değişim öğrencisi olarak J1 vizesiyle kaldı. Amerika daki host ailesini ziyaret etmek için turistik vize almak istiyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz, Kanadan nasıl başvuru yapabilir? Bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@REYCAN merhaba.
    kızınız kanada'da uzun süreli öğrenci vizesi ile bulunuyorsa ve bunu evrakları ile belgeleyebiliyorsa B1/B2 başvurusunu kanada'dan yapabilir.
    bunun için izlemesi gereken yok herkes gibi DS160 formu doldurup mülakat alması olacaktır.
    ilgili süreci, totonto kanada abd konsolosluğu sitesinden takip edebilir.
    bol şans.

*unutmayın; vize alıp alamayacağı her zaman konsolosluk görevlisinin inisiyatifindedir.

• ⭐⭐

@REYCAN trde nasil basvuruluyorsa kanadadan da oyle basvuracak.

• @denizci10 merhaba bende randevu bulamadığım için İngiltereden başvurmak istiyorum. İş vizem olduğu için başvuru yapabilir miyim İngiltere üzerinden bilgi verirseniz çok sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Sefkan-Ozardug Evet yapabilirsiniz. Yakin zamanda Londra'dan bir kisiye randevu aldik. Oturma izniniz varsa bir sorun yasamazsiniz.

• Merhabalar, 26 ocakta Kuveyt abd konsolosluğunda girdiğim b1/b2 vize görüşmem red ile sonuçlandı. Herkesçe bilinen klasik sorular soruldu 3-4 dakika sürdü. Pozitif bir hava vardı içerde sakindi zaten kalabalık değildi ama yine red ile sonuçlandı.

• ⭐⭐⭐⭐

@erman53

Red edilirken konsolos neden olarak ne beyan etti size? Hali hazırda Kuveyt’ten başvurunuzu destekleyecek orada oturum veya çalışma izniniz var mı? Profiliniz ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz ve mülakatta sorulan sorular hususunda kısa bilgi vermeniz diğer olası başka ülkeden başvuracaklara ışık tutacaktir? Geçmiş olsun

• @ATS16 Konsolos bir neden söylemedi istanbuldaki gibi vizeyi veremiyorum dedi. Kuveytle bağlantım yok randevu alma süresi kısa diye oraya gittim. İstanbul'da yaşıyorum, yaş 32 bekar sgklı çalışanım 2 kere ankara ve istanbuldan 2022 den redlerim vardı. Daha önce hiç schengen vizem olmadı ama pasaportum boş değildi 2024'de Japonya, Güney Kore, Taiwan, Hongkong, Singapur, Tayland, Malezya, Dubai gitmişliğim var. Sorular; Ne amaçla gideceksiniz? Nerelere gideceksiniz? Tanıdık varmı orda? Hiç abdye gittiniz mi? Ne iş yapıyorsunuz? Kaç yıldır çalışıyorsunuz? Kuveyte ne için geldiniz?(Vize görüşmesi için geldiğimi söyledim.Uzatmadı), Daha önce yurtdışına çıktığınız mı filan, hepsi bukadar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |