@umuryunus Aylar once bana anlattiklarinla forumda girdigin ileti celisiyor. Sectigin MOS’in cok sik deploy oldugundan ve senin kesinlikle deploy olmak istememenden dolayi Air Force’dan ayrilmayi dusundugunu ve derslerin zor oldugunu soylemistin. Burada da irkciliktan falan bahsetmissin. Eger oyle bir durumla karsilastiysan open door policy’i kullanarak sikayette bulunabilirdin.
Bu konunun pesini asla birakmaman gerektigini, ne olursa olsun suclamalari kabul etmemen gerektigini sana o zaman soylemistim. Konunun uzerine gitmek yerine Turkiye’ye donmeyi tercih ederek hata yapmissin. Bunun sana hicbir faydasi yok.
AIT’deki egitmenim Air Force’a katilmanin zor, ama atilmanin da bir o kadar da kolay oldugunu soylemisti, simdi daha iyi anliyorum. Army’de de bir asker bir sinavdan ust uste 2 kez kaldiginda genelde recycle oluyor, ya da baska bir MOS oneriliyor, discharge pek duymadim. Ama diger arkadasina baska bir MOS onerip seni atmak istemeleri bana pek de mantikli gelmiyor durust olayim. 2. Yazili sinavi gecememissin ancak egitmenin yazili sinavda da kopya cektigini iddia etmis memoya gore. Bulundugun ussun Liaison’un da Air Force’dan atilmana olumlu bakmasi acikcasi durumu daha da zorlastiriyor.
Bir an once toparlan ve kendine gel, ucak biletini al ve yasal sureci baslat. Recruiterin yanina git bilgi danis. Oturdugun yerden cozum aramanin sana yarar hicbir yani yok.