Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba. Bu konuda forumda bir yanıt bulamadığım için bu başlığı açtım. Öncelikle yeşilkartforum yöneticilerine çok teşekkür ediyorum, gerçekten inanılmaz faydalı bilgiler var forumda.
    16 Eylül'de eb2-niw kategorisinde mülakatımız var. 17 yaşındaki oğlum 12 Ağustos ta F1 vize kategorisi ile Amerika ya lise okumaya gidecek. Göçmenlik vize mülakatına o da katılacak, yanı 1 ay sonra tekrar geri gelecek. Sorunumuz ve sorumuz şu ki immigrant vize aldıktan sonra F1 vizesi hemen iptal oluyor mu? Eğer iptal olursa bizim ivedilikle Amerika'ya giriş yapmamız gerekiyor ki okuluna geç kalmasın. Diğer yandan bu durum bizi çok zorlayacak çünkü henüz bir hazırlık yapmadan apar topar Amerika'ya giriş yapmamızı gerektirecek. Oğlumun tek başına mülakat sonrası Amerika ya dönmesinin bir yolu varmıdır. Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler

• @Tracy Merhaba biz de benzer durumdayız. Kızımız Amerika'da üniversite son sınıfta. F1 (non-immigrant visa) iptal oluyor ve Amerika'ya girişiniz için artık geçerli olacak olan immigrat visa basılıyor diye biliyorum. Oğlunuz ile tüm aile giriş yapıp, greencard basım sürecinizi başlatıp, oğlunuzu orada bırakıp, siz geri dönüp işlerinizi bitirebilirsiniz. Bunu en iyi avukatınız ile görüşün. Buradan da gelişmeleri yazabilirseniz çok mutlu olurum. Kolaylıklar dilerim..

• @pelinoaydin Teşekkürler. Tam da dediğiniz gibi yapacağız. Yarın ki mülakatımızda eğer kota doldu ekimi bekleyeceksiniz demezlerse biletlerimizi aldık bile. Ama süreç uzarsa çocuk çok mağdur olacak. Bakalım yarın belli olacak herşey. Teşekkürler ilginiz için.

• @Tracy Yarın için bol şanslar.. Umarım her şey gönlünüzdeki gibi olur.

• @pelinoaydin Çok teşekkürler. Detayları yazarım sonra.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |