Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @Henry-bloor evet evet katılıyorum. Plansız , kimsesiz gidip sıfırdan hayat kurmak cok cok zorlayıcı olur kesinlikle.

• @enesfatihh 54 bindesiniz, mülakat sıranız nasıl geldi :(

• @salih-atilla merhaba arkadaşınız 50 yaşında dediniz, indeed üzerinden iş bulmak için krıterlerde ne ıstıyorlar dil falan gerekıyor mu, yoksa işçi statusunden gıdebılır mıyız ?

• @Didem-G şahsen ben yaptığım tüm açıklamalar için pişmanım keşke en başta işim hazır deseydin bu benim de sonradan aklıma gelmişti :) o insanları hiç takmayın zaten kendileri böyle bir fırsat bulsalar ya da sizin fırsatınızı elinden alma ihtimalleri bile olsa bunu yapmaktan çekinmeyecek çok insan var aralarında maalesef. o yüzden gönlünüzü ferah tutun yola çıkın yol açık! :)

• @cansss sonradan farkettik ama neyseki ögrendik asla ve asla açıklama yapmayacağız artık kimseye. :) katılıyorum mesajınıza 🤗

• @Didem-G, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@cansss sonradan farkettik ama neyseki ögrendik asla ve asla açıklama yapmayacağız artık kimseye. :) katılıyorum mesajınıza 🤗

Kimseye söylememek lazim gerçekten. "YAPAMAZSINIZ" diyen aileler akrabalar dostlar... Bu tür insanlar ile mümkün ise hiçbirşey paylaşmamak gerek. Bazen paylaşmamak en güzel şeydir. Hayatı siz yaşıyacaksınız bu zorluklari göze alarak birşeyler başarmaya çalışıyorsunuz ve birisi geliyor sana "yapamazsın" diyor kusura bakmayin ama... böyle insanlara yumruk atasim geliyor....

• @rnc yumruk cok hafif kalır. :D insanın içinden neler yapmak geçiyor ah.. dediğiniz gibi paylaşmamak iyidir bazen.

• @AYSY33 49 yaşında greencard talihlisiyim ve yazdıklarınıza yürekten katılıyorum.

• @dehaningizemi Harikasınız :)

• @Didem-G greencard talihlisi olduğumuzu, eşe, dosta siyledigimize çok pişmanız nerdeyse şehir degistirecez.

• @cemal1153 😁 ne kadar çok insan muzdaripmiş bu dertten. işte haber verelim dedik hiç söylememek lazımmış.

• @Didem-G söylemeyincede tavır alıyorlar herşeyi göze alıp üç evladimla gitmeye çalışıyoruz her zorluğa rağmen herşey ailemiz için. Ama bı tane iyi niyet duymadım. Olurda gidemezsek tam manşet oluruz:)

• Merhabalar herkese iyi akşamlar öncelikle. Ankara suan kaçıncı kişiye mülakat yapıyor en son bilgisi olan var mı? Hangi case number da acaba suan. Araştırdığım kadarıyla 17400 küsür kişiye EU dan vize verilmiş. Dv2024 talihlisi olarak da Türkiye’den 3800 küsür kişi seçilmiş. Ankara bu 3800 kişi içinden kaçına mülakat yaptı merak konusu. Dv2025 için önden bir aksiyon alıp almamanin gerekliliği düşündürüyor.

• @kinghaze35 durdugun kabahat simdiden paranizi planinizi stratejinizi hazirlayin .Ankarayi unutun bu sene yanlis hatirlamiyorsam 8000 e kafar verdi .

• @cemal1153 umarım yolunuz hep açık olur. Biz de iki cocugumuz ile gideceğiz. Başaramazsın yapamazsın diyenlere de şunu söylemek lazım. Kime göre neye göre ? Denememek bence başaramamaktan daha kötü.

• @Didem-G yolunuz açık olsun inşaallah çok güzel kapılar açılır önünüze
    İnsanlar konuşur haddi olmadan kararlariniz hakkında yorum yapar maalesef
    Çok takılmamak lazım sizin hayatiniz sizin kararınız

• @Didem-G yolunuz açık olsun, başarı ve mutluluk diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Greencard 2+2+4 gibi bir matematik degil... Herkes kendi hikayesini yaziyor burada... Basarili oldugunu iddia edenler sizden akilli degil... Basarisiz oldu, geri dondu denenlerde burada kalandan beceriksiz, is bilmez yada aptal degil... Herkesin sartlari birbirinden farkli...

Elinize gecen bu firsati, mumkun oldugunca baskalari ile paylamadan, yada en azindan kulak asmadan denemek gerekli...

• Arkadaşlar şöyle bir sorum olucak bilen varsa lütfen cevaplasın , şimdi ilk Amerika girişi mülakatta verdiğim eyalete değilde başka bir eyalete 1 haftalığına giriş yapıp sonra esas kalacağım eyaletteki adrese gidebilirliyim?
    @gucarslan siz ne düşünüyorsun, sizinde fikrinizi almak isterim

• @Yaman-0 merhaba istediginiz eyalette kalip istediginiz eyalete gecis yapabilirsiniz sorun teskil etmez. Mülakatta sorulma sebebi greencard in teslim edilecegi adresi teyit etme amacli soruluyor iciniz rahat olsun.

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k