ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
Merhaba,
Askerligimi yapmadim halen aktif techilim mevcut. Bu vize gorusmesinde problem olur mu? Bir avukatla gorustugumde konsoloslugun askerlik yapip yapmadigimi dikkate almadigimi techil belgesini goturmemin yeterli olacagini söyledi. Bilgisi olan var mi?
-
@Fevzi-şahinler sikinti olmaz tecil belgesini goturun.
-
@burakshop bakalim umarim iyiye isarettir 8. Ay benim de suan
-
@trainee I-129F onaylandi mi yakin zamanda mi gireceksiniz mülakata.
-
@Fevzi-şahinler ben amerikadayim evlendim k1 vizesi ile gelmedim
-
Arkadaşlar selamlar bu konuyla ilgili bir başlık bulamadım ondan dolayı buraya yazıyorum ABD vatandaşı ile evliyim yeşilkart başvuru süreci için dosyamı hazırladım ama eşim çalışmadığı için sponsorluk için yetersiz kalıyor bu yüzden 2’nci bir sponsora ihtiyacım var ama sormadığım insan kalmamasına rağmen kimse olmak istemiyor bu işin ticaretini yapan insanlarda dört bin dolar gibi absürt rakamlar istiyorlar bu konuyu nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum şu an bir statüm yok ve seçimlerden önce dosyamı içeri vermek istiyorum lütfen yardimci olur musunuz yaklaşık 3 aydır sponsor arıyorum
-
@trainee uzun suredır evliyseniz ve çocuk varsa alti ay suruyor genelde
-
Bir arkadasın basına gelen bir seyi sormak istiyorum. İçinizde bilen vardır belki.gc ı gelmiş ama tek harf hatası var. Avukat görüşemeye çağrılına düzeltirsiniz demiş ssn ve çalışma kartı da yanlış harfli gelince.ancak görüşeye çağrılmadan direk gönderilince yıne tek harfi hatalı bir şekilde gelmiş. Avukata sorunca avukatı iade et ya da vatandas oana kadar ydısına çıkma demiş. Cok saçma değil mi hata avukatın hatası. Tek harf düzeltilmiyor mu göçmenlik bürosundan..
-
@burakshop her türlü işlemde sıkıntı çıkabilir, bankacılık vs.
bence değiştirsin. herşey ssn'e bakıyor ülkede. -
@trainee, içinde söyledi: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@trainee, içinde söyledi: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Selamlar , Bugun e-mail aldim uscisten. 'We have taken an action on your case' hesabi kontrol ettigimde bir degisiklik gormedim. Adres degisikligi yaptim 1 ay once dosyami transfer ettiler ise onunla alakali mi acaba? Yoksa birisi kurcaliyor mu benim dosyami acaba :) basina gelen var mi daha once ? Tesekkurler
Emma ile konustugumda dosyamda yapilan son aksiyonun "Your case is ready to review" olarak guncellendigini soyledi. Bundan sonraki adim nedir acaba ? Yakin zamanda sonuclanacagina mi isarettir bu yoksa rutin bir sey midir ?
Arkadaslar selam ileride basina gelen olursa diye guncellemeleri paylasiyorum, I130 bugun onaylandi. I-485 ise Case desicion kismina atladi interviewe cagirmayacaklar anlasilan.
-
@trainee selamlar ne zaman başvuru yapmıştınız acaba?
-
@çotonak28 subat14 te gondermistim dosyami. Bugun onaylandi I-485 de
-
@trainee hangi başvuru merkezinde dosyanız🙏🏼
-
Merhaba seyahat izninizle Türkiye’ye gittiniz mi acaba sorun yaşadınız mı ? Ayrıca başvurudan sonra ne kadar sürede geldi. Çok teşekkür ederim. Sevgiler @cinnamon
-
@Space34 alaska field officeteydi en son
-
@Sevda-Çakır biz haziran ayında eşimle gittik dönüşte sizi ikinci bir odaya alıyorlar sonrasında evrak kontrolu yapılıyor muhtemelen 10 dk bekledıkten sonra ayrıldık endişe etmeyin bizim processing time 12 ay idi 11 ay sonunda elimize ulaştı.
-
@çotonak28 sizin başvuru merkeziniz neresiydi?
-
@Space34 NJ
-
Chicago lockboxa belgeleri gondereli 3 hafta olacak neredeyse henuz bir cevap gelmedi.
-
Çok teşekkür ederim sevgiler 🙏@çotonak28
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum