DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97 DV2025 kilavuzunda, ineligible ülkeler ile ilgili 50k sayısının geçtiği yerde ülkeye giren mi yoksa göçmen olan mı diyor? DV 2026 kılavuzu daha yayınlanmadı sanırım.
Edit:
For DV-2025, natives of the following countries and areas are not eligible to
apply, because more than 50,000 natives of these countries immigrated to the United States in the previous five years: -
@datanist inşallah dediğiniz gibidir hocam yoksa helvamızı kavuracağız başvuru günü gelip çattığında
-
@datanist, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@newbie97 DV2025 kilavuzunda, ineligible ülkeler ile ilgili 50k sayısının geçtiği yerde ülkeye giren mi yoksa göçmen olan mı diyor? DV 2026 kılavuzu daha yayınlanmadı sanırım.
Edit:
For DV-2025, natives of the following countries and areas are not eligible to
apply, because more than 50,000 natives of these countries immigrated to the United States in the previous five years:Ben bu açıklamaya göre iltica başvurusu yapanları da kattıklarını düşünüyorum. Eğer direkt GC alanların sayısı ise daha iyi.
-
@rnc silah genellemesi çok doğru değil bence. Yaşadığınız eyaletteki kurallara göre değişir çünkü bu, hırsızlık noktasıda öyle hatta daha dün akşam işten dönerken yol üstünde bir Safeway market var tam yanından geçerken arka kapısından bir kadın elinde 2 sepetle kaçarak çıktı. Hırsızlık gayet yaygın diyebilirim özellikle california için
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc silah genellemesi çok doğru değil bence. Yaşadığınız eyaletteki kurallara göre değişir çünkü bu, hırsızlık noktasıda öyle hatta daha dün akşam işten dönerken yol üstünde bir Safeway market var tam yanından geçerken arka kapısından bir kadın elinde 2 sepetle kaçarak çıktı. Hırsızlık gayet yaygın diyebilirim özellikle california için
Demek istediğim kişisel savunma. Eh insanin oldugu yerde herşey olabilir... Ama en azindan kendini savunabilirsin aileni savunbilirsin.
-
@newbie97 Remzi Kulen, 2 hafta önce bu istatistiklerle ilgili bir video yayınladı youtube da
-
@Müberra-Dikici arjantinin red oranı %8 miş şaşırtıcı, oraya gidip başvurmak epey ucuza patlar gibi ekonomik krizde birde bizim para birimimize göre bile aşırı ucuz... Bu kadar düşük red oranı neden acaba
-
@newbie97 Bu amazonu seviyorum ya.... Gece sipariş ettiğim ürün ayni gün teslimat yapiyorlar .)

-
Günaydin 😅
-
@rnc ben o arayüzle dediğim gibi hiç kullanmadım ve kullanmam... burada en iyisi trendyol ve hepsiburada
-
Başvuruya az kalmış yine hayallere dalma vakti, selamlar herkese
-
@Raskolnikov-0 yavaş yavaş foruma geri dönüyoruz :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc ben o arayüzle dediğim gibi hiç kullanmadım ve kullanmam... burada en iyisi trendyol ve hepsiburada
Valla amazon çok iyi. 3 kere aramış benim kız yegen telefonun şarjını bitirince :grinning_face_with_sweat: Çocuk geldi getirdi başka kargo firmasi olsa 1 kere çaldirir cevap vermeyince gelmezdi bile. Evde bulamadik derdi sonra :grinning_face_with_sweat:
-
amazon bizim müşteri memnuniyeti 0, kurumsallıktan uzak yerli firmalardan iyidir
-
@rnc Burada misal trendyol express kargoyu her zaman getirir sabah öğle olmak üzere 2 sefer dağıtıma çıkıyor. Aras kargo da getirir, bi mng ve sürat sorunlu
-
@rnc Burada misal trendyol express kargoyu her zaman getirir sabah öğle olmak üzere 2 sefer dağıtıma çıkıyor. Aras kargo da getirir, bi mng ve sürat sorunlu
Gece sipariş edip ayni gün getiren amazon dan başka hangi firma var? :)
-
@rnc hepsiburada dan çoğu siparişi 24 saat içinde teslim alıyorum zaten özellikle satıcı hepsiburada ise ankara deposundan yolluyorlar sabah söyleyim akşama evde oluyor
-
@rnc hepsiburada dan çoğu siparişi 24 saat içinde teslim alıyorum zaten özellikle satıcı hepsiburada ise ankara deposundan yolluyorlar sabah söyleyim akşama evde oluyor
Hb den çok ürün aldim. ama 1 kere sorun yaşadigin zaman çok uğraştırıyor. Sorun yaşamadigin zaman diğer firmalarda iyi xd
-
2021 den beri burdayim. Ben en son mangal partisi planlanıyordu. O zaman sıcak bir ortam yakalanmıştı. Ama şimdi maalesef o ortam yok. Gerçi bende çok aktif olamadım. Üniversite bitti, sınav derken anca kendimi işe atabildim. Bakalım bundan sonrası için çaba göstereceğim
-
Burda greencard çıkmasını isteyen herkese bol şans diliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum