Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@fahriakc çok geç kaldı böyle bir atağı mart ayından itibaren bekledik olmadı 2024 ankaranın çok kötü performans gösterdiği yıl oldu inşallah 2025 çok daha iyi olur

• @fahriakc sizce bu demek olur mu ki 2025 talihlileri için de hızlı bir başlangıç ile birlikte 15.000 leri görür müyüz yada 10.000 leri ?

• ⭐⭐⭐⭐

@dehaningizemi, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@fahriakc sizce bu demek olur mu ki 2025 talihlileri için de hızlı bir başlangıç ile birlikte 15.000 leri görür müyüz yada 10.000 leri ?

10-15bin current olur mu diye soruyorsanız evet olur. Ama Ankaradan mülakat alır mı diye soruyorsanız sanmıyorum. Önceki seneler gösteriyor ki o kadar yüksek numaralar Ankaradan -istisna bir durum olmadığı sürece- mülakat alamıyorlar.

Süreçle ilgili konuları DV2025 Aşamaları başlığı altında sorunuz. Bunun gibi konular orada konuşuluyor, sohbet başlıkları altında değil.

• @EzgiLera acemi üye ünvanımı aldım 🙂 tamamdır anlaşıldı 🙂

• @dehaningizemi Bakın herkes gibi ben de çok rahat alırım mülakat diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. Size tavsiyem hiç Ankara'yı beklemeden farklı şeylere yönelmek.

• @dehaningizemi @EzgiLera nın da dediği gibi hiç sanmıyorum çünkü 6 bin açıklanmasına rağmen DV2025 e de kötü başladı. 6 bine kadar olan CN lerin dosyaları artık Ankara da gözükmesi gerekirken çok az bir kısma mülakat verilmiş gözüküyor. Ankara ya güvenmeyin tedbirinizi alın.

• arkadaslar merhaba ankara suan kacıncı sıradakileri cagırıyor sıralamam 8K sizce bir umut eylül sonuna dogru gelebilir mi ?

• @Doğukan-Bayraktar 6-7 bin arasındaki az sayıda kişiye mülakat verdi. Arada atladığı numaralarda var. KCC DV24 için yeni mülakat verilmesini durdurdu tekrar açılırsa da 8 bin bir umut ama zor.

• ⭐⭐

@Doğukan-Bayraktar şu soruyu dv24 ilk açıklandığında sorsaydın sana söyleyeceğim kelime vizen hayırlı olsun derdim dv25 kazanan biri bana sıra numaram 5k üstünde kesin mi derse dosya taşıma imkanın ve bütçen varsa ankaraya güvenme derim şahsen ben dv26 için aos belki yaparım diyerek b1b2 başvurdum geçen sene dv25 kazanırsam diye schegene başvurmuştum schengenimi aldım ama gc olmadı bende tatile gittim

• @Doğukan-Bayraktar Bu zamanda bu soruyu sorduğunuza göre sürece çok uzak kalmışsınız. Profilinize göz attığımda süreç hakkında araştırma yapamadığınızı ve işinizden dolayı hiç takip edemediğinizi anladım. Bu soruyu sormak yerine dosya taşıma ile ilgili çabalarınızın karşılıksız kalmasıyla alakalı soru sormuş olmanız gerekirdi. Korkarım ki “Ankara’ya güvenmeyin” teorisi çoktan kanun haline gelmiş olmalı ki bu yıl da Ankara bu sene de mülakat dağıtmada sınıfta kaldı. Sizin bu saatten sonra yapacağınız son çabalar dosyanızı taşımak için diğer konsolosluklara mailler atmak olacak.

• Selamlar, mülakat alanlardan Ankara'da olanlar acaba nerede fotoğraf çekindi? Sıradan bir yer olur mu yoksa konsolosluk sitesindeki yerlere mi gitmeliyim?

• ⭐⭐

@copataxi amerika vizesi için de her fotoğrafçı çeker sorun olmaz

• ⭐⭐

forum üyesi kıymetli kardeşlerim 1 eylül 2024 sabahı istanbul havaalanında şikagoya gidiş başlıyor bu yolda forumda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
    saygılar

• @salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

forum üyesi kıymetli kardeşlerim 1 eylül 2024 sabahı istanbul havaalanında şikağoya gidiş başlıyor bu yolda forumda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
    saygılar

Hayirli yolculuklar sağ salim gidiniz efenim. Bol şanslar!

• ⭐⭐

@rnc teşekkürler sağolun sağlıcakla kalın

• @salih-atilla hayırlı yolculuklar Allah s emanet

• @salih-atilla yolunuz açık olsun yeni hayatınızda bol şans. Sevgile saygılar

• İyi akşamlar arkadaşlar Ankara’da 5 kişilik aile 4-9 Eylül arası elçiliğe yakın otel tavsiye edin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@Yaman-0 biz sureci geceli 1.5 sene oldu ancak biz o zaman Bayindir Otelde kalmıştık taksiyle 10-15 dakika gibi bir şey sürmüştü fiyat performans olarak o zaman en mantıklı gelen seçenek olmuştu ama tabii bu 1.5 senede değişim olmuş mudur bilemeyeceğim

• Merhabalar vize görüşmesi için Ankara'ya geldim 2 gün burada bulunacağım eğer burda olan arkadaslar var ise tanısıp bir kahve içebiliriz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |