Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @response suanda eşim F1 bende F2 olarak süreci başlattık yakın zamanda sonuç gelecek ve ardından zaman kaybetmeden EB3 sürecini başlatacağınız nasipse burada okuduğum kadarıyla hiç ABD içinde bu süreci başlatan göremedim hep Türkiye’den başlatanlar var bende ABD içinde başlatacağım gelişmelerden haberdar ederim en kısa sürede.

• ⭐⭐

@emre2012 AOS yapanlar da mevcut eb3vize üzerinden. Orçun Bey ile iletişime geçmenizi öneririm.

• @emre2012 Merhaba. Dilerseniz aşağıdaki numaradan Orçun Bey'e WhatsApp üzerinden veya email ile hafta içi her gün NY saatiyle 09.00-18.00 arasında kendisine ulaşabilirsiniz.

+13465656630
    [email protected]

• @Riethian kendisiyle görüştük zaten sadece onunla değil bir çok yerle görüşüp bilgi aldık okul onaylanınca işlemleri büyük ihtimal eb3 danismanlik şirketle baslaticaz

• @eb3vize-com merhaba kendisiyle görüştük zaten dün okul onayımizi bekliyoruz onaylandığı gün sizinle calisacagiz bir aksilik olmazsa

• @emre2012 Nasıl isterseniz. Tekrar hatırlatmakta fayda görüyoruz. EB3 sürecinizi başlatmanız için şu aşamada onaylanmasına gerek bulunmamaktadır. Sadece başvurunuzun yapılmış olması yeterlidir. Bilginize.

• eb3vize.com aracılığı ile 'istihdam bazlı green card' sürecine başlayan forumdaşlardan bilgi alabilir miyim,rica etsem bu danışmanlık şirketi ile sürecini başlatan kişilerden,mesaj atıp ulaşabilecek birileri olursa çok mutlu olurum,şimdiden teşekkür ederim,herkese iyi forumlar dilerim.

• ⭐⭐

• Suanda EB3 açık olan bölgeler Michigan o bölgeleri araştıran oldu mu güvenlik açısından veya temiz bölgeler neresi tehlikeli bir bölgesi var mı diye

• Yasaklı

Insanlarda enteresan ilk defa acilmis belkide daha hic greencard aldirmamis bir sirkete sirf turk diye ki cogunun buradaki turklerle cok iyi bir deneyimi olmamistir saniyorum neredeyse yillarin BDV solutions ile ayni fiyata is yapan firmaya adlarini yazdirip.EB3 gibi gicik bela tamamen sans ve employerin patlamamasi eger patlarsa yine basa donulecek bir sureci daha once hic belkide green card kazandirmamis sirketle yapmak.... iyi cesaret

• ⭐⭐⭐⭐

@Henry-bloor bahsettiğiniz şirketin sadece son 1 yılda 300 kişiden fazla mağdur ettiği insan bulunmaktadır. En az etkilenen 1.5 yıl kaybetti. Ya sponsor şirket kapandı ya şirket sponsorluktan çekildi ya da şirket battı. Tavsiye ettiğiniz şirket hakkında detaylı bilgiye sahip değilseniz bence yorum yapmayın. Eğer bu bilgiye sahipseniz ve buna rağmen halen tavsiye ediyorsanız o zaman takdiri forum üyelerine bırakıyorum.

• ⭐⭐

@Henry-bloor Cesaret kısmı zaten tüm EB3 geneli için geçerli bir şey. Benim de ilk başlarda açıkçası çok tereddütlerim olmuştu. Ama gerek iletişim konusunda gerek de ilerme konusunda bir problem yaşamadım. Bunu yazmaktaki amacım A firmasını kötüleyip B firmasını övmek değil. Bu sürece girdikten sonra aktif olarak elimden geldiğince EB3 konusunda tüm bilgileri takip etmeye çalışıyorum. Belirttiğiniz firmanın Facebook gruplarında da @denizci10 Bey'in bahsettiği konudaki şikayetlere bolca denk geldim. Firma farketmeksizin umarım kimse yaşamaz böyle durumları. Benim şahsen eb3vize ile ilerlememdeki ana nedenlerden biri sponsorların büyük olması. Benim sponsorumun en son baktığımda 57 civarında McDoland's mağazası vardı. Son aktif ilandaki McDonald's'ın dünyadaki ilk franchiseı olduğunu var sayarsak eminim çok daha fazla mağazası vardır. Yani ufak firmalar değiller ve devamlı eleman ihtiyacı olan bir sektör. Risk her zaman var ama bunu minimuma indirmek bu yola girenlerin kafa yorması gereken bir konu. Aracı firmanın büyüklüğünden çok şeffaflığı benim için önemli olan ve şu zamana kadar şeffaflık konusunda da bir problem görmedim. Dediğim gibi bu kimseyi övme yorumu değil. Bu şekilde bir yorum yazdığınız ve o firma ile süreç yürüten birisi olarak tarafsız gözlemimdir.

• Yasaklı

Allah herkesin yardimcisi olsun ama sunu unutmayin EB3 cok dikenli cok fazla bilinmezligin oldugu ayni haziran sonrasi amerikan piyasalari gibi bir surec ,dunyanin en iyisi bile olsa iptal olayi ve tekrardan basa donus olma olasiligi var.Umarim bu sirket basarili olur ve bdv nin iyi bir alternatifi olur,gurur duyariz.Amacim spekulasyon yapmak degil ama bu yola girecek arkadaslar varsa olayi cok iyi arastirsinlar.

• Yasaklı

@denizci10 dedigim gibi eb3 cok gicik ve mesakkatli bir yol BDV iyisiyle kotusuyle arkasinda durabilmis baska yerlere kaydirmis ve surec tekrardan bastan baslayacak bu 300 kisi icin ki eb3visa nin daha tecrubesi bile yok belki 10 kisi bile degildir sureci tamamlamis retrogression dan dolayi.Umarim herkes basarili olur ve kartlarini ivedilikle alir.

• Yasaklı

@Riethian Allah yardimciniz olsun insallah su retrogression cozulur de sorunsuz ilerlersiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@denizci10 300 sayısına nereden eriştiniz acaba kaynak alabilir miyim? Çekilen firma isimleri ve adayların bilgileri siz de mevcut mu? Biz süreci çok yakından takip ettiğimiz için tüm LC girişleri, çekilen dosyaları görebiliyoruz. 1 yılda 300 başvurunun geri çekilmesi çok büyük bir iddia. İnternette çok asılsız paylaşımlar dolaşıyor. Biz geçen ay BDV'nin South Carolina ofisini bizzat ziyaret ettik ve bu konuları konuştuk. Kapıları herkese açık bu arada, dileyen herkes randevu alıp ziyaret edebilir. Bahsedilen gibi bir durum söz konusu değil. Sponsor çekilmeleri nadir de olsa oluyor ( kriz durumlarında, örnekse Covid) . Bunların bir elin parmağını geçmeyecek sayılar olduğu bize söylendi. Böyle bir şey olsa bile BDV Solutions havuzda bulunan işlerden hemen ilgili adayların LC girişini yapıyor. Tekrardan PWD sürecini beklemeye gerek kalmadan. Paramız yanmıyor, evet vakit kaybı kaçınılmaz. Kimse bunun olmasını istemez, bunlar olağan durumlar da değil zaten. Böyle bir sponsor çekilmesi olursa ( ki umarım olmaz ) sizin iş havuzunuzda LC girişine her daim hazır işler mevcut mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@tufank elbette mevcut ama bahsettiğiniz gibi yeni bir sponsor üzerinden tekrardan başvuru yapılması için işlem yapmışlardır. Ama yeniden LC başvurusu yapılarak süreçleri boşu boşuna uzamıştır. Bu şirketleri ve kişilerin adlarını tabii ki sizinle paylaşmam söz konusu değil lakin aracı firmanıza sorarsanız muhtemelen onlar size söylerler. Bu sürecin içinde olan insanlar bahsettiğim kişilere rahatlıkla ulaşabilirler. Listeler kendilerinde var.

Burada amacım firmayı kötülemek değil zaten. Sadece yabancı seviciliği veya hayranlığı veya övülmesine karşı çıkmaktır. O firma yabancı çok iyi hiçbir hataları yok müthiş bu firma çünkü yabancıların, bu firmada Türkler var aman uzak durun dolandırıcı bunlar algısını kırmaktır. Demek istediğim şirketlerin veya insanların milleti ile değil işi ile anılması gerektiğidir. Eğer işini iyi bir şekilde yapıyorsa milliyetin bir önemi yoktur. EB3 vizesini Türkiye’de kimse bilmiyorken eb3vize.com 1.5 yıl önce çıktı reklam verdi tanıtım yaptı insanlara EB3 vizesini anlattı. Kimsenin ne forumda ne de başka bir yerde haberi yoktu böyle bir süreç olduğundan. ABD’deki göçmen avukatlardan bile böyle bir şey yok kandırılmayın diye bilgi verirken şimdilerde kendileri biz bu işin içinde nasıl olabiliriz diyorlar.

Demem o ki herkesin kendi kararı ve herkesin kendi süreci hayırlı olsun. İnşallah tüm herkes en kısa zamanda vizelerini GClarını alırlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Henry-bloor iyisiyle kötüsüyle arkasında durmaktan bahsetmiyorum zaten. Ama demek ki kusursuz değiller hata yapıyorlar. Her şey 10 numara değil. Nereden biliyorsunuz eb3vize’nin de arkasında durmayacağını. Bakın yıllardır ABD göçmenlik konuları içindeyim. Hatta zamanı da söyleyeyim neredeyse 4 yıldır bu işin içindeyim. İmzama bakarsanız her şeyi tek tek görebilirsiniz. O-1A onayımdan sonra da aynı şeyi söylediniz Türk avukatla çalışırsanız şöyle olur böyle olur yabancı avukat olsa böyle yapmaz şöyle yapardı dediniz. Muhammed Üzüm Bey benim neredeyse tüm her şeyime hakim bir insan. Biz neredeyse 2 yıldır da beraber çalışıyoruz. Bunu belki ilk kez yazıyorum burada. Yabancı bir avukatla çalışıp çalışmamak değil konu benim tüm sürecim CV gibi bilgilere hakim olduğu için kendisi ile çalışıyorum. Gördüğünüz üzere de tüm başvurularım kusursuz bir şekilde onaylandı.

eb3vize.com şirketi yeni bir şirket ama hata yapma lüksü olmayan bir şirket bahsettiğiniz firmada bir istatistik olarak kalırsınız ama eb3vize.com’da tek tek ilgilenirsiniz. Şu an süreci devam eden 200 kişi var ve bu 200 kişi ile tek tek ilgileniliyor. Nil bir hizmet alıyor herkes. Bahsetmek istediğim şey sadece yabancı oldukların için kusursuz bir firma değil söylediğiniz şirket. Bu bir ölçü ya da kıstas değil. Bakın burada herkes eb3vize.com ile ilgili yaşadıklarını şeffaf olarak anlatıyor. Bu bile yeterlidir diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@denizci10 ben sizi doğrudan kötüleyen "TR firma ile ilerlemeyin" yaklaşımına karşıyım zaten. Böyle bir değerlendirme yapmak haksızlık olur. Ama 300 rakamının da bir kaynağı olduğunu düşünmüyorum, dedikodudan ibaret. Bunu ilgili firmaya da sordum. Firma çok eski olduğu ve bir sürü başvuru aldığı için seneler içerisinde karşılaşılan durumlar olabilir elbette. Arada Covid gibi beklemeyen bir durum da yaşandı. Bu süreçte etkilenen firmalar elbette olmuştur ama bahsettiğiniz veri 1 yılda oluşmamıştır. Bunun yanında 1200+ green card verdiği aday var, demek ki süreç bir şekilde ilerliyor.

Çekilen dosyalar ile ilgili süreçler de hemen yeniden başlatılıyor dediğim gibi çünkü iş havuzu geniş ve LC girişine hazır işler var. Göçmenlik süreci sizin de bildiğiniz gibi %100 garantisi olan bir süreç değil. Aynı sponsora başvuran adaylar arasında bile dosya bazlı ayrışabiliyor. Siz kendi bünyenizdeki sponsorların çekilmeyeceğini 100% garanti edebiliyorsanız ve sözleşmede adaylara bu yönde bir tazminat imkanı sunabiliyorsanız bu sizi ayrıştıran bir özellik olurdu. Kimse verdiği hizmete ait sponsorun çekilmesini istemiyordur. Bunun ne firmaya, ne de başvuran adaya bir faydası yok.

Ben de, aracı firma farketmeksizin, tüm adayların sorunsuz şekilde süreçlerini tamamlamasını ve "green card" larını bir an önce almalarını temenni ediyorum. Sizlere de işlerinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

• Yasaklı

@denizci10 halisiniz ama Abd deki turklerin durumu da ortada hele avukat olarak hicbirini ciddiye almam selam bile vermem nedeni tecrubelerim,Umarim hersey guzel gider ama eb3 gibi cins bir konuda hele icinde Turk avukatlarin oldugu internasyonel/lokal bir yapisi olmayan bir olusuma suphe ile yaklasirim umarim beni utandirirlar boyle dusundugum icin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |