Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hergun maili kontrol ediyorum iş maillerine bile bakmıyorum.Pasaportla ilgili haber gelsin ilk isim buraya yazmak olucak.

• @ankvagon 7 haziran basvuru

• Onay mailim geldi arkadaşlar.https://tr.usembassy.gov/embassy-consulates/istanbul/contact-us-istanbul/contact-us-form/ İstanbul kısmını Ankara yapın.Durumunuzu açıklayın mağdur olduğunuzu yaklaşık 2/3 ay geçtiğini vs.

• @Thy gözünüz aydın. İlk başvuru yaparken İstanbul mu secmistiniz.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Teşekkürler hayır Ankara sectim

• Bize de mail geldi sonunda. Evrakları hazırlayıp bugün göndereceğim.

• Başvuru tarihleriniz nedir. Benim 21 Mayıs ve gelen email olmadı henüz.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Ankara sectim hocam

• @Thy Hayırlı olsun hocam 13 mayıstan beri bekliyordun iyi olmuş.

4 Yaşındaki kızım için bende 27 hazirandan beri bekliyorum. Geçenlerde mail attım aşağıdaki gibi cevap geldi sanırım otomatik mesaj olarak herkese bunu atmışlar. Sizin linkini paylaştığınız yerden size dönüş oldu mu? Mailin üstüne birde ordan yazsak faydalı olur mu acaba merak ettim.

*"ABD Büyükelçilikleri ve Konsoloslukları azaltılmış kapasiteyle çalışmaktadır ve şu anda vize başvurularını işleme koymak için yalnızca sınırlı kaynaklara sahiptir. İşleme alınan başvuru sayısını artırmayı planlasalar da, önemli miktarda birikmiş iş nedeniyle bu hizmetler için önemli bir bekleme süresinin olması muhtemeldir. Konsolosluk Bölümü durumunuzu incelemeye hazır olduğunda, vize başvuru belgelerinizi sunma yetkisine sahip olacaksınız. Yetki verildiğinde, belgelerinizi nasıl göndereceğinize ilişkin talimatları içeren bir e-posta alacaksınız ve vize başvuru hesabınızın durumu "Konsolosluk Onayı Bekleniyor" yerine "Belgeleri Gönder" olarak değiştirilecektir.

Vize başvurusu gönderme talimatlarına uyulmaması, belgeleriniz size iade edileceğinden vize başvurunuzun işleme alınmasını önemli ölçüde geciktirecek ve şahsen bir görüşme randevusu ayarlamanız istenecektir."*

• @Sailor-0 teşekkürler.Bence paylastigim linktende gonderin.Danismanimin söylediği bazen atlayabiliyorlar.Ben paylastigim linke gönderdim mesajimi fakat sanırım İstanbul'da orası.Bana uyarı maili gönderdiler iletinizi Ankara'ya gönderin şeklinde.Ertesi gün Ankara'dan onay mailim geldi.Ben bu durumu,İstanbul gönderdiğim mesajı Ankara'ya iletti ve orayı tetikledi şeklinde yorumladım.Fakat böyle olmayabilirde.Belkide sıra bize geldi bilemiyorum.3 aydan beridir beklediğim için herşeye yorum yapar olduk malesef.

• @HAKAN-6 biz 15 mayısta doldurmuştuk.

• Bugün saat 15 de email bana da geldi. Ancak bizim vizeler ankaradan diye Ankara için başvuru yapmıştım. Postalama adresi İstanbul tayin edilmiş. Bu şekilde olan veya tecrübesi olan var mi

• @HAKAN-6 ne zaman başvuru yapmıştınız?

• @Thy merhaba linkte istanbulları ankara olarak değişiyorum ancak sayfa bulunamıyor formu nasıl doldurdunuz?

• @HAKAN-6 posta ile olunca istanbul oluyor.

• @marinesubby, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

@Thy merhaba linkte istanbulları ankara olarak değişiyorum ancak sayfa bulunamıyor formu nasıl doldurdunuz?

Ankara’nın contact us kısmı biraz çetrefilli ancak birazcık çabayla şu linke ulaşabildim. https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/contact-us-ankara-tr/

• @HAKAN-6 mülakatsız posta ile vize işlemleriyle İstanbul konsolosluğu ilgileniyor.Talimatlara göre İstanbul konsolosluğuna evraklarınızı gönderin lütfen

• @HAKAN-6 bizde ankara yapmistik talimat istanbuldan geldi.Istanbula yollucaksiniz bende az once yolladim istanbula

• Belgeleri kaç gün içinde göndermeliyiz biliyor musunuz mailde yazmıyor

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |