14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@HAKAN-6 ne zaman başvuru yapmıştınız?
-
@Thy merhaba linkte istanbulları ankara olarak değişiyorum ancak sayfa bulunamıyor formu nasıl doldurdunuz?
-
@HAKAN-6 posta ile olunca istanbul oluyor.
-
@marinesubby, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@Thy merhaba linkte istanbulları ankara olarak değişiyorum ancak sayfa bulunamıyor formu nasıl doldurdunuz?
Ankara’nın contact us kısmı biraz çetrefilli ancak birazcık çabayla şu linke ulaşabildim. https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/contact-us-ankara-tr/
-
@HAKAN-6 mülakatsız posta ile vize işlemleriyle İstanbul konsolosluğu ilgileniyor.Talimatlara göre İstanbul konsolosluğuna evraklarınızı gönderin lütfen
-
@HAKAN-6 bizde ankara yapmistik talimat istanbuldan geldi.Istanbula yollucaksiniz bende az once yolladim istanbula
-
Belgeleri kaç gün içinde göndermeliyiz biliyor musunuz mailde yazmıyor
-
Bu ileti silindi! -
@Thy, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Onay mailim geldi arkadaşlar.https://tr.usembassy.gov/embassy-consulates/istanbul/contact-us-istanbul/contact-us-form/ İstanbul kısmını Ankara yapın.Durumunuzu açıklayın mağdur olduğunuzu yaklaşık 2/3 ay geçtiğini vs.
Selamlar. Vize sorgu ekranında durumunuz çıkıyor mu? İşleme alınana kadar çıkmıyordu sanırım. Size de sormak istedim. Benim teslim oldu 1-2 gün oldu ancak vize sorgu çalışmıyor henüz. Umarım bir de bu tarafta bekletmezler.
-
Merhaba herkese evrakklari gonderdikten sonra mail aldiniz mi?Bizim tam 1 hafta olmus ellerine ulasali ama ses cikmadi sizlerde durum nedir?
-
@Aylin-Camkiran-Kenan, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Merhaba herkese evrakklari gonderdikten sonra mail aldiniz mi?Bizim tam 1 hafta olmus ellerine ulasali ama ses cikmadi sizlerde durum nedir?
30 Ağustos ve dün de labor day dolayısıyla araya çok fazla tatil girdiğinden ve geriye pek iş günü kalmadığındandır diye tahmin ediyorum. Biz daha mail dahi alamadık tabi bu arada :) (3 Temmuz başvuru).
-
@ankvagon anladim hocam siz mail atmadiysaniz atin 2 isgununde donus yapiyolar
-
@Aylin-Camkiran-Kenan Hocam nasıl dönüş aldınız direk evraklarınızı mı istedi? Ben hem linke hemde mail adreslerine yazmama rağmen yoğunuz,başvuru fazla, beklemeniz gerekiyor gibi otomatik bir yanıt aldım hem bu linkten hemde mail adreslerinden.
-
Merhabalar, 4 Ağustosta oğlumuz için başvuruda bulunduk hala konsolosluk onayı bekliyor. Okuduğumuz kadarıyla geri dönüş süreleri 2-3 ay civarında, bu süreden daha kısa sürede geri dönüş alan oldu mu? Bir de talimat maili gelip evraklarınızı konsolosluğa ulaştırdıktan sonra pasaportun size geri gönderilmesi süresi ne kadardır? Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
-
@Aylin-Camkiran-Kenan Merhabalar, herhangi bir dönüş alabildiniz mi?
-
Merhaba arkadaşlar, malum bekleme süreleri 3 ayı bulacak nerdeyse, çocuk için doldurduğumuz ds160 formundaki tahmini ziyaret tarihleri kısmına 1 Eylül demiştik fakat bekleme süresi fazla olduğu için o tarihte geçmiş oldu. Şimdi mail geldiği zaman Ds160 formunu değiştirip mi eklemek lazım yoksa hiç ellemeden direk gönderelim mi? Var mı tecrube eden birileri? Asıl çekincem Ds-160 güncellendiğinde tekrar mail bekleyin, başvuruyu yenileyin vs gibi bir durumla karşılaşıp daha fazla beklemek.
-
27 haziran basvurusu tarihimizdi bugün mail geldi
-
@Sailor-0 bizim başvurumuz da belirttiğimiz tarih geçti. ds 160 tekrar doldurdum. 3 eylül de postaladım 9 eylül de onaylandı.
-
Merhabalar bizim başvurumuzda 3 temmuz halen mail gelmedi , en son yazılan mesajlardaki gibi bizimde belirtmiş olduğumuz ds-160 formundaki tarihler geçti. 1 eylul - 8 eylül olarak belirtmiştik, daha onay maili gelmediğinden sizce tekrar ds-160 doldurup sistemdeki eski ds-160 numarasını değiştirip yenisinin numarasını kaydedip bekleyelim yoksa onay maili geldikten sonramı evrak gönderceğimiz zamanmı yeni ds 160 dolduralım siz nasıl yaptınız acaba ? Cevabınız için teşekkürler
-
@alikaya35 ben onay maili geldikten sonra ds 160 formunu tekrar doldurdum. müşteri hizmetlerini aradım. yeni numarayı söyledim. onlar aynı saatte yeni onay maili gönderdi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum