Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @lavender hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır

• @Ayhan-Zengin Evet gucelleyebilirsiniz. Yeni bi ds160 formu doldurun sonra ais(randevuyu aldiginiz site) uzerinden once ayarlar iconuna ordanda duzelte tiklayin sonrada yeni ds160 no sunu girip kaydedin.

• @lavender Ankara yine açıldı Ekim sonu baya durdu açık grup , tekli

• @Ayhan-Zengin Tabikide ben izah edeyim.

İki secenek ile ilerleyebilirsiniz;

birincisi; bastan yeni bir DS doldurabilirsiniz.
    Ikincisi; mevcut submit edilmis olan DS i tekrar acip onun uzerinde gunceleme yapabilirsiniz. Teknik olarak iki durumda ayni aslinda ama submit olani actiginiz zaman yeni bir DS no verecek ve girmis oldugunuz tum bilgileri gormus olacaksiniz. Yeniden doldurmaniza gerek kalmayacak.

Bunun icinde submit edilmis DS nize giris yapmayi deneyin. retrieve application ve guvenlik sorularini girdikten sonra ekrana 2 secenek gelecek.

1 View confirmation page
    2 Create a new application

Buradan 2. secenegi secin, ilerleyince yeni DS doldurur gibi size yeni bir DS numarasi verecek ve yeniden guvenlik sorusu girdikten sonra bir onceki DS de tum bilgileri gormus olacaksiniz. Guncellemek istediginiz yeri degistirip submit edebilirsiniz.
    Teknik olarak yeni bir DS doldurma ile ayni aslinda ama tek farki eski bilgileirnizin tamami geri geliyor ve yeniden doldurmak zorunda kalmazsınız.
    simdiden bol sans.

• @emre71 Ayhan bey DS guncellemeyi sormus. Burasi AIS randevu sisteminde yer alan bilgiler sekmesi. DS no degisse bile AIS randevu sistemindeki DS noyu degistirmesenizde olur. Sorun olmaz.

• @Onurfidan ankara ksım 2025'e çektim, bilgilendirme için teşekkürler 🙏

hedefim hala istanbul nisan, ama olmazsa bu şekilde ilerleriz

• @lavender şimdi tekrar kontrol edince ankara 22 nisan'a buldum 😂

hemen aldım tabii ama keşke istanbul olsaydı

neyse şimdi randevuya gitmeden bir iki ülke görme planı yapmalı.

yunan adaları vizesi şengen sayılır mı?

• Ağustos ve eylül 2025 randevuları var bu arada istanbul için, almak isteyen varsa haberiniz olsun
    ben nisan ankarayı değiştirmedim

• ⭐⭐

@orhanozbekk Olabilir hocam, o eskidendi, şimdi ais üzerinden DS160 numaranızı bir kez değiştirmenize izin veriliyor ve bunu mülakatınızdan 3 gün öncesine yapabiliyorsunuz. Mülakata girecek kişinin sorumluluğuna aldılar güncelleme işlemini. Konsoloslukta çalışanlar genelde çok yardımsever; ama olur da mülakat sabahı gıcık bir görevliye denk gelirseniz güncelleme yapmaz ve eski ds ile mülakata girmek zorunda kalabilirsiniz.

• Merhaba; çok uğraşmama rağmen 2026 istanbul randevumu bir türlü öne çekemedim, bu aralar Ankara'daki boşluklardan yararlanıp Kasım 2024 tarihine çektim, daha da öne gelmesinin benim için önemi yok zaten, sorum şu; baştan istanbul seçtik, fakat randevu Ankara, sorun olur mu?

• Merhaba benim de bir sorum olacak ben 17 yaşındayım texasta düzenlenecek robotik yarışmasına bir takımla birlikte katılacağım masrafları karşılayacak kişi için self yani kendimi işaretledim ama masrafları ödeyecek kişi babam ekim ayında randevuö var ds160 sitede sadece bu bilgiyi güncellemek adına formu değiştirmeme gerek var mı? Yoksa yeni form doldurup sistemde değiştirmeyip mülakatta yeni ıd numaralı olan formumu vereyim direkt eğer sistemden ıd yi değiştirirsemde randevumu iptal eder mi şimdiden cevap için teşekkürler

• ⭐⭐

@ceys82 Yeni form doldurup bunu ais üzerinden güncellemeniz faydalı olacaktır. Zira gelir sahibi değilseniz seyahatinizin masraflarını nasıl karşılayacağınız sistem tarafından sorgulanır. Ais üzerinden ds formunuzu yeni numarası ile güncellerseniz mülakat tarihinizde değişiklik olmaz. Merak etmeyin.

• @Kef14 Hicbir sorun olmaz. Iciniz rahat olsun. Bu sekilde gorusmeye katilip vizesini alan bir cok ornek var. Simdiden bol sans diliyorum

• @Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba; çok uğraşmama rağmen 2026 istanbul randevumu bir türlü öne çekemedim, bu aralar Ankara'daki boşluklardan yararlanıp Kasım 2024 tarihine çektim, daha da öne gelmesinin benim için önemi yok zaten, sorum şu; baştan istanbul seçtik, fakat randevu Ankara, sorun olur mu?

Daha önce Ds formunu İstanbul olarak doldurduysanız bunu Ankara olarak değiştirmeniz gerekiyor. Bildiğim kadarıyla bunu 1 kez değiştirme hakkınız var.

• Arkadaşlar turist vizemi yenileme talebi gönderdim, 6 haftalık bir bekleme süresi mevcuttur yazıyor.
    Ben vizemi avrupadan almıştım ve soyadı değişikliğim mevcut, yenilemeyi posta yoluyla mı yaparlar, mülakata çağırırlar mı? Yorumlarınızı rica ediyorum..

• @SUAT-GUNAY merhaba gorusmeniz gerceklesti mi bir defa ya mahsus olmak uzere id yi guncelledigimiz zaman randevu tarihimizi kaybetmiyoruz degil mi

• arkadaşlar merhaba.
    b1-b2 vize için ds 160 formu doldurup randevu almayı planlıyorum. ben dv2020 talihlisiydim ama işlemler durduruldu bildiğiniz gibi. şu soruda takıldım.
    Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services?
    bu soruda sizin adınıza başvuruldu mu diye soruyor. ben bunu bir başkası yapmış gibi anlıyorum. bu soruya evet deyip açıklamalı mıyım. hayır mı demeliyim.

• ⭐⭐⭐⭐

@dtkan

“Yes”, DV2020 process has not been completed due to Presidential Proclamation (P.P.) 10014

• @ATS16
    ne demek istediğinizi anlamadım

Benzer Başlıklar

• 10
  • 5
  • 19
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |