Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sağlık Sektöründe Meslek Edinmek

Sağlık Sektörü
46 21 9.9k 20

Benzer Başlıklar

• Amerika’da Radyoloji Teknikerliği

Sağlık Sektörü
    5
    0 Oy
    5 İleti
    708 Bakış
    M
    @bedosamka, içinde söyledi: Amerika’da Radyoloji Teknikerliği @siraysessiz ben daha gidemedim. Bende denklik veren kurum veya okul arıyorum. Bir kaç şirkete mail attım ama genelde hemşire arayan yerlere atmışım sanırım. Şirketlere mail atıyorum sadece daha bir şey bulamadım. Sadece 2-3 aylık kursla hemşire yardımcısı veya pharmacy assistant olunabiliyor onu biliyorum. Radyoloji teknikerliği için denklik alınamıyor diye biliyorum. Herhangibi sonuç alabildiniz mi?
  • Biyoteknoloji (Biotech) ve İlaç Sanayi (Pharma) Sektöründe Çalışmak

Sağlık Sektörü
    3
    0 Oy
    3 İleti
    373 Bakış
    E
    @ahuramazda @somebody Merhabalar. Ben de biyomühendislik mezunuyum, 6 yıldır ilaç sektöründeyim. Son 1 yıldır da klinik ve portföy geliştirme alanında çalıştım. İngilizcem var profesyonel olarak, son yöneticim de hintliydi. Bütün şartlar lehime gibi gözükürken iş ilanlarına baktığımda sanki hiçbirine uymuyorum ve yeterince kalifiye değilmişim gibi hissediyorum...Şu an aktif olarak bu alanda çalışan birileri var mı, varsa iletişime geçebilirsek çok sevinirim.
  • CVS’te Pharmacy Technician olarak calismak

Sağlık Sektörü
    34
    20 Oy
    34 İleti
    2k Bakış
    E
    Merhaba Sedef Hanim, bu postu paylasali baya olmus umarim gorur ve cevaplarsiniz. Ben ptcb sertifikasini yeni aldim 2 ay kadar once. Onumuzdeki ay haftada bir ecza deposunda tekniker olarak ise baslayacagim. Benimde hedefimde bir muddet burda kalip tecrube edinip bir hastanaye gecmek, sizden ricam tecrube ve onerilerinizi dinlemek. Tesekkurler simdiden.
  • Biyomedikal Mühendisliği

Taşındı Sağlık Sektörü
    11
    1 Oy
    11 İleti
    999 Bakış
    zakariaZ
    Merhaba, Ben biyomedikal mühendisiyim. Lisans ve yüksek lisansımı bu alanda tamamladım fakat Türkiye’de mesleğimde çalışma imkânı bulamadım. Şimdi DV-2026 ile Amerika’ya yerleşme sürecindeyim ve orada biyomedikal mühendisiliği ya da araştırma-geliştirme (R&D) alanında çalışmayı istiyorum. Henüz hangi şehirde yerleşeceğime karar vermedim. Bu nedenle iş fırsatları açısından hangi bölgelerin daha avantajlı olduğunu, bizim meslek için diploma denkliği gerekiyor mu, Türkiye’den başvuru yaparak iş bulma ihtimali var mı gibi konularda tecrübelerinizi öğrenmek isterim. Ayrıca mesleğimizle uğraşan veya ilgilenen kişilerle tanışmak, fikir alışverişi yapmak benim için çok değerli olur.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k