EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@nbbyr AOS - CP geçişi ya da CP - AOS geçişinde para iadesi ya da ek ödeme yok. Kontrat şartları geçerli. Ancak dependent fee ( aile üyeleri için) ek form ücret farkları alınabilir. Bunu teyid edebilirim.
-
@tufank Teşekkürler yardımlarınız için Tufan Bey
-
@tufank "Çalışma Sertifikası onaylandıktan sonra ve I-140 dosyalanmadan önce ödenir" ibaresine göre ikinci ödeme için başvurduktan ortalama ne kadar zaman sonra diyebiliriz tabiki net olmamakla beraber
-
@desskhalifa mevcut Çalışma Bakanlığı verilerine göre LC onayı 13 ay sürüyor. Audit olursa 2-3 ay veya fazlası eklenebiliyor. Ama dediğim gibi bugünün takvimi böyle. Daha önce LC onay süreleri 5-6 ay sürüyordu. Tekrar ne zaman o duruma döner bilmiyoruz.
Bunlardan bağımsız olarak LC onayından sonra 4 ay içerisinde 2. ödemeyi yapmanız şart. Ama tabii zorunlu değilse bu süreyi boşa harcamak doğru değil.
-
Bu ileti silindi! -
Tabloya ilk dokunus geldi.

July 2023 dosyalarina bakildigi aciklanmis ortalama sure ise 407 takvim gunu (bir onceki ay 388 idi) olarak gozukuyor.
-
Herkese merhaba. Bu sürece ilk adım atacak bir olarak eyalet seçimi noktasında kararsız kaldım. Benim için öncelik iklimi sıcak olmasın. Ilık ve hafif serin bir iklim. Ayrıca bazı eyaletler bana çok ıssız geliyor. Carolina gibi. Bu konuyu detaylandıran bir ileti var mıdır?
-
@hasnotben EB3 özelinde bence önceliğiniz eyaletten çok erken davranmak olmalı. Tabiki eyalet de önemli ama bir yıllık süreç sonunda zaten istediğiniz eyalete gidebileceksiniz. Bu sürecin en sıkıcı kısmı süresi :))
-
@Riethian Haklısınız başlangıçta sürece nazaran önemsiz düşünceler gelebiliyor bazen :)
-
@hasnotben ( @Riethian ) Burada katılıyorum.Zaten alışmak ve ülkeye adapte olmaya çalışırken 1 yıl hızlı geçecektir.Ayrıca ben kardeşim ve eşini ikna edebilseydim bu sürece başlatacaktım ve onlarda bu konuda endişelilerdi.Ben ( eb3vize.com ) iki ilanıda biraz araştırdım ( https://www.areavibes.com/ burada ki yerden.). İkisininde ortalama puanlarına baktım,Criminal puanlarını karşılaştırdım ve birtanesini gözüme kestirmiştim ama şuan hatırlamıyorum.Siz biraz vakit geçirirseniz bu sitede kendiniz de karar verebilirsiniz. :)
-
@hasnotben Merhaba, eyalet seçimi konusunda iklim sizin için önemli bir noktaysa eğer Bdv’deki mevcut iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Süreci oradan devam ettirdiğim için zaman zaman kontrol ediyorum, Michigan (Niles), New Hampshire (West Lebanon, Concord..), Illinois (Chicago), Pennsylvania (Mainland) gibi daha kuzey eyaletlerde seçenekler mevcut ama @Riethian'ın dediği gibi sürece erken başlamak daha önemli. Lc filling date’leri de göz önünde bulundurarak bir tercihte bulunabilirsiniz.
-
@kngslyr06 Bahsettiğiniz siteyi inceleyeceğim bu sıralar Mainland, PA bölgesine sıcak bakıyorum
-
@charlotte Bdv'nin açtığı yerlerden olan Mainland,PA karar vereceğim sanırım. Bu ay içerisinde de başvuruları giriyorlar diye görünüyor. Sürece bir an önce dahil olmak gerek. Gerisi zaten beğenmesek de 1 yılda bitiyor.
-
@hasnotben Puanları çok yüksek görünüyor umarım sizi çok zorlamaz maddi açıdan :)
-
@hasnotben hayırlı olsun şimdiden :) tavsiyem lc tarihi en erken ilanlar neresi ise onları listeleyin zaten çok kalabalık bir liste olmayacaktır. sonra suç oranlarına bakın mutlaka, kiralık ilanlara bakın, asgari ücret alınacağı için yüksek kiralar sizi çok zorlar. zaten bu basamakları geçince elinizde 3-4 seçenek kalır en fazla. NC,SC, Georgia iklim açısından iyidir. herşeyden önemlisi seçtiğiniz lokasyonun bağlı olduğu ofis işlem süresi açısından çok önemli. mümkünse nebraskaya bağlı bir iş seçin @Riethian da dediği gibi iklimden daha önemli birçok etken var... :)
-
@hasnotben Eylül sonuydu sanırım. Evet, bir yıl sonra istediğiniz her eyalete geçebileceksiniz, öyle düşünün :))
-
@hasnotben şuan indirim var fırsatı değerlendirin
-
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım ve acele edip hem indirimden faydalanmak istiyorum hem de en ideal yeri bulmaya çalışıyorum
-
@serel eyalet farklı olunca süre. farklı ilerleyebiliyor mu?
-
@hasnotben evet hemde çok fark var. özellikle AOS yapacaksanız. teksas servisine bağlı lokasyonlardan kaçın. nebraskaya bağlı lokasyonları seçin tavsiyem. nebraska genelde kuzey şehirlerine bakıyor. bunu görebileceğiniz bir link vardı bulursam paylaşırım ya da arkadaşlar yazar zaten :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum