EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@salihcak0 Maalesef araba almadan amerikada yaşamanız neredeyse imkansız ama iki araba + eşya için idare eder mantıklı bir şey olsun derseniz 25 bin dolara halledersiniz. herhangi bir geçmişimiz olmadığı için de tahmini 3 kira bedeli ödememiz gerekecek eve girerken, 5 bin dolarda ona desek = 30 bin dolar yapar. Benim planım 40 bin dolar ile gidebilmeyi başarmak. 10 bin dolar kenarda durması açısından. Gerekirse giderken kredi çekerek gidilebilir.
-
O orhanozbekk bu başlıktan bahsetti
-
BDV, CP ücretinde indirim mi yaptı ?
-
@sarikann 32k küsürdü indirim yapmışlar
-
@sarikann hem AOS hem de CP fiyatı hatalı gözüküyor. USCIS zamlarından önceki fiyattan bile aşağı gözüküyor. Sistemsel bir hata olabilir. Yine gün içerisinde kendilerine sorup teyid edeceğim.
-
@tufank, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
@sarikann hem AOS hem de CP fiyatı hatalı gözüküyor. USCIS zamlarından önceki fiyattan bile aşağı gözüküyor. Sistemsel bir hata olabilir. Yine gün içerisinde kendilerine sorup teyid edeceğim.
Tufan bey teyit edebildiniz mi fiyatlar hala aynı
-
@nbbyr henüz cevap alamadım, çalışma saatlerinin başlamasına var daha. Cevap alınca ileteceğim.
-
Teyid aldım arkadaşlar. Consular processing için 3 ay sürecek bir indirim uygulanmış.
-
@tufank Yeni fiyatları paylaşmanız mümkün mü acaba ben görüntüleyemiyorum ilk üye olduğum ekranda gösteriyordu oturum açınca yok maalesef
-
Tufan Bey bu sürece BDV ile başladığımı varsayarsam Türkçe destek olabilecek çalışanları var mı?
-
@tufank, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
Teyid aldım arkadaşlar. Consular processing için 3 ay sürecek bir indirim uygulanmış.
CP den AOS ye dönersek ekstra 1940 dolar mı uygulanıyor Tufan Bey
-
çok iyi oldu fiyat farkı azımsanmayacak ölçüde, muhtemelen ben de başvurucağım. 2 gündür bakıyorum bir yanlışlık var mı diye burayı okuyorum indirimle ilgili kimse bir şey yazmayınca tereddüt ettim.
Bilgilendirme için teşekkürler @tufank bey -
@desskhalifa oturumu kapatıp şu sayfadan görüntüleyebilirsiniz. https://www.bdvsolutions.com/eb3visa
-
@dilaradrk doğrudan Türkçe destekleri yok. Ancak vakit olduğu sürece ben tercüme desteği verebilirim. Teknik soruları doğrudan bana da sorabilirsiniz. Satış temsilcileri bu konuda çok fazla teknik bilgiye sahip olmayabilir.
Bu arada sponsorda çalışmaya başlamadan önce temel İngilizceye sahip olmanız şart, bunu test ediyorlar.
-
@nbbyr AOS - CP geçişi ya da CP - AOS geçişinde para iadesi ya da ek ödeme yok. Kontrat şartları geçerli. Ancak dependent fee ( aile üyeleri için) ek form ücret farkları alınabilir. Bunu teyid edebilirim.
-
@tufank Teşekkürler yardımlarınız için Tufan Bey
-
@tufank "Çalışma Sertifikası onaylandıktan sonra ve I-140 dosyalanmadan önce ödenir" ibaresine göre ikinci ödeme için başvurduktan ortalama ne kadar zaman sonra diyebiliriz tabiki net olmamakla beraber
-
@desskhalifa mevcut Çalışma Bakanlığı verilerine göre LC onayı 13 ay sürüyor. Audit olursa 2-3 ay veya fazlası eklenebiliyor. Ama dediğim gibi bugünün takvimi böyle. Daha önce LC onay süreleri 5-6 ay sürüyordu. Tekrar ne zaman o duruma döner bilmiyoruz.
Bunlardan bağımsız olarak LC onayından sonra 4 ay içerisinde 2. ödemeyi yapmanız şart. Ama tabii zorunlu değilse bu süreyi boşa harcamak doğru değil.
-
Bu ileti silindi! -
Tabloya ilk dokunus geldi.

July 2023 dosyalarina bakildigi aciklanmis ortalama sure ise 407 takvim gunu (bir onceki ay 388 idi) olarak gozukuyor.
-
Herkese merhaba. Bu sürece ilk adım atacak bir olarak eyalet seçimi noktasında kararsız kaldım. Benim için öncelik iklimi sıcak olmasın. Ilık ve hafif serin bir iklim. Ayrıca bazı eyaletler bana çok ıssız geliyor. Carolina gibi. Bu konuyu detaylandıran bir ileti var mıdır?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum