Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• D160 formunda mülakat yerini İstanbul olarak doldurup onayladıktan sonra randevuyu Ankara’dan aldık. Ama sitede “seçilen Konsolosluk Bölümü konumu, DS-160 formuna girilen Konsolosluk Bölümü konumuyla eşleşmelidir.” diye yazıyor bir sorun olur mu acaba yoksa formu değiştirmeli miyiz?

• ⭐⭐

@Funda-0 Değiştirmenize gerek yok.Bu problem olmuyor.

• DS160 Formunu group olarak nasil dolduruyoruz? ne zaman soruyor diger uyeleri?

• ⭐⭐

@emre71 ds160 her vize alacak kişiye özel doldurulur. Aıs kaydı yapıp randevu alma ekranına geldiğizde ,hep beraber randevuya girilecekse orda grup oluşturulur.

• Arkadaşlar merhaba, haftaya Amerikan konsolosluğunda randevum var, ds160 formunda doğum tarihimin ayı yanlış girdiğimi farkettim. bir yıldır bu randevuyu bekliyorum acaba tekrar bir ds160 formu doldurup gitsem olur mu veya iki formuda yanımda götürüp durumu anlatsam forumda yazılanları okudum ama son zamanlarda gidenlerden tecrübelerini paylaşabilen olursa çok sevinirim.

• merhababa ds160 formun çıktısını alamadım fakat barkodlu sayfanın çıktısınıu aldım herhangi bir sorun olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@hacker-one DS-160 formunun çıktısı sizin kontrolleriniz için zaten, mülakata götürmenize gerek yok. DS-160 onay sayfası ve AIS randevu talimatlarının ilk sayfası yeterlidir.

• ⭐⭐⭐⭐

@erso737 DS-160 formunda doğru ve güncel bilgilerin yer alması önemli. Yeni bir form doldurabilirsiniz. Bu forma ait DS-160 form numarasını, AIS üzerindeki isminizin yanında yer alan icon'u tıklayarak düzenle derseniz görüşmeye gireceğiniz form bilgisi sistemde güncellenmiş olur. Yalnız bu güncelleme işlemini randevuyu iptal etmeden 1 kereye mahsus yapabilirsiniz. Bu hakkı kullandıysanız yeni formun onay sayfasını yanınızda götürüp, belgeleri alan görevliden güncellemesini rica edebilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba benimde kızımla beraber 18 temmuzda görüşmem olacak.Ds160 formlarimizi doldurdum ben emekliyim osekilde işaretledim fakat formda toplam gelir diye bir kısım görmedim başka formlarda toplam gelir diye (aktif çalışanlar icinmi)bölüm var yanlismi yaptım yoksa atladimmi?emin olamadım tecrübeli arkadaşlar yanitlarsa çok sevinirim.Simdiden TSK.ederim

• MERHABA
    Ds160 formunu tekrar nasıl görebilirim verdigim cevapları unuttum böyle bir imkan var mı arkadaşlar yarın vize randevum var

• @tunahan34

@tunahan34, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

MERHABA
    Ds160 formunu tekrar nasıl görebilirim verdigim cevapları unuttum böyle bir imkan var mı arkadaşlar yarın vize randevum var

ds-160 formunun doldurulduğu sayfada başvuruya devam et seçeneği ile bilgileri doldurarak tekrar ds160 a erişebiliyor olmalısınız.

• Merhaba,
    Maalesef DS-160 formunda çok saçma bir hata yapmışım. Date of arrival: 15 December 2024 Date of departure: 05 January 2025 olarak doldurmuştum. Bana verilen vize randevusu ise 16 Aralık 2024. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐

@GulcanOzcan yeniden ds160 doldurup güncelleyin. Görüşmenizden 1 hafta güncellerseniz yeterli olur.

• Merhabalar. DS160 formuna yüklediğim fotoğraf, pasaportumda bulunan fotoğrafın orijinal/dijital versiyonu, ancak pasaportun veriliş tarihi 2020. DS160 formunu güncelleyerek gitmek mi, yanımda her iki fotoğrafı da götürmek mi daha mantıklı olur? Eğer güncelleme yapmak daha iyi olacak ise, bir sorum daha olacak. DS160 numarasını daha önce ais üzerinde hiç güncellemedim, forumdan anlaşıldığı kadarıyla randevuyu iptal etmeden güncelleme hakkım 1 kerelik var. Ancak ilk aldığım randevu tarihi, acil randevu kapsamında değiştirildi. Bu durumda da DS160 güncellemesi yapsam, randevu tarihim açısından bir sorun oluşturacak mıdır?

• @selamibasaran Çok teşekkür ederim. Umarım doğru bir şekilde yeni form oluşturabilirim.

• Merhabalar pasaportta doğum yeri kadıköy yazıyor ama ben istanbul yazdım sizce sıkıntı olur mu?

• @sercanberb merhaba ds 160 1 seferlik olabgunceleme hakkinizi kullanirken randevu tarihinizi etkilemedi degil mi

• ⭐⭐

@ceys82 Etkilenmez.Ds160 doldurduğunuz yer ile randevu ekranı iki farklı yer.

• Merhaba 2 hafta sonra randevum var pasaportumda degisiklik oldu. Ds 160 formunu doldurmak gerekiyor mu yoksa sadece ais sayfasındaki pasaport no mu güncellemem gerekiyor?

• @aspy84 Ais sayfasındaki pasaport no güncellemesi yeterli ama siz yinede eski pasaport u yanınızda götürün giriş çıkış varsa artı puan olur sizin için bol şans

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |