Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Anıll hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde sonuçlanır ve green card'a ulaşırsınız 🙂

• @Anıll Güzel dileklerininz için teşekkürler,aramıza hoşgeldiniz. '' Sabır tüm sıkıntıların anahtarıdır '' 🙂

• @Anıll hayırlı uğurlu olsun süreciniz. sıkıntısız, sorunsuz, hızlı bir süreç geçiririz hep birlikte inşallah. Sabrınız bol olsun.

• Grand Rapids'de açık pozisyonlar uzun süredir 19/30 olarak sabit duruyor.Siz önceden başvuru yapıp ödemeyi mi yeni yaptınız acaba?

• @Anıll Süreciniz hayırlı olsun. Umarım süreciniz sizin için su gibi akıp geçer. Bekleyişe hoş geldiniz 🙂

• @Anıll hayırlı olsun, hoşgeldiniz.

• Hoşbuldum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Umarım süreç hepimiz için güzel geçer..

• @Maliyeci, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Grand Rapids'de açık pozisyonlar uzun süredir 19/30 olarak sabit duruyor.Siz önceden başvuru yapıp ödemeyi mi yeni yaptınız acaba?

Aslında uzun süredir değil aralıklı olarak yeni kayıtlardan da ötürü yavaş yavaş benim de başvurmamla 19'a geriledi. Bir ara sanırsam 24' de biraz bekleme olmuştu.

• @Anıll Hayırlı olsun.

• @samanista97, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@Anıll Hayırlı olsun.

Çok teşekkürler 🙏🏻

• @Anıll Hayırlı olsun Anıl Bey.

• @tufank, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@cools teşekkür ederim. Estimated LC tarihi yakın veya geçmiş işleri seçmeniz avantajınıza olacaktır. Süreç dediğiniz gibi uzun ve bir an önce kuyruğa girmek, PD almak gerekiyor. Maple Grove, MN için başvuran arkadaşımız var, kendisinin LC'si hemen file edildi. Bazı kişiler diledikleri lokasyonun açılmasını bekliyor ama bu doğru bir yöntem değil, çok fazla vakit kaybına yol açıyor. Zaten birikmiş dosyalar / backlog ve vize kotaları süreci yeterince uzatıyor.

hocam merhaba ben de eb3 başvurma düşüncesindeyim. İki firma arasında kararsız kaldım bdv'de est. filing date tarihi ağustos 2024, eb3 firmasında pdw tarihi nisan 2024, bu tarihleri dikkate alırsak, LC hangi firmada daha erken file olur. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@sarikann BDV tarafında Estimated tarihleri geçmiş tarih olan işleri seçmek avantaj. Bu genelde LC girişine başlandığı anlamına geliyor. Genelde ödemeyi yaptıktan birkaç gün sonra dosyanız içeriye verilebilir demek oluyor. Yine teyidini almamız mümkün. Firma seçimi konusunda karar size ait elbet ancak seçimi yaptıktan sonraki aşamalarda eğer BDV ile ilerleyecekseniz elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Ben de sürecin içerisindeyim ve aynı zamanda gönüllü olarak BDV'nin TR marka elçiliği görevini yürütüyorum. Sorularınızı bu başlık altından veya özel ise, mesaj ile gönderebilirsiniz.

• tablo cok yuksek ihtimalle June 2023 olarak kisa surede guncellenecek. Bu arada Haziran 2023 sonrasi DOL sistemindeki perm dosyalarini asagida vermisler;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aVnyDP1h54DUQbwJBRo8gc2FfqpIwkACsKLsDmsLnAQ/edit?gid=1308021539#gid=1308021539

cani sikilan inceleyebilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@btek14 July 2023 olacak sanırım. Bizim dosya için de Eylül ayını bekleyeceğiz artık. Heyecan dorukta ☺

• @tufank 🙂 safak sikistiriyor derler bu duruma. hayirlisi ile kazasiz belasiz onaylar hizlanmalar havada ucussun.

• @tufank tufan abi yeni dönem de bizim eb3 profesyonel de ilerleme olur mu sence ? 9 ay ilerleme olursa rabndevu alabilirim😁🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@yunus-karataş Eylül ayında açıklanacak yeni mali yıla ait Ekim bülteni önemli. ben eb3 professional için iyi bir ilerleme olacağını ve seni kapsayacağını düşünüyorum 😊 umarım da öyle olur.

• @btek14 bu excel tablosunu ilk defa gördüm. Daha önce burada anlatıldıysa veya yorumlandıysa kaçırmış olabilirim. Anladığım kadarıyla dünya genelinde süreç başlatanların tutulduğu bir liste midir? filtreleme yapabilmek adına excele kopyalamak istedim ancak koruması var sanırım. Bu tablo nasıl güncelleniyor, veriler kim tarafından işleniyor kısa bir bilgilendirme rica edebilir miyim tablo ile ilgili.

• ⭐⭐⭐⭐

@berkibirdinc bu datayı açık olarak DOL websitesi yayınlıyor ama çok büyük ve filtrelemesi neredeyse imkansız. Bu paylaşılan dokümanda arkadaşlar dataları belirli bir formatta çekip daha okunaklı hale getirmişler. Kendi dosyamı da buldum 🙂 Benimle birlikte 5 giriş yapılmış aynı sponsor ve aynı tarihte. Kaç LC doldurulmuş görmek açısından faydalı aslında.

Benzer Başlıklar

• 1
  • 60
  • 4
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |