Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Sıla-Tütün başvurunu yap çıkarsa düşünürsün şartları yerine getir lise diploman olsun yeterli

• @Irmak-Deli dolar hesabım yok şuan tl hesabına sürekli para yatırıp çeksem yani hareket oluştursam sürekli bi artısı olur mu diye sormuştum. Yoksa direkt günü geldiğinde hesabımda parayı görmeleri yeterki oluyor mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Sıla-Tütün evet çekilişle kazandık biz eşimle

• Son visa bulletin açıklandı 50K

• Bu saatten sonra AOS yetişermi? Yoksa transfer ile uğraşmak mı doğru strateji olur mu lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Son vagona yetişme şansımız var mı?

• @Gulbahar-Demirci Çok bilgim yok ama yetişmez gibi de yetişir gibi de, belli de olmaz tabi zamanınız ve paranız çoksa iyi bir avukat bulup ilerletebiliyorsunuz sürecinizi diye biliyorum. Daha deneyimli kişiler de yorum yapsın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gulbahar-Demirci bana kalırsa aos şansınız transferden daha yüksek ama daha fazla geç kalmamanız lazım

• @Gulbahar-Demirci, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Son visa bulletin açıklandı 50K

Europe için 30K

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Irmak-Deli dolar hesabım yok şuan tl hesabına sürekli para yatırıp çeksem yani hareket oluştursam sürekli bi artısı olur mu diye sormuştum. Yoksa direkt günü geldiğinde hesabımda parayı görmeleri yeterki oluyor mu ?

Süreçle ilgili soru başlıklarında sormalısınız, sohbet odalarında değil. Ayrıca cevap almak için sürecinizi imzanıza taşımalısınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gulbahar-Demirci, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Bu saatten sonra AOS yetişermi? Yoksa transfer ile uğraşmak mı doğru strateji olur mu lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Son vagona yetişme şansımız var mı?

Transferi neden current olmadan önce yapmadınız ki niyetiniz varsa?

AoS riskli şu saatten sonra. Ama imkansız değil. Sizin bileceğiniz iş.

Sohbet odasında vakit kaybetmeyip süreç başlıklarına bakın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Huseyin-Cavus, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Gulbahar-Demirci, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Son visa bulletin açıklandı 50K

Europe için 30K

O önceki aydı. Eylül için Europe 50bin.

• Arkadaşlar merhaba ülkeye gireli bir ay oldu Kartım basılmaya başlanmamış bile sadece ücreti aldığını belirtiyor sizce normal mi

• @orkunktt bir sorum daha olacak ıd kart başvurusu yaptım iki hafta önce o da hala gelmedi bekleye bekleye bir hal oldum

• @orkunktt Merhaba biz 45-50 gün içinde teslim aldık.

• @keyifteyiz ıd kart dmv den başvuru yaptım parasını yatırdım 2 hafta oldu o ne zaman gelir acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@orkunktt orkun bey size sorunuzun cevabı verilmişken farklı farklı konu başlıklarında niye tekrar yazıyorsunuz. Dmv uygulamasına girip kontrol edebilirsiniz basılmış mı postalanmış mı diye. Bunun 3 gün sonra gelir gibi net cevabı yok maalesef

• Halen bekliyorum mülakatı umarım kısa sürede çözülür

• @yusufalak hayırlı olsun abi. Ben dosyamı Hong Kong a taşımak istiyorum kcc ye nasıl bir mail yazmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz abi

• @EzgiLera ben bu keyifli kısmı beklerken su an inanılmaz bir endişe ile doluyum… Nasıl olacak , yalabilecek miyiz vs vs. Kafamda deli sorular. 🥲

• ⭐⭐⭐⭐

@Didem-G, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@EzgiLera ben bu keyifli kısmı beklerken su an inanılmaz bir endişe ile doluyum… Nasıl olacak , yalabilecek miyiz vs vs. Kafamda deli sorular. 🥲

Endişenizin sebebi ne peki? Birçok insanın 3 sebeple oluyor.

Dil bilmedikleri için endişeliler, paraları az olduğu için endişeliler ve çocukların buraya alışıp alışamayacağı konusunda endişeliler.

Eğer dil konusunda sıkıntınız varsa geliştirebildiğiniz kadar geliştirin dilinizi buraya gelmeden önce. En azından günlük hayatta kendinizi idare edecek kadar bir diliniz olsun. Yani bir restorana gittiğinizde sipariş verebilin, birine adres sormanız gerekirse adres sorabilin. Tabi teknoloji ile aslında bunları da çözersiniz ama olsun, siz bilin yine de. Buraya geldikten sonra da içinize kapanmayın, konuşabildiğiniz kadar konuşun insanlarla.

Para konusunda ise imkanınız el verdiğince çok parayla gelmeye çalışın. Ama yeteri kadar çok parayla gelemiyorsanız planınızı gelmeden çok iyi şekilde yapın. Yani en pahalı eyaletlere gidip paranızı çabuk bitirmeyin ya da ucuz diye iş bulmakta zorlanacağınız yerlere gitmeyin. Geldiğinizde en hızlı ev tutabileceğiniz ve iş bulabileceğiniz bir yere gidin. Hatta mesleğinize göre işi gelmeden de bulabilirsiniz ama yine de Türkiye’de yapmak istemeyeceğiniz garsonluk, kasiyerlik, tezgahtarlık gibi işleri yapmaya açık olun burada başlangıçta.

Çocuklar ise buraya en kolay adapte olanlar. Hiç dil bilmeden gelip, birkaç ay sonra aksansız İngilizce konuşan çocuklar oluyor. İnanılmaz hızlı öğreniyorlar. Siz bile şaşırırsınız 🙂

Başka konularda endişeniz varsa anlatın, yardımcı olmaya çalışalım 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |