Aile ile Avusturya Schengen Vizesine Başvurmak?
-
Arkadaşlar Merhaba, sömestr tatili için 2 çocuğum ve eşimle Avrupa'ya bir tatil planı oluşturduk. Vize randevusu için vfs ye girdiğimde, eşim ve ben için olan randevu bilgilerini doldurdum. Sürekli schengen vizesi alan birisi olarak çok zorlanmadım. Çocuklarım için bilgileri yazarken en yukarıda bir çentik var. Burayı işaretlemem gerekir mi? Aşağıya size daha iyi izah etmek için, ilgili yerin resmini ekliyorum:
Sizce bu çentikle mi ilerleyeceğim, yoksa eşim ve bendeki gibi normal bilgileri doldurup randevu işlemi tamamlayacağım?
-
.............
-
Öncelikle ilgi ve alakanız için teşeklür ederim. Evet bu bilgiye daha sonra ulaştım. Sitede bir sorun var ve malesef randwvu alınamıyor. Başka bit ülkeden randevu oluşturup ödeme yaptım. Yaprıktan 2 gün sonra Almanya randevusu için mail aldım. Bir randevu krizi olmasa bile randevu soeunu var. Ödeme usptığım için Almanyayı ipyal edecwğim :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum