Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @samilyon hocam isterseniz asagidaki basliga sorunuzu yazin.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?_=1718651235421

oncesinde mutlaka imza kismini duzenleyin, yardimci olacaklardir.

• Merhabalar, ben formu doldurdum ancak şimdi cep telefonu numaramı değiştirmem gerekiyor. Bu süreçte benim adıma bir sorun oluşturur mu?

• @herdem sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen

• @Emre-Kurtulmuş benim imzam vardı, neden gitmiş olabilir?

• @herdem şu anda imzanız gözüküyor. Cep telefonu numaranızı değiştirmeniz bir sorun teşkil etmez kimse size telefonla ulaşmayacak çünkü. Sürecinizle alakalı sorulara DV2025 Aşamaları başlığında yanıtlar bulabilirsiniz bu yazmış olduğunuz başlık çekiliş öncesi sohbet yapılan başlık

• Merhaba, bir sorum olacaktı. ceac.state.gov adresinde ds-260 formunun Application (Compeleted) yazan kısmına girildiğinde edit yapılıp save edilebiliyor gibi gördüm.(herhangi bir şey değiştirip save denemedim). Bu adres üzerinden değişiklik yapabildiğimiz kısımlar var mı yoksa edit yaptığımızda kcc üzerinden form açtırın gibi bir hata ile mi karşılaşıyoruz. Bunu merak etmiştim teşekkürler.

• Completed yazan başvuruda herhangi bir kısmı düzeltemezsiniz. seçmek için tıkladığınızda açılmaz. KCC den açtırmadan işlem yaptırmaz.

• @fahriakc Açılan sayfa oldu ama herhangi bişey değiştirmedim, çıktım direk. Açılınca acaba kendimiz değiştirebiliyomuyuz diye düşünüp buraya yazmak istedim.

• @atibaba Sayfalar açılıyor ama değişime izin vermiyor.

• @fahriakc anladım, yanıtınız için teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@atibaba
    Hayır. Bu işlem için ilgili formu kcc yada atanan konsoluğa mail atarak dosyanızı açtırmanız gerekiyor.

Not: açtırmadan önce 3 kere düşün 3 kere danış sonra açtır.

• @yusufalak yanıtınız için teşekkürler.

• Merhaba uygulamayı yeni kullanmaya başladım 2025 tahlihlisiyim sorularımızı burdan mı soruyoruz ? Dosya taşıma ile ilgili sorularım var yardımcı olabilecek var ise şimdiden teşekkür ederim

• @sılassingec-12 merhaba sorularinizi https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1 bu baslikta sormalisiniz.

Ek olarak, oncelikle basligin ilk 3 iletisini dikkatle okuyup, sorulariniza cevap alabilmeniz icin imzanizi da belirtildigi sekilde olusturmaniz gerekmektedir.

• merhaba 2025 talihlisiyim ds-260 formunu doldurup bütün herseyi gönderdim fakat en son sayfada

1. obtain required supporting civil documents
    2. obtain photographs that meet the department of state's visa requirements
    3. review the information sprcific to the U.S Embassy/Consultate General where your visa interview will occur.
      yazıyor en alltta da Requirements for Photographs yazılı bir link var ne yapmam gerekiyor anlamadım

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@bolcay

1. tamamlayıcı belgelerinizi hazır tutun.
    2. uygun fotoğraflarınızı hazır tutun.
    3. mülakata gireceğiniz konsolosluğa/elçiliğe has bilgileri gözden geçirin.

alttaki de fotoğraf özelliklerini anlatan bilgi linki.

kısaca, mülakat için gerekli belgeleri hazırlayın, gerekli bilgilendirmeleri de öğrenin diyor.

• Bir önceki Ankara mülakat tarihlerine en son hangi numaranın çağrıldığına nereden bakabiliriz ?

• Ankara mülakata güncel olarak hangi numaraları çağırdı en son ?

• @brucewayne https://dvcharts.xarthisius.xyz/ bu linkten bakabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k