DV2025 Sohbet Odası
-
@samilyon hocam isterseniz asagidaki basliga sorunuzu yazin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?_=1718651235421
oncesinde mutlaka imza kismini duzenleyin, yardimci olacaklardir.
-
Merhabalar, ben formu doldurdum ancak şimdi cep telefonu numaramı değiştirmem gerekiyor. Bu süreçte benim adıma bir sorun oluşturur mu?
-
@herdem sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen
-
@Emre-Kurtulmuş benim imzam vardı, neden gitmiş olabilir?
-
@herdem şu anda imzanız gözüküyor. Cep telefonu numaranızı değiştirmeniz bir sorun teşkil etmez kimse size telefonla ulaşmayacak çünkü. Sürecinizle alakalı sorulara DV2025 Aşamaları başlığında yanıtlar bulabilirsiniz bu yazmış olduğunuz başlık çekiliş öncesi sohbet yapılan başlık
-
Merhaba, bir sorum olacaktı. ceac.state.gov adresinde ds-260 formunun Application (Compeleted) yazan kısmına girildiğinde edit yapılıp save edilebiliyor gibi gördüm.(herhangi bir şey değiştirip save denemedim). Bu adres üzerinden değişiklik yapabildiğimiz kısımlar var mı yoksa edit yaptığımızda kcc üzerinden form açtırın gibi bir hata ile mi karşılaşıyoruz. Bunu merak etmiştim teşekkürler.
-
Completed yazan başvuruda herhangi bir kısmı düzeltemezsiniz. seçmek için tıkladığınızda açılmaz. KCC den açtırmadan işlem yaptırmaz.
-
@fahriakc Açılan sayfa oldu ama herhangi bişey değiştirmedim, çıktım direk. Açılınca acaba kendimiz değiştirebiliyomuyuz diye düşünüp buraya yazmak istedim.
-
@atibaba Sayfalar açılıyor ama değişime izin vermiyor.
-
@fahriakc anladım, yanıtınız için teşekkür ederim.
-
@atibaba
Hayır. Bu işlem için ilgili formu kcc yada atanan konsoluğa mail atarak dosyanızı açtırmanız gerekiyor.Not: açtırmadan önce 3 kere düşün 3 kere danış sonra açtır.
-
@yusufalak yanıtınız için teşekkürler.
-
Merhaba uygulamayı yeni kullanmaya başladım 2025 tahlihlisiyim sorularımızı burdan mı soruyoruz ? Dosya taşıma ile ilgili sorularım var yardımcı olabilecek var ise şimdiden teşekkür ederim
-
@sılassingec-12 merhaba sorularinizi https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1 bu baslikta sormalisiniz.
Ek olarak, oncelikle basligin ilk 3 iletisini dikkatle okuyup, sorulariniza cevap alabilmeniz icin imzanizi da belirtildigi sekilde olusturmaniz gerekmektedir.
-
merhaba 2025 talihlisiyim ds-260 formunu doldurup bütün herseyi gönderdim fakat en son sayfada
- obtain required supporting civil documents
- obtain photographs that meet the department of state's visa requirements
- review the information sprcific to the U.S Embassy/Consultate General where your visa interview will occur.
yazıyor en alltta da Requirements for Photographs yazılı bir link var ne yapmam gerekiyor anlamadım
-
Bu ileti silindi! -
- tamamlayıcı belgelerinizi hazır tutun.
- uygun fotoğraflarınızı hazır tutun.
- mülakata gireceğiniz konsolosluğa/elçiliğe has bilgileri gözden geçirin.
alttaki de fotoğraf özelliklerini anlatan bilgi linki.
kısaca, mülakat için gerekli belgeleri hazırlayın, gerekli bilgilendirmeleri de öğrenin diyor.
-
Bir önceki Ankara mülakat tarihlerine en son hangi numaranın çağrıldığına nereden bakabiliriz ?
-
Ankara mülakata güncel olarak hangi numaraları çağırdı en son ?
-
@brucewayne https://dvcharts.xarthisius.xyz/ bu linkten bakabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum