Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
@berke1998 berke abi profil fotografi cok karizma :) dun alakasiz bir teknoloji sitesinde eski bir hesabima giris yaptim imza kisminda I WANT YOU FOR USA ARMY yaziyordu. Bu bir mesaj bence :)
-
Merhaba. Full time coast guard'da akşam 5-6 gibi iş bitiyor. İş sonrası ek gelir için Uber, Lyft yapılabiliyor mu?
-
@aslanamca, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Merhaba. Full time coast guard'da akşam 5-6 gibi iş bitiyor. İş sonrası ek gelir için Uber, Lyft yapılabiliyor mu?
Normalde company commander izini lazım ama kimse sallamıyor . Senin kendini alkole verip geberene kadar içmendense çalışman onlarında işine gelir
-
-
@aslanamca Normalde mesai sonrasi aktivitelere kimse karismaz. Yasadisi bir faaliyette bulunmuyorsaniz, kimse ne yapiyorsun ne ediyorsun demez.
Bizim ofisde full time calisan bir National Guard asker vardi. Haftasonlari yaz aylarinda Rehoboth Beach de bir barda barmenlik yapiyordu. Kis aylarinda ise haftasonlari uber yapiyordu. Mesaiye geldigi surece, drillerini aksatmadigi surece, kimse karismaz.
-
@berke1998 Selam dostum, Airforce reserve icin bu vatandaslik konusu gecerli degil mi demek istiyorsun?
-
@yigit-mert-celik hocam tüm military branch lerde geçerli vatandaşlık. Reserve active fark etmiyor.
-
Merhaba. Herşey tamamlanmışken recruiter aradı ve sözleşme öncesi PT(physical training) testini geçmem gerektiğini söyledi. 1 dakikada 29 push up, 38 sit up falan dedi. Branch coast guard seçtim bu testle ilgili birşey duymadım
-
@aslanamca, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Merhaba. Herşey tamamlanmışken recruiter aradı ve sözleşme öncesi PT(physical training) testini geçmem gerektiğini söyledi. 1 dakikada 29 push up, 38 sit up falan dedi. Branch coast guard seçtim bu testle ilgili birşey duymadım
Belki OPAT olabilir. Banada yapmışlardı ama formalite gibi birşeydi. Sürekli değişiyor bu işler emin değilim
-
Arkadaslar merhaba, orduya daha green card gelmeden katilabiliyor muyuz geldigimizin ilk haftalarinda
-
@gorkem07 hocam green card gerekiyor çünkü kaydınızı yaparken soruyolar, dilerseniz recruiterla iletişime geçin o size daha yardımcı olur
-
@aslanamca bazı meslekler için ekstradan fiziki yeterlilik istiyor olabilir, yapabildiğiniz kadar yapın.
-
@aslanamca Bunun cok onemli oldugunu sanmam. artik future soldier prep course diye birsey olusturmuslar Fort Jackson'da.
-
Merhaba arkadaslar, Grupta asker olan arkadaşlar size bir sorum olucak; çocukken yapılan burun ameliyatı için recruitment doktor raporu istedi, asker olabilir yazisi gibi, ameliyati yapan doktor hayatta bile degil artik, bunu amerikada nasil alabilirim ? Bilginiz varmidir?
-
@isil-ak Bir ENT (Kulak-Burun-Bogaz) doktoruna gidip, ondan artik sorun olmadigina dair bir rapor isteyebilirsiniz.
-
@MySea tesekkur ederim
-
Merhaba @gorkem07 ,
Şef, Öncelikle SSN Gelmeden Hiçbir şey yapamazsın (Oturum İzni Şart ! )
Ayrıca Green card gelmesine gerek yok SSN Geldiği anda (Genelde Ssn Ve Green card aynı anda gelir ama çoğu zaman önce ssn geliyor. ) Aldığın ssn ile ASHVAB İçin başvuru yapabilirsin yani şunu demek istiyorum ashvab için randevu alana kadar zaten kartların gelir merak etme.
Saygılarımla.* -
Merhaba @isil-ak ,
Sorun olmaz çocukken olduğun ameliyat, herhangi bir türkçe raporun varsa onu ingilizceye çevir, Yeterli olacaktır.
Saygılarımla. -
sn. @isil-ak , recruiterin sizden doktor raporu istemesi tamamen sacmalik. elinizde doktor raporu olsa da olmasa da her halukarda meps'de kapsamli bir saglik taramasina gireceksiniz, oradaki saglik calisanlarinin onayi olmadan zaten orduya katilamazsiniz, bence bunun icin ekstra masraf yapmaniza gerek yok, recruiter bunda israr ediyorsa bence baska bir recruiterla gorusun derim.
-
@berke1998, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
sn. @isil-ak , recruiterin sizden doktor raporu istemesi tamamen sacmalik. elinizde doktor raporu olsa da olmasa da her halukarda meps'de kapsamli bir saglik taramasina gireceksiniz, oradaki saglik calisanlarinin onayi olmadan zaten orduya katilamazsiniz, bence bunun icin ekstra masraf yapmaniza gerek yok, recruiter bunda israr ediyorsa bence baska bir recruiterla gorusun derim.
Ayrica, cocukken gecirdiginiz burun ameliyatini recruiter ile niye paylasiyorsunuz? Bu konu sizi Meps de kontrol edecek doktordan baskasini ilgilendirmez ki ona bile soylemek zorunda degilsiniz! Saglik ozelinizi herkesle paylasmayin bence.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum