DV2026 Sohbet Odası
-
Şöyle bi yerimizi alalım
-
Sıcak bir akşamdan herkese iyi akşamlar. :)
-
@lavender, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
günaydın arkadaşlar,
aranızda dv2026'ya başvurmadan önce turist vizesine başvurmayı düşünen var mı?
Turist vizesi değilde ben daha çok diğer vize türlerine odaklanmayi düşünüyorum. Ama bu yıl başvurabilir miyim bilemiyorum. Yapmak istediğim birkaç iş var başarılı olursak hayatım komple değişecek kıvam da bir değişim olucak. Ama istediğim miktara ulaşsam bile gitmek istiyorum artik. Bilemiyorum ama burada artik yapamiyorum gibi çok param da olsa buradan giderim kendi kendime hep bunu diyorum. :)
-
Vallahi sayacı beklemeyince bir eksiklik hissediyorum sizde de oluyor mu :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@lavender Şahsen ben başvurmayı düşünmüyorum ama bir gün başvuracak olsam önce pasaportu doldururdum öyle başvururdum
-
Deniz sezonunu açmış bulunuyorum arkadaşlar, 1 hafta tatil yaptım. Kendimi serin sulara bıraktım ve akşamüstü gökyüzünü izledim :) aklımda Amerika ve şanslı kişilerin yeni hayatı için duyduğu heyecan vardı.. Ben kendi adıma Amerika’ya turist vizesinden red yiyeceğimden eminim. Almanya bile vize randevusu vermiyor. 2 aydır bekliyorum. Benim sorum Amerika turist vizesi alabilenler en son ne zaman aldığını söyleyebilir mi?
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@lavender Şahsen ben başvurmayı düşünmüyorum ama bir gün başvuracak olsam önce pasaportu doldururdum öyle başvururdum
Ne yapsak abd ye gidemiyoruz bari oradan ev mi alsak :)
-
@newbie97 kasıma kadar eksiklik devam edecek demek ki :)
-
@JesusLord Size tavsiyem 5 yıl içinde yapılmış düzenli, özellikle Schengen ve İngiltere ziyaretleriniz varsa işiniz çok kolaylaşır. Ama son 5 yıl içinde yapılmış bir seyahat geçmişiniz yoksa iş biraz zor. Size tavsiyem danışman ile ilerlemeniz. Size bir hikaye oluşturarak vize memuru ile ne şekilde konuşmanız gerektiği konusunda yönlendirecektir. Tek atışlık kurşununuz olduğunu düşünün. Ben bu şekilde harcamıştım EB3'e başvurmadan önce. Pandemi öncesi Schengen vizelerim vardı ama yakın zamanda fazla seyahatim yoktu, bir de bir hazırlık yapmadan gitmiştim. Şimdiki aklım olsa bir danışmana danışarak mülakata girmek isterdim. EB3 sürecine girdiğim ve göçmen niyetim ortada olduğu için tekrar başvuramıyorum.
-
@rnc rüyalar gerçek olmak için vardır... :) diyelim pozitif bir yaklaşımla günümüze devam edelim...
-
@JesusLord üzümlü kek güzelmiş :)
-
@hadi-BE unutmam merak etme toparladıktn sonra buraya da girecek vakit bulunur elbet buarada tüm boşlukları doldurmuşsun hayırlı olsun 2025 senin yılın olsun kardeşim attığın tarihler gerçeğe dönüşsün
-
günaydiiinnn arkadaslar amerikaya turist olarak gitmeye karar verdim ya :D ulan en azindan bi gidip göreyim yillardir gc bekliyoruz hak ettik memura da bunu diycem sizce cikar mi ?hahahhahaa
-
@goyro666 hocam gunaydın bence cıkma ıhtımalını yarı yarıya arttırır gıbı gelıyo kesınlıkle denemeye deger :D
-
@rnc Öyle her gelip geçene konut satmazlar bence belki turist vizesine satılabilir ama oturum iznin yok evi napacaksın diyip vermeyebilirler
-
@debbieLA77 Havaların soğumasına şunun şurasında ne kaldı :)
-
@rnc Öyle her gelip geçene konut satmazlar bence belki turist vizesine satılabilir ama oturum iznin yok evi napacaksın diyip vermeyebilirler
Bildigim kadari ile birçok çinli vs vatandaşlik gc vs olmadigi halde ev aliyordu. :) Olabilir aslinda neden olmasin :) . Tabi ufak bir miktar ile çalişma vizesine başvurup çalişma vizesi ile gidilip ev alinabilir. 15-20k $ lazim bunun içinde miktar ufak gibi görünsede tabiki değil. :)
-
@rnc Yasal bir sınır olabilir çünkü geçen bir video izlemiştim öyle gelen geçenin ev aldığı nadir ülkelerdeniz diye vatandaşlık bir yana sanırım diğer ülkelerde zormuş yabancıya diye kaldı aklımda ne kadar doğru bilemiyorum valla
-
@rnc Yasal bir sınır olabilir çünkü geçen bir video izlemiştim öyle gelen geçenin ev aldığı nadir ülkelerdeniz diye vatandaşlık bir yana sanırım diğer ülkelerde zormuş yabancıya diye kaldı aklımda ne kadar doğru bilemiyorum valla
Şuanlik zaten öyle bir amacim yok. Ama istediklerimi başarabilsem olabilir de. Gerçi ben kafami toplayip çalişma vizesine başvuruyum diyorum hemde burada kendi işimi yaparim o açiklanana kadar. Baksana green card çikmasi gerçekten piyango nun çıkması ile eşdeger o yüzden fazla bel baglamamak lazim :)
-
@rnc Valla çıkarsa çıkar ben başka vizeyi düşünmüyorum şu anlık para biriktirmeye devam ediyorum. Aradan kurbanı da çıkardım bu arada bu sene koç kestiriyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum