14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@kenankulll kenan bey forumu inceleyin, gerekli bilgiyi bu baslik altinda bulacaksiniz. süreç oldukça kolay başarılar şimdiden
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Merhaba, benim ve eşimin abd vizesi bulunmaktadır. biz vizeyi ocak ayın da aldık. vizeyi alırken nisan ayın da fuar için gideceğimizi söyledik. çocukları götürmeyeceğimizi söyledik. ben nisan ayın da 2 haftalık gir çık yaptım. şimdi 3 çocuğum için başvurdum. 15 mayısta ds160 doldurup ödemeyi yaptım. sanal bekleme kuyruğuna aldılar. bakalım mail ne zaman gelecek. umarım sorunsuz şekilde alırız.
-
Merhaba eşim ve benim ABD turist vizem var. 12 Şubat'ta vizemizi aldık mulakatta çocukları goturmeyecegiz dedik. 10 Nisan'da eşimle beraber Amerika'ya 5 günlüğüne gittim geldim. 24 Nisan da iki çocuğum için ds 160 formunu doldurdum. Bugün evrakları istedikleri Mail geldi. Kısa sürede çocuklara başvuru yapmam sıkıntı olur mu. İki çocuğun evraklarını ayrı ayrı zarflar da mi göndereyim yoksa tek bir zarfla mi. Ayrıca kurye yetki belgesi göndermişler bunu ne yapacağım. Tecrübesi olan arkadaşlar baştan anlatırlarsa sevinirim evrak gönderimini.
-
Kısa sürede gerekli evrakları gondermeniz de fayda var, tüm çocuklarınızı tek zarf içine koymanız bir sakınca yok, ptt görevlisi yardımcı olacaktir. Bir tanesi zarfa, diğeri ise ptt memuruna vermeniz gereken evraka göre işlem yapılmakta.
-
@MuratBelhan Dostum,bende abd ye giriş çıkış yaptıktan hemen sonra 2 çocuğum için başvuru yaptım ve bir problem yaşamadan vizeleri aldım ama 1 ay sürdü evrakların gitmesi onaylanması basılması elime ulaşması...Mülakatta bana çocuklar ile ilgili her hangi bir soru sorulmamıştı.
Önceden çocukları götürmeyeceklerini söyleyip posta yoluyla vizeleri basılanda var mülakata çağırılıp çocukları götürmeyeceğinizi belirtmiştiniz diye sorulanlarda var...ikisinede formlarda şahit oldum.umarım posta yoluyla olur,mülakata çağırırlarsa da iyi bir bahane uydurursanız büyük ihtimal kabul ederler...
ben evrakları ayrı zarflarda gönderdim ama tek zarfta kabul ediliyor...
istenilen evrakları özenle ve düzenli bir dosya yapın bence,baştan savma olmasın... -
@K-Ran öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Çocuklar için posta yoluyla mı verdiler vizeyi yoksa sizi mülakata çağırdılar mi.
-
@MuratBelhan mülakata çağırmadılar posta yoluyla vize basıp gönderdiler…
-
Çocukların vize başvurusu evraklarını İstanbul konsolosluğuna gönderdim. Takibini nereden ve nasıl yapılır
-
Merhabalar.
Eşim ve benim 2026 ekimde 10yıllık vizemizin süresi doluyor. Benim 4-5 eşimin de 2 defa sorunsuz giriş çıkışı var. Bu sene Ekim veya kasımda çocuklarla orlandoya gitmek istiyoruz ve onlar için başvuracağız. Eşimin ve benim son geçerli pasaportların süresi mart nisanda doluyor. Eylülde yeşil pasaporta hak kazanıyoruz. Ama gelmesi başvurması derken kasıma yetişmez gibime geliyor. Sizce hepimize 1er yıllık normal pasaport çıkartıp hemen mi başvurmalı yoksa yeşilleri bekleyip onlarla başvurup planı mj ertelemeliyim. -
@ankvagon, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Merhabalar.
Eşim ve benim 2026 ekimde 10yıllık vizemizin süresi doluyor. Benim 4-5 eşimin de 2 defa sorunsuz giriş çıkışı var. Bu sene Ekim veya kasımda çocuklarla orlandoya gitmek istiyoruz ve onlar için başvuracağız. Eşimin ve benim son geçerli pasaportların süresi mart nisanda doluyor. Eylülde yeşil pasaporta hak kazanıyoruz. Ama gelmesi başvurması derken kasıma yetişmez gibime geliyor. Sizce hepimize 1er yıllık normal pasaport çıkartıp hemen mi başvurmalı yoksa yeşilleri bekleyip onlarla başvurup planı mj ertelemeliyim.abd vize süresi bitenler 48 ay içinde posta yoluyla vizesini yenileyebilir (istisnalar olup, mülakata çağırılanlar olabiliyor diye biliyorum).
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/14 yaş altı çocuklar da posta yoluyla vize alıyor.
-
Yakın zamanda süreci sonlanan veya halen devam eden var mı acaba? Bu aralar yoğunluk ve süreler ne durumda merak ediyorum.
-
@ankvagon, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Yakın zamanda süreci sonlanan veya halen devam eden var mı acaba? Bu aralar yoğunluk ve süreler ne durumda merak ediyorum.
Yeşilpasaportu beklemenize gerek yok pasaportlarınızda zaten yurtdışı gezileri mevcut.Hemen başvuru yaparsanız kasım ayından önce çocuklar için vize alma ihtimaliniz yüksek.
-
@ankvagon ben 15 mayısta çocuklar için ds160 doldurdum mail bekliyorum. daha ne kadar bekleyeceğim bilmiyorum.
-
@halilarda60 6 haftayı geçmiş ama araya bayram da girdi tabi bunun da etkisi vardır. Umarım en kısa zamanda süreciniz olumlu şekilde ilerler
-
@ankvagon beklemek zor geliyor bazen :smiling_face:
-
@ankvagon 15 Mayıs'ta ds 160 formunu doldurdum. 29 Mayıs'ta evrakları isteme maili geldi. İki gün sonra posta yoluyla gönderdim. 7 Haziran da evrakları işleme alındı. 3 temmuzda vizeler onayladı postaya verdiler.
-
@MuratBelhan sizinle aynı tarihte doldurmuşum. bize daha mail gelmedi. neye göre bekletiyolar acaba
-
Merhabalar, bende 21 Mayıs'ta 2 çocuğum için işlemleri tamamlamıştım. Halen beklemedeyim. Kader arkadaşım var mı merak ediyorum açıkçası.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum