DV2026 Sohbet Odası
-
@Mesut-Hakyemez herkesin şansı eşit dostum, yine başvur bi kaybın olmaz. Ben abd vatandaşı olsam yine başvururum artık o kadar alışkanlık oldu bende 😂
-
-
@Mesut-Hakyemez, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Bir kedi sever olarak benden herkese Cartoon, Jéja - On & On (feat. Daniel Levi) | Electronic Pop | NCS - Copyright Free Music parçası armağan olsun.
Kediler iyidir. İnsanda stresi alir daha mutlu olmani saglar. Benim kedi benim peşimden ayrilmaz evde nereye gitsem arkamdan koşa koşa geliyor. Evde olmadigimda evin heryerinde beni ariyormuş :))) Sevgi işte... keşke kedim den başka böyle seven birini bulabilsem :)
-
@rnc O canlıların sevgisi , 2 ayaklı olanlarda bulunmuyor.
Beni kedi sevsin , kuş sevsin fakat 2 ayaklı insan görünümlü olupta insan olmayanlar sevmesin.
43 yıl yani doğduğumdan beridir yanlızlığımı daha çok sevdim.
-
@rnc O canlıların sevgisi , 2 ayaklı olanlarda bulunmuyor.
Beni kedi sevsin , kuş sevsin fakat 2 ayaklı insan görünümlü olupta insan olmayanlar sevmesin.
43 yıl yani doğduğumdan beridir yanlızlığımı daha çok sevdim.
Niye öyle diyorsunuz ki hocam? Herkes ayni değil. Gerçekten sevebilecegin insan da var. Erkek/Kadın fark etmez.
-
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
Az İnsan çok huzur.
Sevmek , sevilmek elbette güzel şeyler.
Önemli olan aramak , araştırmak.
Fakat yaşlandım ve yoruldum.
Sadece biraz huzur istiyorum.
-
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
Az İnsan çok huzur.
Sevmek , sevilmek elbette güzel şeyler.
Önemli olan aramak , araştırmak.
Fakat yaşlandım ve yoruldum.
Sadece biraz huzur istiyorum.
Valla hocam kusursuz insan kimse olamaz. Kusursuz birisini ariyan zaten mutlu olamaz. Tabi her insan %100 anlaşamaz :)
Bence sevgi daim dir.. Yani ben birkişiyi seviyor isem onu her zaman severim o sevgi ne olursa olsun bitmez. Ve kesinlikle o kişi ile ayrilmayi düşünmem... Ayrilmayi düşünüyor isem zaten sevmemişimdir... Ben sevdiğim insan/hayvan a çok düşkün oluyorum evde kedimi sevdiğimi görsen "manyaksin" dersin. Öyle bir seviyorum ki kedi bile çıldırıyor düz duvara tırmaniyor :) Ama bu çok sevgim yüzünden kaybediyorum sevdiklerimi :( -
@rnc Bugüne kadar kedi seven hiçbir insandan zarar görmedim.
Kediler çok özel , çok temiz ve çok gizemli canlılardır.
Aslında son görünen başlangıçtır.
Benim de kaybetmekten korktuğum şeyler var.
Acını anlayamam , hissedemem fakat böylesine iyi insanlar olduğunu bilmek güzel bir şey.
Çevremde ne kadar çok acı çeken insanlar var ve yardım edemiyorum.
En çokta bu canımı acıtıyor.
Kedi seven insanlar çok hassas olur.
-
hocam alt tarafi kedi biraz fazla abartmiyor musunuz ? :)
-
@yasin34 Benim düşüncem böyle.
Nereden baktığına bağlı.
Ben hiçkimsenin tatil yapmak için bir fabrikanın atık alanını tercih ettiğini görmedim.
Herkes temiz bir yerde tatil yapmak ister .
Kısacası: Diğer canlıların tabiata olan katkısı göz ardı edilemez.
-
Merhaba arkadaşlar bayadır girmiyorum foruma :) Ama bu sırada Amerikada işime yarayacak bi kaç manevi yatırım yaptım kendime gerek para yönünden elimden geldiğince birikim yapıyorum gerek kurslar ( ehliyet sınavı , gerek ingilizce eğitimi ) bitşeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince😅
-
merhaba
2025 green card çekilisiini kazandım. ds 260 formunda anne kızlık soyadı kısmını evlilik soyadını yazdım. dikkat etmeme ragmen gözümden kaçmış. ne yapmam gerek ? genelde herkes mülakat tarihi belli olunca değiştir diyor -
@156zeh
Doğru demişler mülakat almadan formu açtırmak süreci olumsuz etkiler ve uzatır.Ayrıca aşağıdaki linkten imzanızı taşıyın.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
Sorularınız içinse aşağıdaki bağlantıyı kullanınız
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/2713
-
@156zeh sorularınızı dv 2025 aşamalarından sorun, sürecinizi imzanıza taşıyın, forumu inceleyin.
-
@yasin34, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
hocam alt tarafi kedi biraz fazla abartmiyor musunuz ? :)
Alt tarafi bir kedi derken? Kedi beslediginde o senin evladin oluyor. Onunla bir bagin olmus oluyor sana tarif edemem aradaki baglantiyi.
Baglantılı oldugun kediyi sevdiğinde stresi azaltma gibi bir özellikleri var. Kediler mutluluk kaynagidir aslina bakarsaniz. Ve genellikle çokta temiz canlilardir. -
@rnc soylediklerinize harfiyen katiliyorum kendi isletmemde dogumda olenler haric 8 kedi besliyorum. sadece konunun fazla dramatize edilmesine istinaden yazdim.
-
@rnc Bu millete her konuda ayrılın siz hiçbir konuda birlik olamazsınız denmiş sanırım.
Bundan sebep karşılıksız saf sevgi diğer canlılarda bulunur.
Her insan suçlu değildir fakat diğer canlılar hep masumdur.
-
herkese günaydın arkadaşlar :) herşey yolunda mı?
-
@hadi-BE küfür etme :) daha buradayım :) zaten yakındır ev sahibi evden atıyor falan ucundayım yani batuhanın vize görüşme tarihini 24 ocak 2025 kadar erkene çekebildik bakalım neler olacak... bişekilde gidicez artık diye düşünüyorum...
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
herkese günaydın arkadaşlar :) herşey yolunda mı?
Günaydin. Hayatta kalmaya çalışıyoruz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum